Şimdi Ara

>>>>>64 lwl NUKER 80 YTL<<<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sutcuİmam -- 7 Ocak 2008; 19:41:37 >
  • up bu char pahalımı yaw yoksa bnm mı sansım yok
  • SENİN ŞANSIN YOK 2 AY ÖNCE GELSEYDİN ALRDIM AMA YENİ ÇAR ALDIM MAALESEF AMA SENİ HİÇ GÖRMEDİM UNİQE KESTİNMİ HİÇ BU ARADA UP
  • up bn chrı yenı aldım ztn bı kac gun oldu suan paraya baya ıhtıyacım war bu yuzden satmak durumunda kaldım unıqe kestımı hıc bır bılgım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sutcuİmam -- 7 Ocak 2008; 22:39:00 >
  • up
  • hayırlı satışlar
  • up saol
  • Hayırlı Satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooMBee -- 9 Ocak 2008; 20:25:28 >
  • ok ben hiç görmedim ama kesmişte olabilir iyi satışlar
  • up saolun beyler sızede ii forumlar
  • up char satılmadı bı arkadas alıcam alıcam dedı ama sanırım wazgectı
  • up
  • Antalyadan Satıosn Anlasalım Antalyada Elden Alıcam
  • up istanbuldan satıorum iş bankası ıle havalede yapabılırsın almak ıstersen
  • up
  • up
  • İyi satışlar char hakkıında biraz bilgi alacaktım ama ban yemişsin
  • kardeş istersen seninlede görüşelim int char arıyorum bende msn : underboy_c09@hotmail.com
  • ben çarına talibim fakat fiyatta biraz oynama yapabilir misin_? msn ekle konuşalım cold_burak@hotmail.com
  • çarı alabilirim ama biraz süre lasım bir hafta kadar ya da takas yapabiliriz daha kolay satabileceğin bir çarla bende 53 lwl full str çar war çok zengin bir çar içinde 30m para item weapon 2 sayfa elixir vs vs vs war her şeyi çok güsel bi çar bu çarı hemen satabilirsin 70ytlye ben sana bu çarın üstüne bi de 5ytl werem ver çarı benim çarı daha kolay satarsın !!!!!!11(bi düşün teklifim iyii yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cold_ -- 20 Ocak 2008; 13:25:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.