Şimdi Ara

600tl ye kadar rc ofroad öneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 600tl ye kadar rc offroad araç önerebilir misiniz?

• o paraya sıfır oalrak alabileceğin en iyi araç maverick xb buggy xt truck gibi araçlardır marka olarak aratabilirsin n11 de indirim vs yakalarsan çok iyi olur
  • hebelup kullanıcısına yanıt
    ecx torment 4wd 1/10 için ne dersiniz?
  • version53 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_115047253/tm.htm

Bir inceleyin isterseniz.
  • Onu aldım zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • version53 kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı hayırlı olsun o zaman.

Nereden aldınız hocam ? Batarya falan aldınız mı yanında ?
    Ben de alabilirim de ondan soruyorum.
  • Teşekkürler :). N11 de 44tl kupon vardı 712 ye geldi ilk şarj hoşuma gitmedi birazda çıkıp tektar denicem dün geceden beri şarjda , boyut olarak çok iyi , batarya ve şarj cihazını da 5200 2s lipo alıcam pazartesi veya salı.

• İyi yapmışsınız almakla alınmış alınmış demektir. beğendiyseniz ne ala. Pil konusunda takılmayın çünkü nimh pil çok performans vermeyecektir. lipoya geçmek mantıklı bir seçim.
    Bi pil buldum ama 5000mah 2s 20-30c imiş 90 tl ne dersiniz? Zippy marka sıfır.

kendi bataryasını tekrar denedim 2 dk kullanabildim onda da performans düşmesi yaşadım zaten.
    topmodels i aradığımda 5-6 kere doldur boşaltttan sonra düzelir dedi. buda yaklaşık 1 haftamı alacak yanında gelen şarj cihazı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 29 Nisan 2016; 21:39:56 >
  • Pili çok zorlamayacaksanız alabilirsiniz uygundur ancak lipo pili almakla iş bitmiyor yanına lipo pil şarj cihazı da alacaksınız bunun yanında pil soketi aracınızla uygun değilse soket vs de almanız gerekli lipo pilleri normal şarj cihazları ile şarj edemezsinz. kendine özel şarj cihazları gereklidir.
    alıcam onlarıda soketlerde kutuya dahil dedi satan arkadaş buzzer da alıyorum onlada süreyi hesaplıcaz sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.