Merhaba arkadaşlar. Günlük uzun koşular yapıyorum koşarken canım sıkılıyor bi müzik dinlesem iyi olur diye düşnüyorum :) Alacağım MP3 Player'den beklentilerim şu yönde;
- Sadece mp3 çalsın istiyorum, video MP4 vs hiç işim yok - FM radyo olursa iyi olur olmasada bi problem yok -1GB fazlasıyla işimi görür ama fazla olmasınında sakıncası yok -Ekranı olsada olur olmasada olur ekranlada bi işim yok -Şarjlı veya Pilli olmasının bir sakıncası yok farketmez -Koştuğum alan biraz gürültülü olduğundan ses seviyesi biraz yüksek olsun istiyorum -Müzik zevkim iyidir. Gerek ses seviyesi olarak gerek bass, tiz olayları olarak müziğin hakkını azami seviyede vermesini istiyorum.
Siz ne dersiniz? Aldıktan sonra ses kalitesi olarak bir süprizle karşılaşmak istemiyorum. Kullanan veya konu hakkında bilgili olan arkadaşlarımın ilgilerini rica ediyorum...
güncel
sansa sizin için ideal seçim gibi görünüyorum. carrefourda radyosuz modeli 69 ytl idi. ses kalitesi hakkında sansa konusunda arkadaşlar gereken şeyleri söylemiş zaten.
Teşekküler. Baska önerisi olan varsa sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: linkin_park20
sansa sizin için ideal seçim gibi görünüyorum. carrefourda radyosuz modeli 69 ytl idi. ses kalitesi hakkında sansa konusunda arkadaşlar gereken şeyleri söylemiş zaten.
birde bu carefour dakinin hangi sansa nın hangi modeli oldugunu biliyor musunuz acaba?
SANDISK SANSA CLIP radyosuz 2 veya 4 gblık modeldi. ama o zaman kampanyadaydı şimdi fiyatı yükselmiş olabilir. oldukça küçük ve ses kalitesi yüksek bir alettir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme