nokia dan şaşma diyenleri dinleme.. yani tavsiyelerin bu kısmını takma... ben nokia dan şaşma demem hiç bizaman ama nokia kullanırım.. nokia 1100 kullanıyorum nokai 8910 falan ama hiçbizaman nokia ya takılı kalmam sen de kalma... hangisi hoşuna gider ve kesene uygunsa onu al...
genele bakarsak el 71 geç.er.. el71 im old. u için demiyorum.. fiyat /perf.. vs..
ayrıca yüksek ses vermesi bi artı olarak gösterilmesin önemli olan ses kalitesi... zaten düşük çıkcağı da yok ..önemli olan yüksek ses de kaliteli çalması...
**el71 de manyak ayar seçenekleri var.. msj geldiğinde ne kadar saniye titreyeceğini bile ayarlayabiliyosun bu 1 !!
**ayrıca seni arayan biri olursa kaç saniye boyunca aradığını görüyosun bu 222222222 !! ona göre çaldırdımı yoksa aradımı anlıyosun
**tasaarruf modunda ekranı kapatıyo el71 ve bataryadan tasarruf ediyosun ..
Yılların siemens kullanıcısı olarak artık tavsiye edilecek hali kalmadı diyorum.
Ben olsam BenQ-Siemens EL71 alırdım siyahı hele çok şık tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.
Ben bir haftadır 6131 kullanıyorum, oldukça memnunum. Kapak bana sağlam geldi, öyle çabuk bozulacak hissi yaratmadı ve tek elle kapağı açmakçok kullanışlı. Hep kapaklı telefon kullanmak istiyordum, iyi oldu. Benim pil 3 gün gitti 24 saat açık, yeni olduğu için sürekli kurcalamama rağmen, ancak tabi ki sürekli mp3 veya radyo dinlersen 1 günde biter. Ekranlar muhteşem, sadece iç ekran için bile bu telefon alınır diyorum. E-postayı bir türlü ayarlayamadım. Ses çıkışı da çok iyi. Dizaynı da bana çok hoş geliyor, siyah olması ayrı bir hava katıyor. Ancak tek eksi yanı kamerası gündüz idare eder ancak gece çekimleri felaket. Kamera için alacaksanız almayın. Digital kameram olduğu için ben kamerayı kullanmıyorum. Kısacası ben memnunum, çok araştırdım, n serilerine baktım, fiyat/performans olarak çok uygun. Kapaklı telefon istiyorsan tavsiye ederim...
nokia dan şaşma 6131 özel bir telefon bunu da unutma ...
tabıkı 6131 daha ne olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme