Şimdi Ara

60olmakSHARD HACK YEDİ REZALET (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalan lan daha bügün savaşta gördüm :S gerçi konu hort ama
    https://store.donanimhaber.com/ff/6a/3a/ff6a3a68bf01f7c2588e23fd036d1727.jpg
     60olmakSHARD HACK YEDİ REZALET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 3 Mayıs 2007; 20:11:14 >
  • bende hack yedim charı sattım oyunu bırakdım sende charı gıcıklıgına lwl düşür yoksa dewm edersin %100 ! bırak bu aptl oyunu insanların kafasını bozuo bu oyun :)
    günde 2.5 saat ko = 3 şişe 70lik Rakı :)
  • Powerofeagle ws yapak mı :D atrossss90 ben içeri malice li zar zor girdim indirdin beni bidaha görürsen vurma pls:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BestM

Powerofeagle ws yapak mı :D atrossss90 ben içeri malice li zar zor girdim indirdin beni bidaha görürsen vurma pls:D

wallaha şu aralar oyuna pek girmiyorum iyice soğudum oyundan bi girdim savaş her zamanki gibi orclar kaybetti walla basan sizdiniz 2k np kastım 1 saate :) pathos da pislik bir server orclar ezik özellikle Humanlarda Tek bir kişiden Nefret Ediyorum Judg3 midir tam ezik savaşların adamıyım artık :D .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 3 Mayıs 2007; 20:38:44 >
  • geçmiş olsn
  • ya bunda +8 md dual yok +8 md ve +7 shard var atıyo
    bir ikincisi oyunun basından beri koxpla kasmıs emek hırzının birisi olacağı bu zaten koxp la kasan akılsızlar ugrasır item yaparsınız böyle hacklenirsiniz .
    dupeci diyenler olmus bu arkadasa bu dupe den filan anlamaz beyler adi bir koxper dir buyuk ihtimalle md yi filan ytl ile almıstır.
    senin gibiler akıllanmaz ama sen hacklendikten yarım saat sonra yeni char acmıssındr onu kasıyondur koxpla itemlerini dizmeni de koxperleri hackleyenler dört gözle bekliyordur simdi. akılsız yaratıklar zuhahah
  • LAN BU KONUYU BEN AÇMADIM NUM@N KİLİTLE KONUYU HATTA KALDIR LÜTFEN BENİM CHARIM SAPA SAĞLAM +8 MDYİ BİLEK HAKKYLA YAPTM EN BAŞTAN BERİ KOXPLA KASMADIM KEKE SENİN NE MAL OLDĞUNU BİLİYORUM VİDEOLARIMN ALTINDA ANNEME KÜFREDİP BURDA ADMİNLERİN ARKASINA SAKLANMA...CHARM P2DE ŞİMDİ YEĞENDE GELİN GÖRÜN BAKALIM HACK Mİ YEMİŞİM...
  • MeRak Etme Bende Soyuldum Hem de ßugun ßuyuk bir yara aldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIIHealciIII

forumda 60olmahSHARD diye birisi var o char onun deil miydi?

ewt bende öyle biliyodum biraz sallıyo gibi geldi ama
  • kim hack yemedi ki ben pathos ta 3 kere yedim

hele logosta çok pis oturdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIIPaTRoNIII

LAN BU KONUYU BEN AÇMADIM NUM@N KİLİTLE KONUYU HATTA KALDIR LÜTFEN BENİM CHARIM SAPA SAĞLAM +8 MDYİ BİLEK HAKKYLA YAPTM EN BAŞTAN BERİ KOXPLA KASMADIM KEKE SENİN NE MAL OLDĞUNU BİLİYORUM VİDEOLARIMN ALTINDA ANNEME KÜFREDİP BURDA ADMİNLERİN ARKASINA SAKLANMA...CHARM P2DE ŞİMDİ YEĞENDE GELİN GÖRÜN BAKALIM HACK Mİ YEMİŞİM...

sen koxp kullanarak bu charı kasmadıysan hakkınla bu charı kastıysan evt ben serefsizim.
    ama koxp kullandıysan aynı sey senin icinde gecerli.
  • Geçmiş olsun.. sıradan itemlerde deil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: keke43

quote:

Orjinalden alıntı: IIIPaTRoNIII

LAN BU KONUYU BEN AÇMADIM NUM@N KİLİTLE KONUYU HATTA KALDIR LÜTFEN BENİM CHARIM SAPA SAĞLAM +8 MDYİ BİLEK HAKKYLA YAPTM EN BAŞTAN BERİ KOXPLA KASMADIM KEKE SENİN NE MAL OLDĞUNU BİLİYORUM VİDEOLARIMN ALTINDA ANNEME KÜFREDİP BURDA ADMİNLERİN ARKASINA SAKLANMA...CHARM P2DE ŞİMDİ YEĞENDE GELİN GÖRÜN BAKALIM HACK Mİ YEMİŞİM...

sen koxp kullanarak bu charı kasmadıysan hakkınla bu charı kastıysan evt ben serefsizim.
    ama koxp kullandıysan aynı sey senin icinde gecerli.

ben koxp kullanmadım demedim sen diyorsnki en başından beri koxpla kastı falan filan en başndan beri koxpla kasmadğm için söylediğin sözcük aynen seni tarif ediyor...

• geçmiş olsun

emekler gitti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.