Şimdi Ara

6230 kullanıcılarına !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim yeni 6230 aldı .İkimiz farklı şehirlerde olduğundan ben göremedim ama problem şu .Kızılötesinden notebook'a resim gönderemediğini ama alabildiğini söylüyor. Bluetooth'ta sorun yokmuş.
    Servis 'e götürmüş ama klasik cevap almış Nokia PC suit yülke diye.

Diğer kullanımda ise çok memnunmuş ses kalitesi çok iyi ve resim kaliteside en az 6600 kadar iyi olduğunu söylüyor.
    Siz 6230 kullanıcılarından ricam kızılötesi ile bilgisayara resim göndermede problem yaşıyormusunuz . Cevaplarsanız sevinirim.

Teşekürler

• Şu anda 6220 kullanıyorum. 6220'yi ilk aldığımda aynı sorunu ben de yaşamıştım. IR-DA ayarlarını biraz kurcaladıktan sonra Infrared Transceiver Type değerini Sigmatel'den Vishay6101E'ye getirdiğimde problemim çözülmüştü. Kısacası ayarları biraz kurcalamanı tavsiye ederim.
  • gondermeyi bende yapamiyorum.. 6220
  • 3200 war, ayni sorun bende de wardi ama laptopa iyice sabit tutunca oldu sonunda hiç PcSuite le fln ugrasmadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

3200 war, ayni sorun bende de wardi ama laptopa iyice sabit tutunca oldu sonunda hiç PcSuite le fln ugrasmadim
    bu 6230 da kızılötesi nerde bulamadım bir türlü tarif ederseniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolatA

bu 6230 da kızılötesi nerde bulamadım bir türlü tarif ederseniz???

Alıntıları Göster
    menüde özel yeri var be bağlantılarda ...onu aktif et 3 dk aktif kalır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakka

menüde özel yeri var be bağlantılarda ...onu aktif et 3 dk aktif kalır...

Alıntıları Göster
    ya biliyorum onuda hayır infra red nerde fiziksel olarak hani 8850de siyah yer falan var 6230da hiçbişey yok ???? iki telefonu birbirine tutacağım için önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya biliyorum onuda hayır infra red nerde fiziksel olarak hani 8850de siyah yer falan var 6230da hiçbişey yok ???? iki telefonu birbirine tutacağım için önemli

Alıntıları Göster
    üstte galiba ya biraz belirsiz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakka

üstte galiba ya biraz belirsiz....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba öncelikle 6230 da böle bi sorun olması kötü.3 kere firmware güncelletmeme rağmen (3.15>3.17>4.28>4.44) maalesef bağlantı sorunları bir türlü düzeltilemedi. Irda da bağlantı hızını 115200 e getirerek sorunu çözebilirsiniz.Bu seferde çok yavaş aktarım olcaktır.Ayrıca ben bluetooth üzerinden gprs üzerinden nete bağlanmak istiyorum.Fakat tel.de bt hardware problemi yada software uyumsuzluğu var.1 dakka geçmeden tel. reset atıyor kendi kendine.Kopuyor bağlantı.Bu sorun yurt dışı forumlarda takip ettiğim kadarıyla bir çok kullanıcıda var.Aynı bağlantıyı sony-ericsson t68i ile yaptığımda çatır çatır bağlanıyor.Microsoft un bültenlerinden birinde nokia telefonların bluetooth ile bağlanırken sorunlar yaşadığı yazmakta.Hatta sorunun çözümü için bt dongle ın registry editördeki anahtar değerlerine ek yapıyosunuz.Denedim.Hiç bi faydası olmadı.Bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: eerkek

Arkadaşlar merhaba öncelikle 6230 da böle bi sorun olması kötü.3 kere firmware güncelletmeme rağmen (3.15>3.17>4.28>4.44) maalesef bağlantı sorunları bir türlü düzeltilemedi. Irda da bağlantı hızını 115200 e getirerek sorunu çözebilirsiniz.Bu seferde çok yavaş aktarım olcaktır.Ayrıca ben bluetooth üzerinden gprs üzerinden nete bağlanmak istiyorum.Fakat tel.de bt hardware problemi yada software uyumsuzluğu var.1 dakka geçmeden tel. reset atıyor kendi kendine.Kopuyor bağlantı.Bu sorun yurt dışı forumlarda takip ettiğim kadarıyla bir çok kullanıcıda var.Aynı bağlantıyı sony-ericsson t68i ile yaptığımda çatır çatır bağlanıyor.Microsoft un bültenlerinden birinde nokia telefonların bluetooth ile bağlanırken sorunlar yaşadığı yazmakta.Hatta sorunun çözümü için bt dongle ın registry editördeki anahtar değerlerine ek yapıyosunuz.Denedim.Hiç bi faydası olmadı.Bilginize...

Alıntıları Göster
    6230 da hem bluetooth hemde infra red kullandım 2 sindede bir problem olmadı bence sizlerdeki sorun farklı başka bişiyden kaynaklanıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PolatA

6230 da İnfraRed ses çıkan yerde..

• quote:

Orijinalden alıntı: sca®fa©e

quote:

Orjinalden alıntı: PolatA

6230 da İnfraRed ses çıkan yerde..

Alıntıları Göster
    Ben başka bir forumda bir cep tel tamircisinin yazdıklarından 6230 larda sorun olduğunu okumuştum,kendisine gelen 6230 ların hepsinde benzer sorunlar oluyormuş.Mobile-rewiew dede buna benzer bir uyarı vardı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akton -- 9 Kasım 2004, 16:25:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akton

Ben başka bir forumda bir cep tel tamircisinin yazdıklarından 6230 larda sorun olduğunu okumuştum,kendisine gelen 6230 ların hepsinde benzer sorunlar oluyormuş.Mobile-rewiew dede buna benzer bir uyarı vardı sanırım.

Alıntıları Göster
    versiyonla ilgili sorun yaşayabilir ama genel olarak sorunsuz bir alettir..
  • quote:

versiyonla ilgili sorun yaşayabilir ama genel olarak sorunsuz bir alettir..

Alıntıları Göster
    alıncak bi tel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3200

alıncak bi tel mi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: n3200

alıncak bi tel mi

kesinlikle.
  • quote:

quote:

alıncak bi tel mi

kesinlikle.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

quote:

alıncak bi tel mi

kesinlikle.

1 yıldır 6600 kullanıyordum geçen hafta 2.el bir sx1 ile değiştirdim 1hafta kullandım sonra arızalanınca geri iade ettim ve 6230 aldım mp3 leri çok manyak çalıyor resim kalitesi güzel kısacası şu an piyasadaki alınacak iyi telefonlardan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

quote:

alıncak bi tel mi

kesinlikle.

1 yıldır 6600 kullanıyordum geçen hafta 2.el bir sx1 ile değiştirdim 1hafta kullandım sonra arızalanınca geri iade ettim ve 6230 aldım mp3 leri çok manyak çalıyor resim kalitesi güzel kısacası şu an piyasadaki alınacak iyi telefonlardan biri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapoth

quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

+1

Alıntıları Göster
    evet ekran kalitesini çok önemsemeyen birisi için şu an alınabilecek en iyi telefonlardan biri arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic

evet ekran kalitesini çok önemsemeyen birisi için şu an alınabilecek en iyi telefonlardan biri arkadaşlar

Alıntıları Göster
    neden? ekran kalitesi çok iyi..
  • quote:

neden? ekran kalitesi çok iyi..

Alıntıları Göster
    6600 ı kastetmiştir bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.