Şimdi Ara

62 lvl mage den sonra sonunda World Of Warcraft a geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    valla ko iyi güzeldi ama wow oynuyunca oyun budur diyo insan.
    bizim bütün haritaları toplayın.
    wowdaki 1şehir yapmıyor büyüklük olarak.
    oyun çok komplike ve zevkli.
    grafikleri müthiş.. tasarımı görevleri çok zevkli ve zor..
    bence deneyin..

• lvl sistemi nasıl?
  • herkes paralımı
  • kaç para istiyo wow
  • quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

Selam arkadaşlar.
    bence deneyin..

Senin tercihin, senin kararın. Yalnız ben olsam sırf zevk için de bir oyuna 20$'a yakın para ödemem.Herkes paralı üye. Free server(Private server) diye bir olay var. Burada da oynanabilir ama orjinaldeki zevki vereceğini zannetmiyorum. LvL sistemine bakarsak; lvl atlama sadece yapılan questlere göre hızlı ve kolay oluyor. Yaklaşık 20$ yakın bir maliyeti var aylık. Ha bi de orjinal CD olmadan(CD içerisindeki register key çok önemli)hacklenme...vs. durumlarda direk emekler boşa gider.(Orjinal CD fiyatı yaklaşık 70-80 YTL)

• çok iyi bir tercih yapmışsın wow tek kelimeyle süper bir oyun...gerek görev zevki ve bağlayıcılığı ve grafikleri de süper..bende eskiden wow oynuyordum şimdi ko takılıyorum...sana wow'da iyi şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertian -- 29 Nisan 2006; 10:16:44 >
  • hacklenmesi imkansız gibi bişi hadi hacklense gizli soru var odamı hacklendi supportları mükemmel çalışıyo faturasını yolluyosun oyunun tak account sende aynen :P
    quote:

Orjinalden alıntı: nuri552

quote:

Selam arkadaşlar.
    bence deneyin..

Senin tercihin, senin kararın. Yalnız ben olsam sırf zevk için de bir oyuna 20$'a yakın para ödemem.Herkes paralı üye. Free server(Private server) diye bir olay var. Burada da oynanabilir ama orjinaldeki zevki vereceğini zannetmiyorum. LvL sistemine bakarsak; lvl atlama sadece yapılan questlere göre hızlı ve kolay oluyor. Yaklaşık 20$ yakın bir maliyeti var aylık. Ha bi de orjinal CD olmadan(CD içerisindeki register key çok önemli)hacklenme...vs. durumlarda direk emekler boşa gider.(Orjinal CD fiyatı yaklaşık 70-80 YTL)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link varmı bak artık ne görüosak link soruos.varsa bu oyunu da bi deneyem
  • wow oynadim ama sacmalik gibi geldi biraz bana
    knight daha zevkli..
    wowda tek zevk aldigim sey charimi dans ettirmek ve katil olmakti
    bu kadar baska biseyi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonball

hacklenmesi imkansız gibi bişi hadi hacklense gizli soru var odamı hacklendi supportları mükemmel çalışıyo faturasını yolluyosun oyunun tak account sende aynen :P
    quote:

Orjinalden alıntı: nuri552

quote:

Selam arkadaşlar.
    bence deneyin..

Register key'i bilmeden bunların hiçbirini yapamazsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: karaya

Link varmı bak artık ne görüosak link soruos.varsa bu oyunu da bi deneyem

Oyun 5 GB'a yakın indirebilirsen indir.
  • orjinal cd fiyatı amazon.co.uk de toplam shipping ile 30 euro

fiyatı aylık 13 euro ilk ay beleş.

oyun 5 cd geliyor ve tam kurulum 4.41 GB.

daha sonra cd istemiyor.

Grafikleri mükemmel.

Level sistemi mükemmel. ve öyle saatlerce yaratık keserek level atlanmıyor. atlasanızda bi işe yaramıyor. Herkezin herkeze ihtiyacı var o yüzden paşa paşa yardım ediyor herkez.ko da 10 gün durmadan harpy kesip gına gelerek level atlıyorken burada 50milyon çeşit yaratık var ve level atlamak gibi bir derdiniz yok. çünkü çok eğlenceli olan görevleri yaparken zaten kendi kendine level atlıyorsun.

Ben çok sağlam balık tutup yemek yapıyorum ve bunları satıyorum. Bu sayede yüksek levellerde bana yardım ediyor demirci ve madenci olanlar item yapıp veriyorlar.. bir guild e yani clana girdim bile..

1 senedir ko oynuyorum ve artık kendini tekrarlıyor hiç bir zevk vermiyor. oyuna girmek bile içimden gelmiyordu.
    Wow u duymuştum ama hiç denememiştim.

private serverlarda oyun oynamak yada paralı serverda oynamak sizin bileceğiniz iş. ama risksiz lagsız sorunsuz hack hile zart zurt olmayan sakin çoluk çocuk olmayan serverlarda oynamak istiyorsanız sanırım para ödemeniz gerekmekte.

Ayrıca bir arkadaş ben oyuna para vermem demiş.. ben veririm.. insan zevk aldığı şey karşılığı bir bedel öder ben ödüyorum. Ayrıca 20$ paramı.. sigara paranızı net cafe paralarınızı zartınızı düşünün hesaplayın sonra konuşalım..

neyse oyun son derece mükemmel tasarlanmış.. hiç birşey saçma gelmiyor.. dandun girmiyorsunuz yaratıklara..

ingilizcesi olan bir insan için oyun son derece zevkli geçiyor çünkü tüm görevler bağıntılı..

• hack fln olayı yok bende bi ara oynayan arkadaşı gördüm gm e bi msj bütün itemleriniz geliyo bi yanlışlık olrsa yani paranı veriyosun düzeyli oynuyosun dakka başı küfür yok kosp yok millet para verdii için herkez eşit vs.... bence süper bende yaza geçicem 13 euro değer bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.