Şimdi Ara

630 tl 32.000 antutu skoru mümkünmü? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanky E4 TFT ....ama E4G YPS ekran gyby,halbuky ykysyde yps dyye gecyyor
  • suda 15 soruda e4 ve e4g farkı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 23 Nisan 2015; 19:10:04 >
  • Cok satar bu cihaz,ama pek bilinmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superwera

Cok satar bu cihaz,ama pek bilinmiyor.

ben cevremde 3 kısıye onerdım bu fıyata resmen orta segment performans sunuyor muhtesem 1 haftaya yakın olacak alalı canavar gıbı telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: superwera

Cok satar bu cihaz,ama pek bilinmiyor.

ben cevremde 3 kısıye onerdım bu fıyata resmen orta segment performans sunuyor muhtesem 1 haftaya yakın olacak alalı canavar gıbı telefon

Bende iki arkadasa onerdim,biri elindeki s4miniyi satabilirse alacak,biride benim mailine attigim sdn video incelemesini izleyip karar vercek muhtemelen alacak cunku cok para vermek istemiyor telefona.

• http://www.hizlial.com/excon-era-k5-octa-core-akilli-telefon-siyah/10601231 Bu ürünü incelemenizi de tavsiye ederim, aynı markaya ait başka bir modeli kullanıyorum son derece memnunum. Bir de adamlar kutu içeriğini cidden zengin tutmuş, akıllı kılıf filan da çıkyor ekstra ekran koruyucuda..30 bin civarı antutu veriyor, Artı parmak izi okuması filan da varmış.
    Bakılabilir bence
     630 tl 32.000 antutu skoru mümkünmü?

• kardeş yazılımı çok iyi yaptılarsa olabilir çünkü mesela note 2 stock haliyle 23-24k alıyordu yanılmıyorsam 5.1.1 rom atınca 31k alıyorum
  • Arkadaslar telefonun kamerası hakkında bılgı verebılırmısınız,donanım batarya ok fakat kamerradan pek bahsedılnıyor.

• bende 1-2 haftadır kullanıyorum ikinci hattım için almıştım uygun fiyatlı bir telefon ararken ama beklentilerimin çok üzerinde çıktı cihaz, gerçekten bu fiyata oldukça başarılı bir telefon, 1000 tl altı telefon arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
  • 32bin puanın sebebi güçlü gpu su,nasıl koymuşlar bu donanıma şaşırıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

bende 1-2 haftadır kullanıyorum ikinci hattım için almıştım uygun fiyatlı bir telefon ararken ama beklentilerimin çok üzerinde çıktı cihaz, gerçekten bu fiyata oldukça başarılı bir telefon, 1000 tl altı telefon arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Oyunlarda filan nasıl cihaz memnun musun? Clash of Clans filan oynuyor musun? Isınma kasma ya da kapanma gibi durumlar oluyor mu? Bir de parmak izi okuyucu sağlıklı çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaslar telefonun kamerası hakkında bılgı verebılırmısınız,donanım batarya ok fakat kamerradan pek bahsedılnıyor.

On kmera vasat arka ise gun isiginda gayet yeterli,yani bu paraya arka kamera is gorecek kadar basarili daha pahaliya daha kotu arka kamera olan cihazlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: acarmetin

http://www.hizlial.com/excon-era-k5-octa-core-akilli-telefon-siyah/10601231 Bu ürünü incelemenizi de tavsiye ederim, aynı markaya ait başka bir modeli kullanıyorum son derece memnunum. Bir de adamlar kutu içeriğini cidden zengin tutmuş, akıllı kılıf filan da çıkyor ekstra ekran koruyucuda..30 bin civarı antutu veriyor, Artı parmak izi okuması filan da varmış.
    Bakılabilir bence

hocam o telefonu gormustum ama arkama sony destegını almak daha guvenlı geldi. birde e4g hem cozunurluk hemde gpu avantajı ayrıca ıslemcısı yonunden de daha iyi o telefondan. 64 bit destegıde var. 5.0 alınca canavar olacak. o telefon 5.0 alırmı o bıle belırsız.

• quote:

Arkadaslar telefonun kamerası hakkında bılgı verebılırmısınız,donanım batarya ok fakat kamerradan pek bahsedılnıyor.

yukarıda telefon hakkındakı goruslerımı yazdım orada + ve - lerını yazdım kamera yorumumda mevcut
  • quote:

quote:

yukarıda telefon hakkındakı goruslerımı yazdım orada + ve - lerını yazdım kamera yorumumda mevcut

Tsk ederim sanirim 2.el bi cihaza yönelicem arada foto cekmek geekiyor cekmiskende biraz iyi olsa fena olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acarmetin

http://www.hizlial.com/excon-era-k5-octa-core-akilli-telefon-siyah/10601231 Bu ürünü incelemenizi de tavsiye ederim, aynı markaya ait başka bir modeli kullanıyorum son derece memnunum. Bir de adamlar kutu içeriğini cidden zengin tutmuş, akıllı kılıf filan da çıkyor ekstra ekran koruyucuda..30 bin civarı antutu veriyor, Artı parmak izi okuması filan da varmış.
    Bakılabilir bence

hocam o telefonu gormustum ama arkama sony destegını almak daha guvenlı geldi. birde e4g hem cozunurluk hemde gpu avantajı ayrıca ıslemcısı yonunden de daha iyi o telefondan. 64 bit destegıde var. 5.0 alınca canavar olacak. o telefon 5.0 alırmı o bıle belırsız.

+1

E4g lolipop alacaktir tahminimce.

• acarmetin kullanıcısına yanıt
    Clash of Clans sürekli oynadığım bir oyun, şaşırtıcı bi şekilde ısınma neredeyse yok gibi, donma kasma falan hiç olmadı hatta asphalt bile yükledim onda bile gayet iyi çalışıyor telefon. parmak izini kullanıyorum aktif olarak onda da sorun yaşamadım hiç
  • Fiyatına göre güzel telefon.Yine de Lumia modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
  • Benchmarklara hiçbir zaman güvenilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Benchmarklara hiçbir zaman güvenilmez

ben guvendim aldım ve kardesımdekı 900 lıralık s400 lü m2 den daha seri çalışıyor telefon canavar masallah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.