dostum alacam alacam ama. bana doğubankta güvenebileceğim bir yer söyleseniz de sevaba girseniz
6230i al.diğer küfür edenlerde çok ayıp ediyorlar.Bir telefon tercihi için mi kavga ediyorsunuz ?Çocukmusunuz siz
ben ne soruyorum, sen ne diyorsun
6230i alırsan daha iyi olur. Fakat 6230/i ve K700 eline al k700i daha şık gelir sana, fakat 6230i daha iyi.
arkadaşım doğubank sirkecide cağaloğluna çıkarken yapı kredi nin sokağında sağda kime sorsa gösterir
6230İ K700İ DEN İYİ OLABİLİR KULLANMADIM AMA 6230 KULLANDIM VE K700İ İLAÇ GİBİ GELDİ BANA
nokia hastalağın yokas k700i al. ben bide bişi anlamadım. sesi kötü çıkıyomuş. benim telefonda süper ses çıkıyo. az çıktığı falanda yok. çok kaliteli ses veriyo.,
evet ya millet tutturmuş az çıkıyo az çıkıyo.bendede süper ses veriyo çok kaliteli ve yüksek
quote:
Orjinalden alıntı: ghost1802
nokia hastalağın yokas k700i al. ben bide bişi anlamadım. sesi kötü çıkıyomuş. benim telefonda süper ses çıkıyo. az çıktığı falanda yok. çok kaliteli ses veriyo.,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme