62 lvl rogue daha ii np kasar ayrıca 1v1 de bp yi keser.(gorunmezligi sayesinde)
HloveJ
arkadaşım sende kusurabakma ama senin dediin priestte dd yoktur.bizi yatıran herif manyak bişiydi ismini hatırlasam eminim çoğu kişi biliyodur.
ilk beni yatırdı ben ok demeden iszledim onları baktım priestincanına yawaş yawaş gidiyordu.
bende dd kalkan vardı bir aralar.32dd kalkansız bana 1300 vuran asas 700-800 anca vuruyodu.
yani dd defansına sahip bir batle priest hele birde 65 lvl falansa asla teke tek sana town cekmez.
bide bp oynamasını ii bilmesi lazım
quote:
millet arkadaşım rogue ye priest degisen gormus sizce mantıklımı siz ne yapar dınız yoruma acık bir konudur.
Bu tamamen oyuncunun yeteneklerine ve itemlarla alakalı bir olay. Mantıklımı dersen şahsen ben pek bulmıyorum.
Dangerousx Sizin parti gerçekten çok acemi imiş. Debuff tan KAÇILMAZ,kaçarsan yatarsın. Debuff ı yersen yatarsın yemeden yatırman lazım. CZ de gözlerini 4 açman lazım, max lvl 62 olan 4 kişilik kadrolar ile X te DM Troll slotlarına dalıyoruz, parti basıyoruz. 1 Debuff/Heal , 1 Buff/Heal 2 warrior. Kaldı ki 15 Troll de kimler nasıl adamlar takılır az çok bilirsiniz.
CZ de solo = NP CZ Solo Mage = Ayaklı NP CZ Mage Party = /town CZ Debuff = /town ( yada varsa cure ) CZ Warrior&Rouge Party = Press OK
Priest daha değersiz ama daha ii bi char olarak görünüo unutmayın rogue itemler pahalıdır
Walla lvl 67 bp arkadaşım war. Ama czde işler çok başka. Teke tekde tabiiki çok kuvvetli. Ama czde işelr değişik. İster debuff l ister bilmem ne. Mutlaka dd lazım. Çünkü asasların ilk hedefi. Görünmez geliyorlar ve de tek gelmiyorlar. İki spike yeyince istersen lvl 70 ol (dd yoksa). Bu arkadaşta dd yok. Genelde talia takılıyor. Talia olmadan czye girmez. Ama talia olduktan sonra asaslar sadece hikaye. Çok sağlam değilseler bir kaç saniyelik işleri var. Ama bunun tam tersini de düşünmek mümkün. Yani asasta da sw defans clup defans varsa ne olur orasını bilmiyorum...
En iyisi warrior. Doğru genelde tek takılamazsınız. Ama tek takılar np kasabilecek kaç kişi war ki... Hem tek takıldıktan sonra oyundan ne zevk alacaksınız ki...
bilemiyorum ii yapmısss
İtemı olan alır..
Bence onu rez yap daha iyi ortalıgı yakar valla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme