Şimdi Ara

60k ya girme ihtimalim var mı ? Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elward

72-75 tyt

44-46 ayt
    Şu anki notların mı yoksa 60 bin için olması gereken mi diyorsun?

2 Puan hesaplama sitesini baz alarak yazdım benim dediğim sonuçlar çıkıyor.
  • KnownBoss kullanıcısına yanıt
    60 bin olması için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elward

60 bin olması için
    Üzgünüm ama tahminin yanlış.
  • Bu yıl deu makine 55k ile aldı net ortalamaları;
    Tyt 76
    Ayt 48

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yök atlas verilerinde bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster v1

Bu yıl deu makine 55k ile aldı net ortalamaları;
    Tyt 76
    Ayt 48
    Haklısın hocam vencede bi yanlislik olcak odtu ilkogretim 49k ali almis ama bu netlerin kat kat altinda

Tr 30

Mat 24

Fen 10

Sos 5_9

bu sene girdi 97 obp ile, şaka yaptığını zannetmiyorum, 49 ayt ile 50k niye gelmesin ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60 tan 100lere gelmek bile zor değil aynı şekilde ayt eksikse düşük olması çok normal bilgi çünkü onun dışında bu aylarda 35netten ayt de 73-74 yapan var 60k çok rahat olur yani

• 2018de 78 tyt 54 ayt ile 40k oldum. 60k icin tahminimce 75 tyt 46 ayt yeterlidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl çalıştın ne kadar çalıştın yardımcı olabilirmisin üstad 5 ay kaldığın da netlerin benim netlerime yakınmıydı
  • HavalandırmaOdası H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genelde 80-89 arası tyt yapardım bi kere 94 yapmıstım sadece. Ayt de 45-53 arası gelirdi. Bazen ayt cok daha düsük gelirdi. Sonlara doğru bu netler. Ben aralıkta calısmaya baslamıstım mezun yılım olmasına rağmen. İstediğim olmadı zaten yine mezunum. Geo calısmadım sınavda da yapamadım en azından iki üc tane ücgen çözüp kurtarırım diyodum ama malesef. Fizikte sıfırdım onu halletmeye çalıştım hızlıca ama not almadığım icin elektrik ve sonrasını hatırlarken geri konuları unuttum 9-5 geldi ayt de. Biyolojiyi son üc ay tutusup bitirdim bitki yetismedi (daha doğrusu konuyu sevmediğimden yetistiremedim calısasım gelmedi). Kimya kimya özel ve kimya adası ile bitirdim. Sorularımı sordum sürekli ama türkce (sanırım heyecandan) ve geometri yapamadım sınavda 22 türkce 0.75 geo filan geldi yanlıs hatırlamıyosam. Hocam size önerim ders ayırmadan calısın. Yapamadıklarınızı öğrenin. Yapabileceğinize inanın. Tyt yi hızlı ama doğru çözmeye calısın bu konuda önerim yok ben de hızlı değilim hızlanmaya calısıyorum ama bi tespitim var. Sınava yavas baslıyorum sona doğru hızlanıyorum bunu farkettiğimden beri türkçeyi ciddi ve hızlı çözmeye calısıyorum bakalım. Fiziğin mantığını anlamaya calısın ve bence not alın ben elektrikten itibaren not almıstım sınavdan önce okudum ve hepsini tazelemis oldum baya iyiydi. Acıkcası not her derste hayat kurtarıyor. Bazı arkadaslar pdf yanlısı eğer kısaysa pdf de olur. Biyolojide asel biyoloji df kullandım öneririm. Baska sorunuz varsa yardımcı olmaya calısırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murphyslaw

2018de 78 tyt 54 ayt ile 40k oldum. 60k icin tahminimce 75 tyt 46 ayt yeterlidir
    OBP'niz kaçtı?
    91

• quote:

Orijinalden alıntı: Yodanın Bastonu

bu sene girdi 97 obp ile, şaka yaptığını zannetmiyorum, 49 ayt ile 50k niye gelmesin ki
    70 obp için geçerli yazdıklarım.
  • Hemen hemen aynıyız senle bende bugün başladım çalışmaya. Nasıl 5 saat çalışıyorsunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: murphyslaw

Hocam ben genelde 80-89 arası tyt yapardım bi kere 94 yapmıstım sadece. Ayt de 45-53 arası gelirdi. Bazen ayt cok daha düsük gelirdi. Sonlara doğru bu netler. Ben aralıkta calısmaya baslamıstım mezun yılım olmasına rağmen. İstediğim olmadı zaten yine mezunum. Geo calısmadım sınavda da yapamadım en azından iki üc tane ücgen çözüp kurtarırım diyodum ama malesef. Fizikte sıfırdım onu halletmeye çalıştım hızlıca ama not almadığım icin elektrik ve sonrasını hatırlarken geri konuları unuttum 9-5 geldi ayt de. Biyolojiyi son üc ay tutusup bitirdim bitki yetismedi (daha doğrusu konuyu sevmediğimden yetistiremedim calısasım gelmedi). Kimya kimya özel ve kimya adası ile bitirdim. Sorularımı sordum sürekli ama türkce (sanırım heyecandan) ve geometri yapamadım sınavda 22 türkce 0.75 geo filan geldi yanlıs hatırlamıyosam. Hocam size önerim ders ayırmadan calısın. Yapamadıklarınızı öğrenin. Yapabileceğinize inanın. Tyt yi hızlı ama doğru çözmeye calısın bu konuda önerim yok ben de hızlı değilim hızlanmaya calısıyorum ama bi tespitim var. Sınava yavas baslıyorum sona doğru hızlanıyorum bunu farkettiğimden beri türkçeyi ciddi ve hızlı çözmeye calısıyorum bakalım. Fiziğin mantığını anlamaya calısın ve bence not alın ben elektrikten itibaren not almıstım sınavdan önce okudum ve hepsini tazelemis oldum baya iyiydi. Acıkcası not her derste hayat kurtarıyor. Bazı arkadaslar pdf yanlısı eğer kısaysa pdf de olur. Biyolojide asel biyoloji df kullandım öneririm. Baska sorunuz varsa yardımcı olmaya calısırım
    Çok teşekkür ederim üşenmeyip yazmışsınız dediklerinizi dikkate alacağım başarılar dilerim sınavda :)

• Morty Smith kullanıcısına yanıt
    5 te geliyorum eve 6 'dan 2 ye kadar çalışıyorum tabi ara vere vere.
  • HavalandırmaOdası H kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler hocam ben de basarılar diliyorum

• Yeter olm ya yeminlen şunları hesaplamaya ayırdıgniz sureyi az derslere vereydiniz 1\2 konu daha çikardi aradan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.