Şimdi Ara

624 Tl Moto G alınabilrmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.624 TL Resmi distrübitör garantili Motorola Moto G 16 GB Black Akıllı Telefon alınabilir mi?yoksa yaza bekleyip telefonların düşmesini mi beklemeliyim.

• bence şimdi alabilirsin iyi bir fiyata bulmuşsun moto g'yi
  • Kardeş nerde orası ben hiç görmedim en ucuz 675.Eğer gerçekten o fiyataysa kaçırma direk al.
  • kliksa.com da 50 tl hediye çeki var 75 tl maxipuan var.624 tlye geliyor.Yalnız Bataryanın değişmeme sorunu beni düşündürüyor.Bu yüzden sıcak bakmıyorum telefona.Kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allen15

kliksa.com da 50 tl hediye çeki var 75 tl maxipuan var.624 tlye geliyor.Yalnız Bataryanın değişmeme sorunu beni düşündürüyor.Bu yüzden sıcak bakmıyorum telefona.Kararsızım.

Çok kötü gerçekten bu ama bide şu var çok iyi cihaz :)
    Xpeia L bak derim bide birbirlerine yaklaşık denk gibiler
  • Moto G bataryasinin icinde olmasi bana gore en iyi ozelligi cunku herhangi bi kotu durumda bataryanin zarar gorme sansi cok az ve moto g nin bi google telefonu oldugnu dusunursek nexus gibi. Google para kaybetmemek icin bataryayi birlesik yapiyor bence cok iyi bi yonu telefonda bimden nexus almis gibi dusunebilirsin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu düzgün kullanıp şarj ederseniz 2 yılı rahat çıkarır bence. Sabit pile bu kadar takılmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.