Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Corsair Harpoon RGB Wireless Tertemiz Kutulu Satın Al 14 Nisan 2023 16:07 1 1 [SATILDI] Corsair Harpoon RGB Wireless Tertemiz Kutulu Kozmetik olarak 10/10'dur tek bir çiziği yoktur. Herhangi bir sorunu yok şarjı ilk günkü gibi gidiyor. Faturasını bulamadım garantisi var mı yok mu bilemiyorum, bittiğini varsayarak alın. Oyun oynamak için bir hevesle almıştım, vakit bulamadığımdan fazla kullanamadım. Kutusu, kitapçıkları, kablosu ve usb alıcısı herşeyi eksiksiz teslim edilecektir. Pazarlık mantık çerçevesinde cüzi bir rakam olur, sıfırı 900tl'dir. Ankara içi elden başka şehirlere param güvende ile gönderebilirim. Şuan da kullanılmıyor kutusunda yeni sahibini bekliyor. İyi forumlar.Fiyat: 600TL>>> SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Keçiören Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Corsair Harpoon RGB Wireless Tertemiz Kutulu Asus Dual GTX 1070 sorunsuz ekran kartı