şuan c3moliyle aynı clandayım. çok iyi birisi. şuan sizin kral tako napıyor bilmiyorum ama dün evilde takoyu çok kötü bastık. bizim yeni kral alonewild iyi bir kral iki kere xp event yapılıyor orclarda. dün bf taşını biz kırdık diye gm yüzde 30 xp event yaptı. çoğu kişi orc oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3
kardeş bu charın 62 oldugundan eminmisin dicem kendi charım demişsin bişi dikkatimi çekti dex 233 hp 94 60 lwl den sonra dex 255 olması gerekmiyo mu?
naptıun sen ya 70 de 255 dex oluo
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
şuan c3moliyle aynı clandayım. çok iyi birisi. şuan sizin kral tako napıyor bilmiyorum ama dün evilde takoyu çok kötü bastık. bizim yeni kral alonewild iyi bir kral iki kere xp event yapılıyor orclarda. dün bf taşını biz kırdık diye gm yüzde 30 xp event yaptı. çoğu kişi orc oldu.
bizim yeni kral da yapıo ex event dün %30 wardı ama nedir bu orc olma hevesi anlamıom :( ama c3molinin yaptıgıda ayıp deilmi sen humanların kralı olmussun ama dha sonra orc oluyorsun dün sizin kralla ftye girdik :D biz kutuyu aldık alonewild yattı :D ama sizin kral ii biri gercekten
quote:
Orjinalden alıntı: burock15
quote:
Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3
kardeş bu charın 62 oldugundan eminmisin dicem kendi charım demişsin bişi dikkatimi çekti dex 233 hp 94 60 lwl den sonra dex 255 olması gerekmiyo mu?
naptıun sen ya 70 de 255 dex oluo
67 DE 255 DEX OLUO
buda c3moli
c3moli yi ben bu carla kesmiştim :D 1vs1de ama arkamda healerim wardı :D bide malice yemişti :)))
o yanındaki ilikemycolt kadar şerefsizini görmedim. adama pauldronumu çıkarıyorum adam ilizyon atıyor bu ne iş? böyle 70+ olunmaz. ona selamımı ilet. hayatında vs da alamadı beni. ikincisi axelia ile vs yapıyorum ilizyon atıyor. dün themaestros un allysini kurduk themaestr0s diye iki clan olarak hareket ediyoruz. 2.clanın kurulma sebebi isilioon kesmek gibi faaliyetlerde bulunmak istiyoruz. şuanki durumumuz 14.sıradayız. adam alımı devam edecek.