Şimdi Ara

6280 479 lira!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım 6280 modeli için odeyeceğin fiyat farkı 150 milyon az bi para değil ve garantiside var cihazın.
    doğubank taki gibi değil yani olay.imei kaydına baktım cihazın kayıtlı gözüküyor.dediğiniz gibi 50 60 milyona riske edilmeyebilir ama 150 200 fark olursa verilen paraya yazık.eskiden gidip doğubanktan hiç bi garantisi olmayan kayıtdışı cihazlar alıyoduk hatırlarsanız kvk garantisi diyosunuz da kvk insanları süründürmekten başka ne yapıyor acaba????
  • cihazlar kutusuyla beraber geliyor yani benim aldığım öyle içinden şarj aleti kulaklık(hs-23)
    hafıza kartı pil ve kitapçıklar ve bir cd çıktı.kvk garantili cihazın da içinden bunlar çıkıyo tahminim

bu arada bütün arkadaşların bayramı mübarek olsun Allah nice bayramlara ulaştırsın
  • bi de grey ürün nedir bana anlatır mısınız???garantisiz mi kaçak mı?yasadışı mı?ne gibi bi dezavantajı var?
  • ya arkadaşlar nerelerde 550 ytl

Acaba Kayseridede öylemidir fiyat.

Pek araştırma vaktim olmadıda
  • 6233 kvk garantili antalyada en son 550 ye vardı biraz araştırsan bulursun
  • Ben 550 derken arkadaşın almış olduğu 6233'den bahsetmiştim.Yanlış anlaşılmasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

550 ytl'ye KVK-Genpa garantilisi varken 499 ytl'ye grey cihaz pek ucuz değil bence de.
  • quote:

Ben 550 derken arkadaşın almış olduğu 6233'den bahsetmiştim.Yanlış anlaşılmasın.
    quote:

550 ytl'ye KVK-Genpa garantilisi varken 499 ytl'ye grey cihaz pek ucuz değil bence de.

abi sende amma ettin ya...6233 diye şimdimi denir.
  • ya adamlar garantyi veriyo diyosunn ama süresi ne kadar ki 1 - 2 yıl verebiliyorlarmı garanti için mesela dogubankta adam 1 ay garanti veriyorumm deyip gönderiyor iki ay sonra eger bi sorun cıkarsa diye b isoru yöneltttiiğinde bişey olmaz merak etme cıkacak olan sorun bir ay içerisinde cıkar diyorr

hani garanti 1-2 yıl sonraysa ona göre söyleyeyim arkadasa gelirken alsın bana bi tane 6280 kacarmı o fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 31 Aralık 2006; 18:34:34 >
  • pek güvenilmez bence bu fiyata ya..
  • arkadaşlar eğer tel kayıtlıysa garantilidir. çünkü garantili olması için illaki kvk - genpa veya diğerlerinin getirmesi gerekmiyor. direk nokia da getiriyor telleri benimki öyle ne kvk ne genpa garanti belgesinde sadece nokia türk yazıyor ve istediğim servise verebilirim garanti geçerli. birde bazıları tutturmuş kvk garanti diye arkadaşlar genpa danda alsan sen onu kvk da servisi verebilirsin tam terside olabilir hepsi için aynıdır.çünkü firma ismi değil nokia garantisi geçerlidir club nokialar alır onda kvk - genpa - vb... karışıktır. o kvk lı biz genpayız bizde tamir olmaz diye bir şey yok.
  • arkadaşlar farklı faal diye görünce yorumları okumadan bir hışımla yazdım bu cevabı bu da size ibret olsun.

farklı faal in sattığı telefonları kesinlikle almayın hepsi kaçak telefonlar.foruma yüzlerce kez yazdım.bir k750i aldım ve hemen kapandı telefonlar.kesinlikle değiştirmiyorlar.değiştirmemek için uğraşıyolar bir hafta sonra açılır iki hafta sonra açılır diye oyalıyorlar.sonunda telefonumu kırarak buna bir son vermek zorunda kaldım.eğer sokağa atacak paranız varsa alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 31 Aralık 2006; 20:12:38 >
  • öncelikle belirteyim kayıtlı bir telefon nasıl kapanabilir?sen alırken imei kaydına bakmadın mı?
    telefona 2 sene garanti veriyolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: libertyx

öncelikle belirteyim kayıtlı bir telefon nasıl kapanabilir?sen alırken imei kaydına bakmadın mı?
    telefona 2 sene garanti veriyolar..

ben alırken kayıtlıydı sonradan kapandı.nokiaları bilmem ama sony ericsson telefonlarda mutlaka türkçe kullanım kulavuzu olur ve yazılımı emea 7 türkiyedir.

