Şimdi Ara

64 Bit Asus 9600SE@XT 3D Mark2001 10k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasima aldigim basliktaki karti bir deneyim dedim nasil bir kart?
    Karti 9600xt hizlari olan 500/600 e çok yakin bir degere 486/600 e cikardim.Kart ölümüne overclock oluyor ,default degerleri 325/400.Üzerinde 4ns Samsung ramler var.Chipsetin üstünde uyduruk bir fan mevcut.Sogutma sistemiyle oynanirsa hizlari biraz daha artabilir.Gerçi daha ne olsun.Kart 64 bit üzerinde 2 adet ram modülü var.Performansina gelince beni çok sasirtti , 64 bitlik bir kart icin cok iyi puanlar aldi bence , tabi sizin yorumlarinizi da bekliyorum.Kart 2001 de 10k , 2003 de 2700 puan aldi.2001 linkini asagida veriyorum,2003 puanimi publish edemedim.Sonuc itibariyle kart calisma hizlarini %50 arttirabiliyor

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7888031

• ewt 64Bit kart icin kotu olmayan puanlar.
  • Anlayamadigim birsey var SE@XT oluyor ya?Boyle bir mantik yok! 64bit'lik karti 128bit'e nasil donusturdun helal sana :) Neyse genede iyi.
  • Çok iyi oc olmuş ama 64 bit yazık gerçekten, performansını çok etkiliyor, 128 bit olsa 3Dmark03'den heralde 4000-4500 alırdı ama bu hali ile 2700 almış. Arkadaşlar dün ekran kartı almaya karizmaya gitti ama adamların ellerinde 128bit MX440 veya fx5200 yok! Varsa yoksa 64 bit [:(!]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Soulfly</i>
    <br />Anlayamadigim birsey var SE@XT oluyor ya?Boyle bir mantik yok! 64bit'lik karti 128bit'e nasil donusturdun helal sana :) Neyse genede iyi.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>hız olarak demiş yoksa kendiside biliyor 64 bit olduğunu
  • bayaa iyi skorlar almışsın 64bit için[^]
  • kartın core hızı 486 da iken hiç ısınmıyor ama 500 yapıyorum ısınmadığı halde görüntüde bozulmalar oluyor bazen kilitleniyor.Kartın chipinin sınırımı 486 ,neden ısınmadığı halde daha fazla yapamıyor?
    Kart 64 bit bir karta göre gerçekten çok ii ,Fx5600 performansına ulaşmış durumda overclock ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart gerçekten güzel o/c oluyomuş keşke benim 9800pro da okadar güzel o/c olsa
  • 64 bit ile balyozu vurmuşsun helal. güzel sonuç.[drknrd]
  • arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum.3d markta sadece 9600se lerin puanini görebilecegim bir arama yapabilme sansim olsaydi;bu kartlarin genelinin mi böyle oldugunu anlayabilirdik.
    Kartin resmide bu;

• Burada hic de overclock olacak gibi durmamıs ama. :)
  • se için fena puan değil. ama merak ettim. ne kadara maal ettin kartı. yani kendin verdiğim parayı haketti dedin mi. (zaten önemli olanda bu bence. sen kendi kendine iyiki almışım dediysen gerisi boş)
    her türlü, iyi benchler dilerim :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SuPReMaCY</i>
    <br />arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum.3d markta sadece 9600se lerin puanini görebilecegim bir arama yapabilme sansim olsaydi;bu kartlarin genelinin mi böyle oldugunu anlayabilirdik.
    Kartin resmide bu;

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Yahu bu TNT 2 den bile daha kücük harbi hic o/c olacak gibi durmuyo cok sirin durmus [arindr]

• Karti arkadasima aldik,ben denemek icin kullandim bir süre.Kartin fiyati 96+kdv.Bence verilebilir bir miktar ,overclock zevk isi defaulttayken 6400 puan alan bir kartin 10000 puan aldigini görmek oldukca zevkli.
  • evt oc ile gelinen değer fena değil dedirtiyor. tabi bu hızlara yakın bir değerde günlük çalışabiliyorsa sorunsuz olarak.
    neyse alana hayırlı olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.