Şimdi Ara

6000TL bu sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun oynamak için topluyorum sistemi. Parça uyumu nasıl, işlemci ve ekran kartı sıkıntı yapar mı anakart uyumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı ve ram'i ayrı almayı düşnüyorum.

Ekran kartı olarak bu da var hangisi daha iyi olur? ya da Ekran kartını 1660ti alsam da olur mu? fiyat farkı var bayağı
    www.sinerji.gen.tr
    Gigabyte GeForce RTX2060 OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kart�
    https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx2060-oc-6g-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-pmu417118

ram 100tl daha ucuz burada bonus ile birliktehttps://www.incehesap.com/corsair-vengeance-lpx-cmk16gx4m1d3000c16-ram-fiyati-41108/ - 510,36 TL

Bu ssd için iyi şeyler okudum pek bilgim yok.
    www.sinerji.gen.tr
    Patriot 480GB Burst Okuma 560MB-Yazma 540MB SATA SSD (PBU480GS25SSDR)
    https://www.sinerji.gen.tr/patriot-480gb-burst-okuma-560mb-yazma-540mb-sata-ssd-pbu480gs25ssdr-pmu418762
    - 326,17 TL
    6000TL bu sistem alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxseitz -- 24 Eylül 2019; 22:29:36 >

• Teknobiyotik firması ryzen 7 li sistem topladı extrem adında.

İlk sayfada çıkar zaten , fiyatı da 6000 TL , onu öneririm.
  • Gerçekten güzele benziyor tavsiye için teşekkür ederim. Sanırım onu alacağım
  • mxseitz M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek... Şimdiden hayırlı olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: garipbirdost

Rica ederim ne demek... Şimdiden hayırlı olsun diyelim
    Teşekkür ederim bir sorum daha var.
    Monitör olarak benim paylaştığım mı yoksa onların önerdiği Acer 24" KG241Pbmidpx almalıyım. Fiyat aynı sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxseitz

Teşekkür ederim bir sorum daha var.
    Monitör olarak benim paylaştığım mı yoksa onların önerdiği Acer 24" KG241Pbmidpx almalıyım. Fiyat aynı sayılır

Alıntıları Göster
    Sizin paylaştığınız 144 Hz ve curved ekran.

Daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garipbirdost

Sizin paylaştığınız 144 Hz ve curved ekran.

Daha mantıklı olur.

Alıntıları Göster
    Tamamdır teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxseitz

Tamamdır teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Rica ederim
    Şimdi baktım da kredi kartına taksit yapınca 450tl fazla ödeniyor. Öyle olunca benim sistem ile arasında aşağı yukarı 750tl fark oluyor. Bunu vermeye değer mi sizce?
    aynı sistemi hepsiburada'dan bul kral. Teknobiyotiğin sistemler orda da oluyor. Vade farksız taksit imkanı orda vardır belki. Bir yokla derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnkrtkn

aynı sistemi hepsiburada'dan bul kral. Teknobiyotiğin sistemler orda da oluyor. Vade farksız taksit imkanı orda vardır belki. Bir yokla derim
    Önerin için teşekkür ederim dostum. Baktım ama bulamadım. Siteye mesaj attım konuyla ilgili.
    Kral bence şöyle bir hareket yapabilirsin. İndirim bekle. Daha yeni yaptı vatan ama yine yapar elbet biri. Bulursun indirimli. O şekilde alınca hazır sistemlerden de ucuza geliyo. Örnek vereyim: Ben bu ay sistem topladım. Ay başında hepsiburada güzel bi indirim yaptı. Geçen hafta da vatan güzel bir indirim yaptı ve toplamda 5250TL'ye sistem topladım. Eşdeğeri 6k falan yani sistemimin. Asıl indirimli aldığım ürünleri söyleyeyim: Sapphire RX 5700 2015TL'ye geldi Ryzen 5 3600 1243TL'ye geldi. Cooler Master MB511 650W 80+ 800TL'ye geldi misal olarak. Beklemeye değecek bir bütçen var. Seni 1000tl kadar kâra geçirebilir beklemek. en fazla bekleyeceğin de 5 6 hafta bu arada. Çünkü 5 6 hafta sonra Black Friday var. Hiçbir şey denk gelmese bile o zaman denk gelir. Ki emin ol o zamana kalmazsın güzel indrimler yakalar parça parça toplarız sistemi.
  • ysnkrtkn Y kullanıcısına yanıt
    Tabi acelem var diyorsan bir şey diyemem. Mevcut opsiyonları değerlendiririz.
  • ysnkrtkn Y kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim. Öyle bir acelem yok ama elimde bir bilgisayar da yok şuan 1 2 haftaya halletsem iyi olacaktı. Çalıştığım için çok araştırma yapamıyorum. Kafamda tam alacağım sistemi oturtsam indirim takip edeceğim ama bil oturmadı sistem o yüzden belirsizlik var
    Aslında aşağı yukarı belli ya alacağımız sistem. Kuvvetle muhtemel işlemcimiz Ryzen 5 3600. Bu klasmandaki f/p'si en iyi olan ürün. Belki 10. nesil inteller çıkınca 9lar ucuzlarsa 9600k deneriz ama beeeelki. Çünkü pahalı o. Ekran kartında da 4 5 tane opsiyonumuz var RX 5700, RX 5700 XT, 2060, 2060 Super, 2070, 2070 Super. 2070li sistemler de hayal biraz ama belli de olmaz yani bakalım. Benim önerim beklemenden yana. Çünkü hazır sistemler mutlaka kısılmaması gereken şeylerden kısılmış oluyor.
  • kasap toplamış herhalde pcyi sakın alma
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnkrtkn

Aslında aşağı yukarı belli ya alacağımız sistem. Kuvvetle muhtemel işlemcimiz Ryzen 5 3600. Bu klasmandaki f/p'si en iyi olan ürün. Belki 10. nesil inteller çıkınca 9lar ucuzlarsa 9600k deneriz ama beeeelki. Çünkü pahalı o. Ekran kartında da 4 5 tane opsiyonumuz var RX 5700, RX 5700 XT, 2060, 2060 Super, 2070, 2070 Super. 2070li sistemler de hayal biraz ama belli de olmaz yani bakalım. Benim önerim beklemenden yana. Çünkü hazır sistemler mutlaka kısılmaması gereken şeylerden kısılmış oluyor.
    Bakalım zaman şuan için alınacak bir şey bulamadım zaten. Bulursam paylaşırım
    bütçe nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

bütçe nedir?
    Monitörle birlikte max 6-6.5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.