bunların sattığı telefonların içinde türkçe kullanım kulavuzu yok.almanyadan servise geri iade edilmiş telefonları alıp içine emea 2 yazılımı atıp türkiye ye kakalıyorlar.bana satmaya çalıştıkları ilk telefon açılınca gözlerinin önünde yapılandırma hatası verdi.bu hata yı eğer telefonu doğru şekilde flashlayamazsan verir.daha sonra saatlerece başka bir telefon bekledim.onu da artık bu da bozuk değil diye aldım ve evde kamera tuşunun bozuk olduğunu fark ettim.sonra hemen geri götürdüm telefonu ama saat biraz geçti şarjı da bitmişti.gittiğimde yarın şarj edip getirin bakalım dediler.yarın gittiğimde şarj etmişsiniz telefonu geri alamayız dediler.birde telefonda arıza olmadığını idda ettiler.bir süre tartıştık.ben o gün istanbula gidecektim fazla uzatmadım geç kalmamak için.sonra aradan bir kaç ay geçti telefon kapandı.falan filan.

artık nasıldır bilmiyorum ama ben kesinlikle oradan telefon alınmasını tavsiye etmiyorum.

• ne zaman oldu bu olay merak ettim.sakın yanlış anlama ben sadece öğrenmek için soruyorum.antalyadan mı aldın??
    ben sadece adamların yapmış olduğu kampanyayı söylüyorum yoksa onları savumak gibi bir amacım yok.
    tabiki arkadaşlar tel alırken dikkat etmeleri lazım ama kvk garantili cihazlarda da çok büyük sorunlar çıkabiliyor.
    benim vurgulamak istediğim olay 6280 in piyasa fiyatının 150 lira altında satlması ve bu büyük bi rakam
  • telefonu 1 martta aldım hazirana kadar onunla uğraştım forumada yazdım ama bulamıyorum.bende firmayı kötülemek için değil doğruları söylemek için yazıyorum.
  • kvk dan ya da genpadan garantili olmasıı ürünün sağlam oldugunu göstermezz hiç bi zaman bunu unutmayalımm
  • evet kesinlikle hatırlarsanız 2 sene öncesine kadar bir doğubank gerçeği vardı.herkes tel.ini oradan alıyordu yani kaçak ve garantili fiyatın 150 200 hatta dahada altında fiyatlara alıyolardı.doğrusu alıyorduk.bu cihazlarda garanti falan da yoktu.ve ben o cihazlardan 5 sene önce aldığım bir telefonu hala kullanıyorum.sadece sarjı değişti başkada bi sorun çıkmadı.markası nokia 8250.bunun gibi 2 tane daha kaçak telefon kullandım ve hiç bozulmadı Allaha şükür. birisi çalındı ama neyse
    yani demek istediğim bu işler şans işi grey bi cihaz alırsın hiç bi problem çıkmaz paşa paşa kullanırsın ama garantili bi cihaz alırsın sorun çıkarır ve seni servis ev arasında baya bi yol yürütür.bunların hepsi başımıza gelen olaylar arkadaşlar.
    tabi şu da var teknoloji geliştikçe arızalar daha da artmaya başladı.eski tel.ler bu kadar sorunlu değildi.symbian java kamera mp3 hafıza kartı falan filan ne kadar çok özellik eklenirse arızalarda o kadar çoğaldı.

sonuç:yeni yılda Allah herkese sağlam cep teller nasip eder inşallah.
    herkesin yeni yılını kutlar sağlıklı bir ömür dilerim..

• quote:

Orjinalden alıntı: libertyx

evet kesinlikle hatırlarsanız 2 sene öncesine kadar bir doğubank gerçeği vardı.herkes tel.ini oradan alıyordu yani kaçak ve garantili fiyatın 150 200 hatta dahada altında fiyatlara alıyolardı.doğrusu alıyorduk.bu cihazlarda garanti falan da yoktu.ve ben o cihazlardan 5 sene önce aldığım bir telefonu hala kullanıyorum.sadece sarjı değişti başkada bi sorun çıkmadı.markası nokia 8250.bunun gibi 2 tane daha kaçak telefon kullandım ve hiç bozulmadı Allaha şükür. birisi çalındı ama neyse
    yani demek istediğim bu işler şans işi grey bi cihaz alırsın hiç bi problem çıkmaz paşa paşa kullanırsın ama garantili bi cihaz alırsın sorun çıkarır ve seni servis ev arasında baya bi yol yürütür.bunların hepsi başımıza gelen olaylar arkadaşlar.
    tabi şu da var teknoloji geliştikçe arızalar daha da artmaya başladı.eski tel.ler bu kadar sorunlu değildi.symbian java kamera mp3 hafıza kartı falan filan ne kadar çok özellik eklenirse arızalarda o kadar çoğaldı.

sonuç:yeni yılda Allah herkese sağlam cep teller nasip eder inşallah.
    herkesin yeni yılını kutlar sağlıklı bir ömür dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 1 Ocak 2007; 0:23:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.