Şimdi Ara

6057 TL MSI GeForce RTX 2080 SUPER VENTUS XS OC 8 GB GDDR6 256 bit NVIDIA Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ezbere cevap veremem ama ryzen 5 3600 ve x570 bir anakart kullanıyor. PSU bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Sapphire servisi ve garantisi kötü diye biliyorum. Benim veya sorun yaşamayanların şanlı olması değil sorun yaşayanların şanssızlığı o maalesef. Umarım Sapphire'e servis veren firma sorunu çözebilir. Zamanında eve 2 pc toplarken birine nvidia 9800 ve radeon 4850 alıp 4850e daha az ödeyip daha fazla performans alınca o günden beri amd ekran kartı kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. O günden beri de amd fiyat performans çizgisini bozmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir çok inceleme videosu izledim hepsinin ortak noktası güncelleme sorunlarıydı.
    Hatta şöyle bir haberde var yurt dışı sitelerinde de oldukça fazla şikayet varmış.
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    AMD ekran kartları yazılım sorunları ile boğuşuyor - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/amd-ekran-kartlari-yazilim-sorunlari-ile-bogusuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Userbenchmark'i ciddiye mi alıyorsun? Bu siteye göre i3 10100, 3950X'ten daha güçlü.

Bize biraz Gamers Nexus, Hardware unboxed gibi ciddi medyalardan benchmark at da keyfimiz yerine gelsin :)

https://www.reddit.com/r/hardware/comments/g2uf7a/userbenchmark_has_been_banned_from_rhardware/

https://www.reddit.com/r/intel/comments/g36a2a/userbenchmark_has_been_banned_from_rintel/

Alıntıları Göster
    5700 xt 2070 den ve 2070 superden çoğu oyunda fps daha fazla veriyor 2080 superin amd tarafinda rakibi yok amd tek eksiği daha fazla güç tuketmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI RTX2070 Super VENTUS GP OC

Fiyat/Performans olarak bu daha iyi.
  • 3 sene önce MSI GTX 1080 Gaming X'i 2.005 TL'ye almıştım. Şimdi iyi denilen fiyatlara bakıyorum da bu son kasam olur herhalde diyorum. GTX 1080 ile 1080p'de artık yavaş yavaş ayar kısarak 5-6 yıl daha giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 14 Haziran 2020; 23:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

3 sene önce MSI GTX 1080 Gaming X'i 2.005 TL'ye almıştım. Şimdi iyi denilen fiyatlara bakıyorum da bu son kasam olur herhalde diyorum. GTX 1080 ile 1080p'de artık yavaş yavaş ayar kısarak 5-6 yıl daha giderim.
    Ray Tracing yeni oyunlarda o kadar entegre olacak ki eksikliğini çok hissedeceksiniz. 1080 teknik olarak Ray Tracing desteklese de Turing Gibi donanımsal hızlandırıcı içermediği için Ray Tracing'te çok sıkıntı çekecek. PS5 ve Xbox yüzünden yeni oyunların neredeyse tamamı raytracing destekleyecek.

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Ps5 ve Xbox AMD gpu kullanıyorlar. Bence rtx deki gibi donanıma özel bir ray tracing motoru kullanmazlar. AMD her şeyini açık kaynak yapmaya çalışıyor. Eski donanımda çalışır sonuçların çıkması da olası bence.

• fractal design kullanıcısına yanıt
    O fiytatları hep öyle kalacak sanmıştık. Hele İtopyanın açılış dönemini hatırlıyorum. Çok sağlam indirimler vardı. Ben de iki yıl önce 2.900'e MSI GTX 1080 ARMOR almıştım HB indiriminden.
    Artık 2K da 144hz monitörün hakkını veremiyor. 2080S de uçtu gitti. Kasım a da daha çok var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.