teknik destek almak istiyorum yardımcı olurmusunuz... benim 6300 tel vardı suya düştü çıkardım hemen pirince koydum telefoncuya goturdum yaptı.hafıza kartı entegresi çalışmadı degiştirdim.1 gün sonra hafıza kartında hiç bişey açılmadı dosya bozuk dedi.yeni kart aldım müzik felan attım resim attım yine aynı şey oldu . resim bi süre açıldı ana ekrana koydum tel i kapatıp açtım ekran bembeyaz oldu.sonra dosya bozuk dedi açmadı.pc ye taktık kartı resimi açtı ama resmi bozmuş biraz.müzik çalarkende takılıyor. telefoncuya goturdum sıvıyla temas etmiş bi telefon bişey yapamayız dedi.Öneriniz nedir sorun nerde hafıza kartı olmayınca telefonda resim müzik sorun yapmıyor.yazılımıda 05.50 lütfen yardım
Aldığın yeni kartın sağlam bir kart olduğundan emin misin? Sorun ondan kaynaklanıyor olmasın?
yok kart saglam pc ye takınca bişey olmuyor saglam yani eminim format atsam nolur acaba yazılım güncellesem bi etkisi olurmu acaba
Cihazı telefoncuya götürdüğünde telefoncunun sıvıyla temas etmiş bi telefon bişey yapamayız demiş olması çok doğru çünkü sıvı ile temas halinde cihaz stabilitesini yitiriyor, yazılım güncellemeyi deneyebilirsin ancak bu esnada cihazını geri dönüşü olmayacak şekilde kaybedebilirsin bile.
6300 Symbian bir cihaz olmadığı için format atılmaz, en fazla fabrika ayarların geri dönebilirsin, ki onun da bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Söylediklerine bakılırsa cihazın hafıza kartı ile ilgilenen elektronik birimlerinde bir sorun var. Sıvıyla temasa rağmen cesaret edebilen bir telefoncu bulabilirsen onlara da bir baktır istersen...
ist bağcılar esenlerdeyim kesin çözüm yapabilecek bir telefoncu biliyormusun?
ben bu işi nasıl çözücem
Maalesef bilmiyorum, bundan daha fazla yardımcı olamayacağım için üzgünüm.
Herkese selam , 6300 la ilgili bi sorunum var şimdi ben bir telefonu aradım
konuşuyorum fakat başka biride ben konuşmadayken beni aradığı zaman meşgul
olarak duymuyor ve ben konuşmayı bitirip kapattığımda beni arayan diğer kişi
meşgule düşürdüğümü zannediyor bunun bir çözümü var mı umarım açıklayıcı
olmuştur.
Çağrı bekletmeyi kapat ayarlardan.
benim 6300 denize düştü daldım cıkardım tlf hala çalışıyordu ekranında su dolmasına raghmen hemen bataryasını söktüm 1 hafta güneşte beklettim 1 haftada pirince soktum ve o an geldi 2 hafta bekleyişten sore tlfona bataryayı takıp üsteki tuşuyla açtım beyaz ekran geldi çok sevindim sora tlf tam olarak çalışmaya başladı hiç bir sorun yoktu inanamadım gözlerime ama malesef kulaklıgı artıkm tanımıyordu. ucuz atlattım sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
Çağrı bekletmeyi kapat ayarlardan.
Tamam arama bekletmeyi kapattım boş bi zamanımda denerim teşekkürler yardım için.
beyler benim sorunuma yardımcı olun napıcam
quote:
Orjinalden alıntı: pes4 hamachi
benim 6300 denize düştü daldım cıkardım tlf hala çalışıyordu ekranında su dolmasına raghmen hemen bataryasını söktüm 1 hafta güneşte beklettim 1 haftada pirince soktum ve o an geldi 2 hafta bekleyişten sore tlfona bataryayı takıp üsteki tuşuyla açtım beyaz ekran geldi çok sevindim sora tlf tam olarak çalışmaya başladı hiç bir sorun yoktu inanamadım gözlerime ama malesef kulaklıgı artıkm tanımıyordu. ucuz atlattım sanırım
sıvı teması olmasada bazen tanımıyoki
napıcaz bu telefonla yahu bilen yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme