Şimdi Ara

6300'lük hero önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler oyunda yeni sayılırım 11 levelim ve Garen ile oynuyorum IP biriktirdim ve yeni bir hero almak istiyorum.

Yasuo ve Jax arasında kaldım kasılınca yüksek damage vericek hatta tek atabilecek bir hero istiyorum hangisini seçmeliyim bu ikisi dışındaki hero önerilerinize de açığım

• rengar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

rengar

Az önce baktım yüksek hasar verdiği söyleniyordu peki savunması nasıl ?
  • Pahalı şampiyon alma,Xin Jax gibi ucuz şampiyonlarla idare et 20 lvl olunca rün dizmeye başlarsın onlara para kalsın
  • Tam Fiora dönemindesin :) Oyuna yeni başlamışsın, o yüzden hoş karşılıyorum fakat "tek atma sevdası"ndan vazgeç bir an önce. Sonuca ve takım oyununa odaklı ol her zaman emin ol daha iyi sonuçlar elde edeceksin. Şampiyon önerisi olarak Fiora, Jayce, Gnar ve İrelia geliyor aklıma şimdilik. İlla tek atıcam diyorsan Fiora'yı öneririm, hafiften esicem dersen de diğer şampiyonları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aethelwulf -- 8 Şubat 2015; 2:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetsugaTenshoo

Pahalı şampiyon alma,Xin Jax gibi ucuz şampiyonlarla idare et 20 lvl olunca rün dizmeye başlarsın onlara para kalsın

O zaman bu hafta dediğim herolardan birisi beleşlere gelmezse Jax alıcam Garen den sonra nasıl gelir Jax kolay alışabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstation 5

quote:

Orijinalden alıntı: GetsugaTenshoo

Pahalı şampiyon alma,Xin Jax gibi ucuz şampiyonlarla idare et 20 lvl olunca rün dizmeye başlarsın onlara para kalsın

O zaman bu hafta dediğim herolardan birisi beleşlere gelmezse Jax alıcam Garen den sonra nasıl gelir Jax kolay alışabilir miyim?

Kolay alışırsın,Master yi,Xin gibi şampiyonlarda iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

rengar

Az önce baktım yüksek hasar verdiği söyleniyordu peki savunması nasıl ?

savunmana gerek yok

adamı tekleyip flashla kaçıyorsun
  • O zaman Jax alıyorum biraz daha IP kasıp Fiora alıcam çünkü Fiorayı da duymuştum güçlü bir hero olduğunu yardımınız için teşekkürler
  • Size de teşekkürler hocam ama şu an için f/p olarak Jax daha makul geldi
  • Kesinlikle. Zaten oyuna yeni başlayan ve üst koridorda oynayan çoğu oyuncu Jax ile öğrenir oyunu. Daha sonra kendini biraz geliştirip biraz da Jax'den sıkılınca Fiora'ya adım atar, onu da Rengar takip eder :) TR'de bu böyledir.
  • quote:

Size de teşekkürler hocam ama şu an için f/p olarak Jax daha makul geldi

Ama pantheon da fiorayı tekliyor nabıcağız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aethelwulf

Tam Fiora dönemindesin :) Oyuna yeni başlamışsın, o yüzden hoş karşılıyorum fakat "tek atma sevdası"ndan vazgeç bir an önce. Sonuca ve takım oyununa odaklı ol her zaman emin ol daha iyi sonuçlar elde edeceksin. Şampiyon önerisi olarak Fiora, Jayce, Gnar ve İrelia geliyor aklıma şimdilik. İlla tek atıcam diyorsan Fiora'yı öneririm, hafiften esicem dersen de diğer şampiyonları.

oyuna yeni başlayan birine jayce, gnar önermek
  • yeni başlamışsan pantheon al dostum . Tam sana göre 0 yetenek , güçlü early game . Genel olarak bedava şampiyonları oyna 20 level olduktan sonra run dizmeye başlayacaksın ip lazım . O zaman da biz yardımcı oluruz burada konu açarsan .
  • DARİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master olmazsa elise al ilerleyince çok iyi oynarsın elise ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basit ve ucuz champlar al 20 lv den sonra run alcaksın.Örn annie,master,xin,katarina vb.

• Al katarina 11 lvl mişsin 30 olana kadar pro olursun neredeyse. 6300 olarak lissandra öneririm.
  • Darius al Lanka tekliyi ve de ölmüyo o hero ile ustalık aşamasına kadar yolun var

• Şimdilik Jax al,IP biriktirip Fiora al,sonra Katarina al.

Fiora ile anasını ağlatırsın o levellerde ortalığın.

Aslinda Riven`da gelisirsen rankedda daha iyi olur.Fiora rankedda ise yaramiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 9 Şubat 2015; 10:49:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.