Şimdi Ara

6131 i nerden alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadır 6131 fiyatlarını inceliyorum en uygun fiyatı teknosa da görmüştüm peşin fiyatına taksitle 579 milyona veriolardı telefonu ancak dün burda bi topicte bi arkadaş 6131 i vatan dan aldığını ve card finans la alınınca en uygun fiyatın bu oldunu söleyince vatanın sitesine baktım ve telefona finans cardlı alımlarda %8 indirim uygulanıo buda 529 ytl lik bi rakam demek ve gerçekten bundan daha ucuzunuda bulamadım yalnız en yakın vatan mağazasıyla aramda epey bi yol var..
    siparişi telefonla vermeyi düşünüorm daha önce vatandan internet ya da telefon yoluyla alışveriş yapan arkadaşlar, ürün teslim süreleri,güvenilirlik,müşteri hizmetleri,garanti hakkında biraz bilgi verirlerse sevinirim yani şimdi bn vatandan telefon alsam ve olduki arıza yapsa bunun için taa topkapı vatan a mı gitmem gerekio?
    Birde şu var 11*48,09 ytl(kdvdahil) yazmışlar ama sayfanın en altında fiyatlara %18 kdv eklenecektir yazıo ????
    Bundan daha ucuza veren biyerde yok galiba :(

• kutu ile yannda kdv dahıl demısse artık kdv eklenmeyecektır
  • Dostum telefon alicaksin ihmale gelmez dogrusu sitelerinde kdv dahil yaziyor gene de telefonla ogren detaylari olmadi kalkip git yolu dusunme
  • www.deppo.com da havala ile ödemede 10% indirim var, 496 YTL'ye alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.