Kendim için 62 SKill Kağıdı yapacamda (Rogue) 30 Crystal , 1 Kekuri Ring ve 5m parayı topladım ancak bu scroll kesin olur mu yoksa olmama gibi bir şey var mı şansa mı bağlı yoksa kesin oluo mu ilk defa yapacam o kadar para harcadım ?
önce git görevi al hemen yapma sonra character den quest var oaraya baq neler istiyo ona göre yap ama itemlerin tamamsa bi sorun olmaz
yok zaten quest'e bakarak aldım itemleri sadece ilk kez yapacağım için upgradeye benzemesin dedim hani yanar manar ama kesin oluyorsa çok güzel bu arada kaç paraya satıyorlar o scrollu rogue için pek göremedimde moradonda hep priest ve warrior var.
quote:
Orjinalden alıntı: hizlinet
Kendim için 62 SKill Kağıdı yapacamda (Rogue) 30 Crystal , 1 Kekuri Ring ve 5m parayı topladım ancak bu scroll kesin olur mu yoksa olmama gibi bir şey var mı şansa mı bağlı yoksa kesin oluo mu ilk defa yapacam o kadar para harcadım ?
kardeş istersen 3 bin crystal +5 kekuri ve 500m topla 62 Olmadan u kagidi vermiyo arc mage Bende 61 ken tüm malzemelri goturdum olmadı lvl atladım aynı malzemelerı tekrar denedım trink çıkardı verdi kagidi
yok zaten lvl atlmadan düşünmüom yapmayı öyleki 62 olayım kekuri ring'i öyle alacam ne olur olmaz
rogue isen lwl 62 olunda gidiosun o secret agen herne ise asgada heralde ona 30 kristal 5 m + kekuri ring veriorsun sana direk magic shield scrollunu veriyo tak diye, itemlarin tamam lwl atla hemen al :) cz de cok ise yario o sroll ozelliklede mageler icin
%90 olmaz vazen omuyor :)))
Arkadaşlar bende mage için 62 kağıdı alıcaktım arch mage drakeden ama üstte guest bölümünde istediklerini götürdüm ama kağıdı vermedi :(
olurmu öle şey tbiki yanaz zuhuhaa öle bi ihtimal olsa kimse yapmaz düşünsene zarzor buluyon kekurileri ama yanıyo paso %100 olur gerçi yapmışındır şuan baya ıoldu bu topic açılalı :D
quote:
Orjinalden alıntı: komoli
Arkadaşlar bende mage için 62 kağıdı alıcaktım arch mage drakeden ama üstte guest bölümünde istediklerini götürdüm ama kağıdı vermedi :(
mage nin master için istenen şeyleri arasında 50 zombi gözü yok ama biriktirip arch mage'ye gidersen masterin açılıyor. belki 62'de de böyle bir şey olmuş olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme