Şimdi Ara

62 warrior beats 62 rogue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce bu iki adamdan hangiyle daha rahat oynanır. hangisiyle daha rahat para kasılır. amacım golem vs keserek para yapmak. ikisindede +7 silahlar (shard ve raptor) ve setler olacak. itemleri quest uniq leri.

ayrıca +7 raptor verilerek dual shard alınabilirmi? ve ya üstüne ne kadar verilir? hangisinin atağı daha avantajlı olur. (mobing de)

teşekkür ederim.

• +7 raptorla +7 shard bile alabiliceğini sanmıyorum ben beramustan bahsediyim raptor 20gb +7 sahrd 30-35 gb ama dersenki hangisi daha ii zevk verir ben asasian derim
  • golem vs keseceksen warior raptora yarım shard anca alırsın
  • rogue golem i zor keser hele buf yoksa 2 kerede yerdesin
    warıor keser diye tahmin ediyorum ama tabi yine zorlanır

+7 raptor vererek dual shard alman imkansız. serverini bilmiyorum ama en az 30 40 gb üstüne vermen lazım

ama en zevklisi asass parmak kası yaparsın bütün tuşlara basmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByEVOL -- 25 Mayıs 2007; 14:45:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_criminal

+7 raptorla +7 shard bile alabiliceğini sanmıyorum ben beramustan bahsediyim raptor 20gb +7 sahrd 30-35 gb ama dersenki hangisi daha ii zevk verir ben asasian derim

Shart uprage zor oluyor.
    Bir kere yılbaşı eventinde basmışdımda o kadar shell yakdım +4 olmamışdı

Bende assasa dönücem warrior sıkıyor hep aynı skill hep aynı skill.

• hadi ya ben 1 tane shard alırım birazda param artar sanımştım :) demekki yalmısım ozaman warriordan devam edecem öyle görünüyor... ama lupus pendant acayip pahalı bişey gende aldım.. şimdi tek eksiğil lycaun pendant kaldı satan varsa pm plz server XIGENON
  • hep aynı skil diyon ama asasda o kadarda fark yok,

tabii tercih meselesi ama biliyosun warrior daha seri bi skill e sahip
  • tabiki WARRİOR
  • 62 lvlde tabiki assassin
  • Tabiki asas yerrr

warior asasla ws de yenilioo bilionuzz
  • Güçlü monsterlar ve bossları kesebilmek istiyorsan elbetteki warrior açmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_criminal

+7 raptorla +7 shard bile alabiliceğini sanmıyorum ben beramustan bahsediyim raptor 20gb +7 sahrd 30-35 gb ama dersenki hangisi daha ii zevk verir ben asasian derim

Asasian nedir be!!!!!!
  • Niyetin golem felansa warrior ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.