Şimdi Ara

61 LWL SAGLAMLIGA BAKIN ADAMIN APA DİKKAT WOLFSÜZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARK. BANA ATINCA BENDE SOK OLDUM OGLUM DEDİM BİZ BOSUNA OYNUYOZ OYUNU ADAM DA Kİ İTEMLERİ SAYDI OHA DEDİM YUHH DEDİM CILDIRIYODUM SİZİNLE PAYLASAYIM DEDİM BU ADAM SÜREKLİ BOSS ARAYN BİRİ ONU SÖYELEYİM KASASI BOSS DOLUYOMUS ARK. DEDİ

PS Mİ DEGİLMİ BİLMİYORUM COK FAZLA WOLFSUZ AMA ARK. DEGİL DEDİ BENDE KALITIYORUM YALAN SÖYLEMDİ SİMDİYE KADAR AMA COK SÜPER Bİ CAR ONU BİLİYORUM
  • Neden wolfsüz çekilmiş bir resim ?? Çünki bi ton scrool basılmış bunlar bugta kalmış bunların üstüne wolf basılamıyor itemler hikayeee
  • güzell char ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bc_ -- 23 Mayıs 2007; 14:56:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BanİsFree

mage lerde ap ın onemi nedirki onemli olan staff dmg leri değilmi

mage mi.heç gülüceğim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MOD_ -- 23 Mayıs 2007; 14:57:10 >

• ya ark. ps yada degil ama itemleri gercek zaten itemleri süper bir car
  • quote:

Orjinalden alıntı: BanİsFree

güzell char ;D

ne mage i ? o nerden çıktı ?
    adam assassin !!!!
    edit: ben yazarken mesajını editlemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 23 Mayıs 2007; 14:58:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Neden wolfsüz çekilmiş bir resim ?? Çünki bi ton scrool basılmış bunlar bugta kalmış bunların üstüne wolf basılamıyor itemler hikayeee

ay lav yu... eyw aydınlattığın için
  • Bug olmuş scler...Yada ps
  • istedigi kadar itemi olsun olcak sey war olmucak sey var chitin8 set borumu demissinz.. warrior icin bile cok guzel bi defans o sc siz ... scrollar bugda kalmis belli bise zaten hp ve manadan bufflı oldugu anlasılıyor
    70 lvl charımın resmi helmet haric shell8 set ib rollerde cabasi, sundiriesteki def sc de basılı anca 747 def var..

http://img367.imageshack.us/my.php?image=200752314551zk8.jpg
  • bu arada helal sana kral Katılım zamanı: 19 Mayıs 2007 bie benim üyelik tarihime bak bana yetiştin haa bu hızla moderatör olarak seni aramızda görmek istiyoz

• Kesin PS...
  • --------------------------------------------------------------------------------

bu arada helal sana kral Katılım zamanı: 19 Mayıs 2007 bie benim üyelik tarihime bak bana yetiştin haa bu hızla moderatör olarak seni aramızda görmek istiyoz

yorumda yaparım yazıda yazraım topicde acarım bu seni ilginedirmez bu topic actıgın zamn kural dısı küfür ve hakaret etmedikce sakıncası yok istersem 1 günde 100 tane acarım seni ilginedirmez küfürmü ediyorum hakaretmi ediyorum ilginc olan bişeyi paylasıyorum benim için 1000 post ta bir 1 posta umrumda degil sen karısamazsın
  • adamın cana baktınızmı 2800 buff var kesin sc falan
  • Güzel Char
  • Zaten böle bişe olması için uniqlerinin hepsi +5 olması lazım
  • acaip bi ps bi kere saydıın takılarda def yok +8 rogue chitin setde o kdr def olcaksa warriorlar neden ölüoki insan gzl ps yapar az yaw
  • Bi adamda böyle atack olsa bu kadar az mı Np olur?
  • güsel charda ya bugda kaldı yada fhoto montaj olabilirçünkü benim ark war +8 shell set war 400 defans basınca bile defans 1098 olu ve o adamda defans bile basılı deil
  • Scrolllar bugda
    Char süper
  • char güzel ama itemleriyle:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.