selamlar; nokia 6131 telefonu aldım, kullanmaya başladım.daha önceden bu forumda okuduğum her fikrin, tecrübenin altına ben de imzamı atıyorum,hepsi doğrudur. ancak bu telefonla daha doğrusu piliyle ilgili bir malumatım olacak: nokia 6131 telefonun içinden BL-4C pil cıkıyor kendısı 720mAH pil olup,çıkışı 3.70V.şimdi benim soruma gelirsek; BL-6C pil 1070mAH ve 3.70V internetten edindiğim bilgilere göre. Bu iki pil birbirini destekler mi, yani kutudan çıkan BL-4C pilin yerine Nokia 6131 telefonumda BL-6C pil kullansam neler olur? Telefona zarar gelir mi? Sonuçta çıkış güçleri aynı ama mAH değerinin yüksekliği telefona bir zarar verir mi? bu soruma cevap verecek, bu konuda beni aydınlatacak her kişiye ayrı ayrı teşekkürler şimdiden..
bence kasmas. 1gb al derim
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
1 GB KASAR EN FAZLA 512MB AL DERIM
Arkadaşlar ben telefonumu 3 gün önce aldım.Allah'a şükür bi sorun yok şu ana kadar.Fakat kapağı açma düğmesine basınca ekran kapak açıldıktan 1 saniye sonra falan geliyo.Yani daha kapak açılırken ekran gelmiş olmuyo.Bu bi sorun mu.Yoksa herkesde böylemi? Yani kapağı açma tuşuna basınca kapağın çok hızlı açılmasından dolayı ekran telefonun algılaması geç mi oluyo.Merak ettim bunu sadece.Bu arada telefonu herkese tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: yagiz16
Arkadaşlar ben telefonumu 3 gün önce aldım.Allah'a şükür bi sorun yok şu ana kadar.Fakat kapağı açma düğmesine basınca ekran kapak açıldıktan 1 saniye sonra falan geliyo.Yani daha kapak açılırken ekran gelmiş olmuyo.Bu bi sorun mu.Yoksa herkesde böylemi? Yani kapağı açma tuşuna basınca kapağın çok hızlı açılmasından dolayı ekran telefonun algılaması geç mi oluyo.Merak ettim bunu sadece.Bu arada telefonu herkese tavsiye ederim
Neden olduğunu bilmiyorum ama bende de öyle.. Bir sorun olmaması lazım.. Seninde dediğin gibi ekran ışığının daha geçgelmesinden olabilir... Haa birde ekran ışığı ilk açıldığında karıncalanmalar oluyor.. Hepsi aynı sanırım .. alırken birkaçını denemiştim.. Kamera özelliği aramayanlar için güzel Telefon
Arkadaşlar bi sorun daha var.Dün akşam telefonun saatini kurdum ve yattım.Sabah telefon çalmadı.Kalktığımda ise ekranda local mod yazıyodu.ve telefon hiç açılmadı.sonra aldığım yere götürmeden biraz araştırma yaptım.Bu sorun bi kaç kişide daha yaşanmış.Orda şarzı tamamen bitince local mod yazıyor diyo.ve şarza koyup 10 dakika beklediğimizde şarz olmaya başlar ve telefon açılır,veya bataryayı çıkarın takın diyo.Ben de bunları okurken telefonu annemle yollamıştım telefoncuya.Adam kartı değiştiriken bataryayı çıkarınca heralde düzelmiş ve bi sorun yok demiş.Telefon açılıyo şu anda.Ama yinede soriyim dedim.Bu bi sorun mu.Yoksa sizde de oluyomu.Yani telefoncuya götüriyimmi?En azından bi kere benim için şarza koymayın ve kendiliğinden kapanmasını deneyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme