Bir sure 8.9" ekranli netbook kullanmistim fakat cok kotuydu. Monitor/klavye baglamadan calisilmiyor. 10" netbook'lari birkac kiside gordum. Ekranin da daha rahat oldugunu, uzun sure bakildiginda gozleri yormadigini ilettiler. Klavyesi de normal klavyeye daha yakin.
600TL'ye kadar bir 10" netbook almayi dusunuyorum. Zaten sanirim bu fiyata laptop yok.
Asagida baktiklarimin cogu ozellik olarak hemen hemen ayni. Atom islemci, 1GB ram ve 160GB harddisk.
Bu durumda galiba hem marka hem de dahili bluetooth, kart okuyucu, hafiflik konusunda Lenovo one cikiyor. Fiyat olarak da Medion 531 TL'ye inerse avantajli. Medion kullanan birisine rasladim ve memnundu.
Lenovo seçmenizi öneririm. Lenovo da olan recovery düğmesi çok pratik ve önemli. Bir düğmeye basmakla bilgisayar kapalıyken ya da açılmıyorken; daha önceden D ye yüklediğiniz temiz bir imajı C ye geri yükleyebilirsiniz ya da fabrika ayarlarına geri dönebilirsiniz. Diğer markalarda bu işlem için harici bir optik sürücü ve recovery CD nin hazırlanmış olmasını gerektirir.
Laptop oneriniz icin tesekkurler. Biraz fark vererek daha kullanilabilir bir bilgisayar da alinabilir. Su 10" olayini netlestirirsem, tasima kolayligi cok iyi olacak.