Bildirim
6300 TL bütçeye hangi laptop alınmalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakın ha bu arkadaşın dediklerini almayın 14 inç 2 gb ekran kartlı bilgisayarları öneriyor yıl olmuş 2020 hp de kronik sorun yok diye biliyorum seçimleriniz güzel zaten yalnız tuf serisi fazla ısınıyor haberiniz olsun
Not:Notebook cooler la tuf serisinin sıcaklık değerlerin düşürmeniz mümkün
Pc den pek anlamam yazmışsınız windowsu kendiniz
kurabilirseniz Asus a yönelin derim hem 1 tb harddiskte varmış
İleride ramleri 16 gb yapmak isteyebilirsiniz günümüz oyunlarında fps drop yemeniz kaçınılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asusg531 -- 23 Haziran 2020; 4:23:22 > -
Reis sagolasin yorum icin. Genel ozellikleri ikisinin de ayni. Hp yi alirsam 480 tl geri donusum kampanyasindan yararlanmis olucam 480tl ucuza gelicek. Youtubeda bi video izledim 1 yil once atilmis. Bu laptopun bir farkli versiyonu. Kronik sorunlu ciikmis yorumlarda bir kac kisi daha oyle yazmis falan. Ne dersiniz indirimle hp mi almaliyim düz direk asusu mu -
İçinde korku kalmasın asusu al depolamadan da fiyattan kaçarsın hem -
Hepsiburada'da indirim yapıldığı zaman bu cihaz 6300 seviyesine düşüyor. İşlemcisi Ryzen 3550H'dan çok daha performanslı. www.hepsiburada.comMSI GL65 Leopard 10SCXR-032XTR Intel Core i5 10300H 8GB Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-gl65-leopard-10scxr-032xtr-intel-core-i5-10300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000URXE5?magaza=Ebrar%20Bilgisayar
-
Reis hepsiburadada stokta yok gozukuyor -
Şu an stoklarda ama bu dönemde laptop almanızı önermem fazlasan 1-2 k vereceksiniz acil değilse kalsın -
Fiyatların düşeceğini düşünüyor musunuz hocam, ben pek ihtimal vermiyorum da. -
Şu covid dengeye girerse düzelecektir hem aldığınız bilgisayarda sorun felan varsa bir risk oluyor uzun sürüyor benim laptop un termal macununu değiştirtmek istiyorum ama göndermiyorum
Şu dönemde iade işlemleri sıkıntılı o yüzden bekleyin derim -
Hocam uzun bi suredir bekliyodum fiyatlar artti zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X