Şimdi Ara

602 TL'ye ASUS X55U Notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_55616377/f_//tm.htm#55616377

bu başlıgı inceleyebilrsiniz. özellikleri aynı.
    bende bundan var ve kullanıcı olarak söylüyorum,
    geç açılmasını saymazsak;
    acer5520g bu makinadan çok çok daha iyi. (eski makinam)
    kıyaslayın işte.
  • giriş seviyesi için güzel cihaz ama toshun 5 çektiği wirelesi 3 çekiyor anlam veremedim.

mm den almıştım bende 599 a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 19 Nisan 2013; 2:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

Yazdıkça batıyorsunuz, daha fazla zorlamayın. Söylediklerinizin desteği yok, olmayacak da.
  • en manyağı bile yılda 3 kez formatlar bilgisayarı hey allahım tartışmaya bak
    çok mühimdi dvd sürücüsünün olmaması :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Yazdıkça batıyorsunuz, daha fazla zorlamayın. Söylediklerinizin desteği yok, olmayacak da.

Ne batması ne desteği sen neden bahsediyorsun arkadaş?
  • slm arkadaşlar. Bu nasıl bir cihazdı yaw aldığıma alacağıma bibir pişman oldum, pentium 4 alsam bundan daha hızlı çalışır, acaip kasılıyor makina , Alan arkadaş varmı aranızda varsa sizinkide böyle kasılıyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alicanates

bunun yerine bence şu modeli almak daha mantıklı.hem şık hemd küçük bir notebook.
    http://www.n11.com/asus-x201e-kx059d-ulv847-2gb-500gb-116-dos-P12252696

Aynı klasman değil, 11" ile 15.6" çok farkeder.

Birde usb'den işletim sistemi kurulması normaldan 2*3 kat daha uzun sürer yani optik sürücü olmaması hiç iyi değil.

Giriş seviyesi laptoplara ssd takmak mantıksız, neredeyse bilgisayarın yarı parasına sadece hdd güçlendiriyorsunuz, olduğu gibi kullanmak daha mantıklı.

Gel gelelim sıfır bir laptop'u bu fiyatlardan almak iyi birşey, lakin amaç basit uygulamalar olduğu için 400-500 aralığı daha uygun yani fiyat gözümde hala yüksek, 2. el'e yönlenilebilir.

Usb den işletim sistemi kurmak daha hızlıdır .biraz araştırın formu , ezbere yorum yapmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Haziran 2013; 5:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı flashdisklerde okuma yazma oranı çok düşük ve sn de 2 mb anca atıyor bu durumda dvd daha hızlı en azından 4 mb atar diye tahmin ediyorum ... fakat şu bir gerçekki bu flashdiskler usb1.1 sanırım ondan bukadar yavaşlar ... en azın usb 2.0 olan mümkünse 3.0 olan bir flashla format atmanızı tavsiye ederim hızı anlarsınız özellikle xp formatlarken cd yada dvdden windows xp dosyaları kopyalarken kaç dk geçiyor? ben bu işlemi flashdiskle yaptığımda saymaya başladığımda sadece 1 diyebiliyorum 2 yok..
    ayrıca bazı kasaların önlerinde bulunan usb girişleri 2.0 değil daha yaaş veri aktarımı yapıyorlar arkaya anakarta takıp denemenizi tavsiye ederim.
  • ARKADAŞLAR ARANIZDA ASUS X55U MODELİ KULLANAN YOKMU ? BEN GEÇEN HAFTA ALDIM SIFIR AMA ALDIĞIMA BİNBİR PİŞMANIM, İŞLEMCİSİNİN BU KADAR YAVAŞ OLACAĞINI HİÇ TAHMİN EDEMEDİM RESMEN PENTİUM 2 GİBİ BİLDİĞİN PAKET PROGRAM, PENTİUM 4 KULLANSAM VALLAHİ BU MAKİNADAN DAHA HIZLI ÇALIŞIR, ACABA BENİM MAKİNADAMI PROBLEM VAR SİZE SORMAK İSTEDİM, WİNDOWS 7 ULTİMATE 64 BİT KULLANIYORUM, İLK BAŞTA 32 BİT KURDUM BELKİ MAKİNAM HIZLANIR DİYE 64 BİT KURDUM GEÇEN GÜN AMA YİNE FIS YİNE YAVAŞ , FACEBOKTA Kİ OYUNLARI OYNUYORUM ÖRNEĞİN ÇİFTLİK OYUNU ACAİP KASILIYOR , SADECE MARİO OYNAYABİLİYORUM, BANA BİR YARDIMCI OLUN LÜTFEN 800 LİRA PARA VERDİM BİRDE LANET OLSUN BÖYLE MAKİNAYA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.