Şimdi Ara

617 TL (6 TAKSİT İMKANI) Lenovo EveryPad3 Snapdragon 615 32GB 6.8' 13MP-5Mp 4.5G 3500mAh (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
7
Favori
36.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 6 yüklenebildiği bilgisi nereden geldi? Ben bulamadm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gündür kullanıyorum. İkinciyi almak kesinlikle risk olur.

Sim slot sakat hiç emniyetli değil. İnşallah bir daha çıkarmak gerekmez.

Hoparlör cızırtılı. Sanırım patlak. Ancak anlaşılıyor.

İmo Skype görüntülü konuşmada karşı taraf kendi sesini duyuyor. Hoparlör ile mikrofon farklı yerlerde olmasına rağmen ses içerden gidiyor.

Ekranın en büyük handikapi kırılma ihtimali. Yere düştüğünde hiç şansı yok. Kırıldiktan sonra da çöp. Sırf bu yüzden ikinci telefonn alınır.

2gb ram günlük kullanımda takılmalara sebep oluyor. Google asistanı bu yüzden silmek zorunda kaldım.

Telefon kesinlikle bir ülkeden red yemiş. Bu çok belli. İçinde japonca çıkıyor. Arkasında Lenovo için Çin'de üretilmiştir yazıyor. Bizim ülkemize Adıyaman daki bir elektronik firması ithal etmiş. Kullanma kılavuzu Türkçe, garanti de kendisi veriyor, yersen. İşleri hızlı halledip IMEI kaydettiğini ve resmen ithal ettiğine göre sisteme yakın bir firma. Tahminim yine bir grup yada vsvs. Bize Allah razı olsun, taksitle telefon aldık demek düşer.

SAR değeri hiç bir yerde yazmıyor. Normalde ithalat işleminde TSE vatandaşın sağlığını korumak için özellikle elektronik ürünleri test eder. Bu ülkede zehiri ayakkabı, terlik satıldı. Haberlerden hatırlarsınız. Ben SAR testi filan yapıldığını düşünmüyorum. Bence herşey Black. Vergi verildiğini de düşünmüyorum.

Telefonu 100 dolara elinden çıkarıyorlar. Cinde 100 dolara Cosby gibi markalar altında son teknoloji ürünler satıyorlar. Bu ürün belli ki 4 yıl kendine Pazar aramış en son buraya düşmüş. Ben ettiğim çok olduğunu, talep olmazsa 50 dolarları görebileceğini düşünüyorum.

Denemek isteyen varsa alsın. Ben aldım. 500 TL olunca bir daha alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Evet gelecek 7 incte. 1 seneye kalmaz görürüz. Herkes parasını merak ediyor. Pahalı gösteriyor, ekran b

• Ugur120 kullanıcısına yanıt
    Üzülme kardeşim, ben kullaniyorum. Sim kart ve memory card slotu aynı yer ve tek seferde tak ve bir daha çıkarmaya çalışma. Ben telefonun hafıza problemi var sandım bu yüzden soktum taktım bir kaç kez slotu. Hepsinde sim kartı ve hafıza kartını sorunsuz okuyor ancak spot çok l kaliteli değil.

Telefonu aldıktan sonra reset atın. 30/32 GB kullanılıyor diyor, reset atınca normal hafıza görülüyor, 3/32 GB şeklinde ve program kurabilirsiniz.

Değilse benim gibi Söker durursunuz iğne ile.

Ben kullaniyorum. İnşallah uzun süre kullanıabilirm. Bir kılıf almak gerek, bol silikonlu.

• Bence biraz bekleyin gençler. Bu IMEI ler sonradan kapanabiliyor. Biz bir 20 gün kullanalım kapanmaz ise buraya yazalım, o zaman alın.

En garantisi budur.

Benim yurtdışından getirdiğimiz telefon 20 günden sonra kapandı. En büyük handikap burda budur. Bizden haber bekleyin derim ben. Hurda herkes atlamasin. Hem telefon biraz daha uçuşlar belki.

• https://www.youtube.com/watch?v=NJ2YPgODlVs

Aynı modelin Japonca incelemesi de var hocam, orada da satılıyor.

Bana %5 indirim çıktı, daha önceki alışverişten gelen 11 tl'lik kupon ile 650 tl'ye geliyor. Annemin telefon istediği şu sıralar alsam mı bilemedim.
  • resim617 TL (6 TAKSİT İMKANI) Lenovo EveryPad3 Snapdragon 615 32GB 6.8" 13MP-5Mp 4.5G 3500mAh617 TL (6 TAKSİT İMKANI) Lenovo EveryPad3 Snapdragon 615 32GB 6.8" 13MP-5Mp 4.5G 3500mAh617 TL (6 TAKSİT İMKANI) Lenovo EveryPad3 Snapdragon 615 32GB 6.8" 13MP-5Mp 4.5G 3500mAh

• quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

resim
    617 TL (6 TAKSİT İMKANI) Lenovo EveryPad3 Snapdragon 615 32GB 6.8" 13MP-5Mp 4.5G 3500mAh

• quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

Alıntıları Göster
    617 TL (6 TAKSİT İMKANI) Lenovo EveryPad3 Snapdragon 615 32GB 6.8" 13MP-5Mp 4.5G 3500mAh

• Alalım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44cihan44

Arkadaslar telefonun kendi cektiginiz fotosunu paylasir misiniz elde nasil duruyor vb gibi size zahmet olmazsa
    PAylaştım
  • l3g3nt L kullanıcısına yanıt
    Tesekkuer

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    ben de ikinciyi almak istiyorum.

