Şimdi Ara

60K>>5K SONUÇ SSLİ BAŞARI HİKAYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
11
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bekobaba

Ufuk gelistirmenin emin olun cok daha iyi yollari var,10 15 dkkalik karekok sorulari çözdüğümu biliyorum ve matematikte iyiyimdir.Bunu cozmek cogunlukla zaman kaybettirir o zamani cok daha verimli kullanabilirsiniz

herkesin yöntemi tarzı farklıdır ancak ben bir soruyla uğraşmanın kazandırdıklarını 15 dakikanın kaybettirdiklerinden fazla görüyorum. yinede benim tavsiyem budur, dikkate alana. ;)
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiro

up

Ygs netlerinizi yazabilir misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyatı gördükten sonra okumayı bıraktım. (Mfciler hazırlıklı olun.)

• dostum ygs netlerimi tam hatırlayamıyorum ama
    türkçe 30 sosyal 30 mat 31-32 fende 1-2 civarıydı. tahmini söylüyorum unuttum çünkü :D ama bunlardı genel olarak
  • Hachiro kullanıcısına yanıt
    dostum pm'e come :) yardımın gerekli :)
  • vayy be tebrikler hocam :)
  • pmye döndüm

&firefliess

eyvallah hocam sağolasın

• up
  • Dejavu oldum ilk iki paragrafta. Acaba bu konuyu ben mi yazdım dedim. Herşey aynı

• sınava az kala up.
  • quote:

sınava az kala up.

Hocam birey b gelisim geometri ile geoya baslayayim diyorum sorulari cozumlu oldugu icin, kitap hakkinda bilginiz var mi ? direkt fem konu anlatimli/ozetli falan mi alayim yoksa ? matematige ise fem ygs konu ozetli ile baslayacagim ne diyorsunuz ? bolumu birakip yeniden giriyorum sinava bu arada. tm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

sınava az kala up.

Hocam birey b gelisim geometri ile geoya baslayayim diyorum sorulari cozumlu oldugu icin, kitap hakkinda bilginiz var mi ? direkt fem konu anlatimli/ozetli falan mi alayim yoksa ? matematige ise fem ygs konu ozetli ile baslayacagim ne diyorsunuz ? bolumu birakip yeniden giriyorum sinava bu arada. tm.

birey sağlam kitaptır. ancak gelişim serisi daha basitti sanırım. o yüzden tek kitapla yetinmeyin, bittikten sonra bir üst seviyesini muhakkak çözün. geometri için birey iyidir, feme gerek yok. kosb de sağlamdır yeterlidir ancak onun üzerine bolca deneme ve test çözülmeli. asla tek kitap tek kaynakla yetinmeyin. ana kaynak seçin ama yan kaynak olarak her zaman ekstra şeyler yapmanızı tavsiye ederim. başarılar hocam.

• Arkadaşlar aklınızdakileri sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • lys edebiyat geçen sene 45 geldi ama şuanda 0 ım :D 3 ayda halledilirmi sence?hedefim 50.bu arada suan nerde okuyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

sınava az kala up.

birey sağlam kitaptır. ancak gelişim serisi daha basitti sanırım. o yüzden tek kitapla yetinmeyin, bittikten sonra bir üst seviyesini muhakkak çözün. geometri için birey iyidir, feme gerek yok. kosb de sağlamdır yeterlidir ancak onun üzerine bolca deneme ve test çözülmeli. asla tek kitap tek kaynakla yetinmeyin. ana kaynak seçin ama yan kaynak olarak her zaman ekstra şeyler yapmanızı tavsiye ederim. başarılar hocam.

Tesekkurler hocam, hedefim agustos sonuna kadar ygs yi bitirmek. bu kitaplari baslangic icin aliyorum, okulda bu donemi bitirip donduracagim seneye, erkenden basliyorum yine de zamaninda calismadim simdi patakliycam bu sinavi insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaliteli Havyar

lys edebiyat geçen sene 45 geldi ama şuanda 0 ım :D 3 ayda halledilirmi sence?hedefim 50.bu arada suan nerde okuyorsun?

Edebiyat halledilmesi en kolay derstir. Ezber falan zor olabilir ama yöntemi doğru uygularsan çok hızlı öğrenirrsin. İstanbul Hukuktayım şuan. :)
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam başarılar. erken başlamak her zaman iyidir
  • quote:

inşallah hocam başarılar. erken başlamak her zaman iyidir

Tesekkurler hocam, basarilar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.