Şimdi Ara

64 bit işietim sistemi turkce yama sorunu sacmalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kac gun ünce bilgisayara format attırdım. bazı oyunlar 64 bit istediği için windows 7 64 bit surumunu kurdular. daha oncesinde 32 bitlik sistemde sıkıntsız kurdugum Türkçe yamaları bunda kuramıyorum.Sniper elite 3 ve thief'i steamdan indirdim.oyunlar orjinal yalnız bi turlu yama aktif olmuyor. kurulum esnasında herhangi bir hata da almıyorum. bu 64 bitlik sistemin ne gibi bi sıkıntısı var. degerli yardımlarınızı sabırsıklıkla beklıyorum

• Ben dediğiniz sorunla karşılaşmadım. Ama şöyle birşey var 32 bit de oyunlar program files a yükleniyor fakat 64 de programların içine yükleniyor. Yani yüklediğiniz konuma dikkat etmeniz gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Programlarin içi derken. O nasıl biseyki . Oyun orijinal olduğu için yama yapılacak yeri kendi buluyor. Kurulum videolarında izlediğim kadarıyla aynisini yapıyorum. Ama olmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik aratma veya yükletme manuel yükleme seçeneği seç o zaman. Oyunu yükledğin klasöre gir. Oyunun simgesini bulunca üzerine tıkla zaten yükle seçeneği çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Otomatik aratma veya yükletme manuel yükleme seçeneği seç o zaman. Oyunu yükledğin klasöre gir. Oyunun simgesini bulunca üzerine tıkla zaten yükle seçeneği çıkar

kurulumla alakalı bi sorunum yok desem yeridir. tek bi hata almıyorum. almadıgım gıbı olmuyordu. daha oncesınde kurmadıgım yama kalmadı. ama bu 64 bitte boyle bi sıkınıt yasadım. daha oncede aynı bu oyunlara turkce yama kurdum sıkıntısız oynadım. nedir benım bu cektıgım

• Ben yine aynı şeyi söylüyorum kardeşim. Bence kurulumda bir sıkıntı var. Yada yamalar steamle uyumlu olmayada bilir. Ama 64 bitle alakası olmadığına eminim. 50 den fazla oyun oynadım 64 bitde. 5 senedir yüklü bende.

• Oyunlarının orijinal olduğunu okuyunca, işletim sisteminin de orijinal olduğunu varsayarak şöyle bir kaç öneride bulunabilirim.

- Kullanıcı hesabının yönetici statüsünde olduğuna emin ol.
    - Antivirüs varsa kapatıp yamayı kurmayı dene. Genelde yama dosyalarını virüs olarak algılarlar. Özellikle de Windows Defender.
    - Yamanın kurulum dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak kurmayı dene.

Umarım birisi sorununu çözer...
  • Sorunun yamanın yanlış yere kurulması. "Oyunun yerini kendi buluyor" demişsin. Bence yama dosyalarını 7z ya da winrar kullanarak setuptan çıkart ve kendi elinle oyundaki yerine taşı. Yapamazsan eğer yama yapımcılarından iste. Setup değil de direkt dosyayı iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 20 Şubat 2018; 14:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Oyunlarının orijinal olduğunu okuyunca, işletim sisteminin de orijinal olduğunu varsayarak şöyle bir kaç öneride bulunabilirim.

- Kullanıcı hesabının yönetici statüsünde olduğuna emin ol.
    - Antivirüs varsa kapatıp yamayı kurmayı dene. Genelde yama dosyalarını virüs olarak algılarlar. Özellikle de Windows Defender.
    - Yamanın kurulum dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak kurmayı dene.

Umarım birisi sorununu çözer...

antivirus programını kapatmak hiç aklıma gelmemıstı. daha onceki sistemde yuklu degildi o yuzden ugrasmamıstım. dedıgınız gıbı antıvırusu kapatınca oldu. tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanerSaydam

Sorunun yamanın yanlış yere kurulması. "Oyunun yerini kendi buluyor" demişsin. Bence yama dosyalarını 7z ya da winrar kullanarak setuptan çıkart ve kendi elinle oyundaki yerine taşı. Yapamazsan eğer yama yapımcılarından iste. Setup değil de direkt dosyayı iste.

winrarda exe'yi acamadım ama 7z ile klasore cıkart kısmı geldi. yalnız onunlada acılmadı hata verdi. bildiginiz baska exe'yi dosyaya cıkarabilecegim program varmı. bu sorunumu baska sekilde cozdum. belki baska bi konuda yardımı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Ben yine aynı şeyi söylüyorum kardeşim. Bence kurulumda bir sıkıntı var. Yada yamalar steamle uyumlu olmayada bilir. Ama 64 bitle alakası olmadığına eminim. 50 den fazla oyun oynadım 64 bitde. 5 senedir yüklü bende.

kurulumda sıkıntı yok. yama steamla uyumlu. sadece kucuk bi sorun varmıs ben onu goremedım. oda antıvırus programını devre dısı bırakmak. senide o kadar yordum.Allah razı olsun hakkını helal et

• hsnclk91 kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözüldüğüne sevindim. İyi oyunlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.