ama IMEI nedeniyle kapanır mı kapanmaz mı emin olmalıyım. bu yüzden bekliyorum.

dip not: program yükledikçe telefonda yer yer kasmalar olmaya basladıç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntadeleste -- 17 Haziran 2019; 23:54:57 >
  • En kotu ihtimal root atilip imei cakilir diye dusunuyorum. Ama almisken duzgun olsun dusturu ile vazgectim. 1300 verip a2 lite almak daha mantikli geliyor.
  • Stock rom:

Kurulum:https://en.meandroid.net/how-to-download-and-flash-lenovo-phab-plus-pb1-770m-stock-rom-flash-file/

5.1.1 romu:
    Облако@Mail.Ru
    Файл из Облака Mail.Ru
    https://cloud.mail.ru/public/7XgE/x2PfyBdSb

quote:

[PC]download this stock rom Lenovo Phab Plus Stock ROM 5.1.1
    [PC]extract anywhere
    [PC]install LenovoUsbDriver_1.1.21_Final and Qualcomm_USBDriver_Full_2.2.0.0_Setup(drivers folder)
    [PHONE]turn off your phone
    [PHONE]while holding volume up and down connect your phone to your pc, wait for the driver to install.
    [PHONE]disconnect your phone from your pc.
    [PC]now open the folder>SW
    [PHONE]hold volume down and connect to pc.
    [PC]double click the Download.cmd file
    wait until it said press any key to continue.
    done!

Root:
    XDA Developers
    [TUTORIAL][ROOT] Install TWRP and Rooting Lenovo Phab Plus [PB1-770M] 5.0.2
    https://forum.xda-developers.com/android/help/install-twrp-rooting-phab-plus-rooting-t3290347

Ekran koruma:
    aliexpress.com
    US $2.22 17% OFF|Jonsnow Tempered Glass for Lenovo Phab Plus PB1 770M 6.8
    http://www.aliexpress.com/item/32822465164.html

Silikon kılıf:
    aliexpress.com
    US $2.99 25% OFF|For Lenovo PHAB Plus Case 6.8 Soft Silicone Back Cover For Lenovo PHAB Plus PB1 770N PB1 770M Cover TPU Flower Phone Cases Bags-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/item/32898254599.html

Pil:
    aliexpress.com
    US $6.24 |3500mAh L14D1P31 For Lenovo PB1 770N PB1 770M PHAB Plus Battery-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/item/32848436746.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Haziran 2019; 0:57:37 >

• Bu ithalat alım satım gümrük vs karmaşık işlerde hükümete yakın olan para kazanır onlar ekmek yer. Siz bunları deyince Menzil Cemaati aklıma geldi

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    Ben de A2 lite alacaktım. 16 gün bekler iseniz ben size kapanıp kapanması gibi söylerim.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Sayın Cohannan,

Bu ve benzer işlemler sim kartlı Asus Zenpad için de yapılabilir mi ? Yani Zenpad i telefon özelliği ile kullanabilir miyim ?

MODEL NUMARASI:

Z301ML
    Z301MFL

• Yeni bir test sonucu:

Telefonun dağlık arazide çekim gücü çok kötü. Bugün test ettim. 65kmlik dağlık yolda ZenFone nun sadece 1 km lik bir alanda çekim gücü zayıflarken bu telefon yaklaşık 15 km lik bir alanda sıfır çekti.

Bir de ben bu telefonu 779 a aldım şimdi 664, aradaki 115 lira lik azalış bir haftada aynı satıcı tarafından yapıldı. Salak yerine konmuş hissediyorum. Ben bir tüketiciysem nerde kaldı benim hakkım, nerde kaldı benim hakkımı yabancı şirketlere karşı koruyan büyük otorite. Lafa geldi mi atıp tutuyoruz, Amerikan başkanı dahil ayar vermedigimiz merci, şirket kalmıyor. Ama adamların şirketleri yurdumuzda, kendi sokagimizda bizi, vatandaşı resmen keriz yerine koyuyor.

Aynı ürünün başka bir dükkanda 100 dolar daha ucuz olduğunu internet sitesinden gösterdiğim için bana o fiyattan ürünü verip özür dileyen dükkanlar var o sovdugumuz memeleketlerde. Turist dahi olsan adam senden özür diliyor, ürünün fiyatı farklı olduğu için.

Bizde ise tüketici ile alay ediyorlar. Aynı satıcı ya aynı satıcı bir hafta 779 diğer hafta 664 !!! Neye göre artırıyordu, neye göre azaltiyorsun. Sen bu milleti keriz mi saniyorsun., Yok arkadaş yok bişi diyen yok.

Courfoursa da ürünün üzerine resmen etiket yapistirmislar ve son kullanma tarihini 1 yıl uzatmislar. Alttaki kartonda geçen yılın tarihi yazıyor. Ben yere başvurmaya gerek duymadım. Nasılsa arpayı alan olayı kapatacak.

Sen bişi demekdikce bizi daha cooook severler, cook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntadeleste -- 18 Haziran 2019; 19:33:59 >

• Ürünü 665-50 worldpuan :615 TL aldım telefon tablet olarak tüm görevlerini yerine getiriyor ses çıkışı düşük fakat kulaklık çıkışı dolby mükemmel lenovo P70 kullanan varsa onun büyüğü ve bir tık üstü diyebiliriz.
    + ekran full HD ips-ses çıkışı-fiyatı - çift tıklama var
    - hoparlör ses çıkışı ebatı ekran gövde oranı telefon sinyal çekimi düşük
    Şimdilik bu kadar sorusu olan varsa sorabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.