Şimdi Ara

6300 TL bütçeye hangi laptop alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni laptop alacağım . PC den pek anlamam. Anlayan arkadaşlar bakabilir mi? 6300TL bütçem var bu iki laptopu buldum.

asus :

hp :

Hangisi daha iyi ve de daha iyi pc var mıdır bu fiyata??
    Birde hp laptoplarda kronik bir sıkıntı falan olabiliyormuş bu muhabbet doğru mu? öyleyse direk hp yi eliyim.

• Sakın ha bu arkadaşın dediklerini almayın 14 inç 2 gb ekran kartlı bilgisayarları öneriyor yıl olmuş 2020 hp de kronik sorun yok diye biliyorum seçimleriniz güzel zaten yalnız tuf serisi fazla ısınıyor haberiniz olsun

Not:Notebook cooler la tuf serisinin sıcaklık değerlerin düşürmeniz mümkün

Pc den pek anlamam yazmışsınız windowsu kendiniz
    kurabilirseniz Asus a yönelin derim hem 1 tb harddiskte varmış

İleride ramleri 16 gb yapmak isteyebilirsiniz günümüz oyunlarında fps drop yemeniz kaçınılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asusg531 -- 23 Haziran 2020; 4:23:22 >
  • Asusg531 A kullanıcısına yanıt
    Reis sagolasin yorum icin. Genel ozellikleri ikisinin de ayni. Hp yi alirsam 480 tl geri donusum kampanyasindan yararlanmis olucam 480tl ucuza gelicek. Youtubeda bi video izledim 1 yil once atilmis. Bu laptopun bir farkli versiyonu. Kronik sorunlu ciikmis yorumlarda bir kac kisi daha oyle yazmis falan. Ne dersiniz indirimle hp mi almaliyim düz direk asusu mu
  • dogan4888 D kullanıcısına yanıt
    İçinde korku kalmasın asusu al depolamadan da fiyattan kaçarsın hem
  • Hepsiburada'da indirim yapıldığı zaman bu cihaz 6300 seviyesine düşüyor. İşlemcisi Ryzen 3550H'dan çok daha performanslı.

• cyhndnz kullanıcısına yanıt
    Reis hepsiburadada stokta yok gozukuyor
  • dogan4888 D kullanıcısına yanıt
    Şu an stoklarda ama bu dönemde laptop almanızı önermem fazlasan 1-2 k vereceksiniz acil değilse kalsın
  • Fiyatların düşeceğini düşünüyor musunuz hocam, ben pek ihtimal vermiyorum da.
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Şu covid dengeye girerse düzelecektir hem aldığınız bilgisayarda sorun felan varsa bir risk oluyor uzun sürüyor benim laptop un termal macununu değiştirtmek istiyorum ama göndermiyorum

Şu dönemde iade işlemleri sıkıntılı o yüzden bekleyin derim
  • Asusg531 A kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun bi suredir bekliyodum fiyatlar artti zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.