Şimdi Ara

640GB MAXTOR ÖN SİPARİŞLE 164,99 ANLAYAN İNCELESE BİZE DE ANLATSA. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: benozgurum

Buda aynı özelliklere sahip Toshiba marka 750 gb hemde %57 indirimde bir bak derim
    http://www.hepsiburada.com/toshiba-750gb-16mb-7200rpm-3.5-tasinabilir-disk-px1395e-3g75/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850582

750gb lık almayı duşunsen nasıl olur kaliteli daha fazla gb pahalı olmasına raman % 57 indirim

• quote:

Orjinalden alıntı: nanlan34

quote:

Orjinalden alıntı: benozgurum

Buda aynı özelliklere sahip Toshiba marka 750 gb hemde %57 indirimde bir bak derim
    http://www.hepsiburada.com/toshiba-750gb-16mb-7200rpm-3.5-tasinabilir-disk-px1395e-3g75/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850582

750gb lık almayı duşunsen nasıl olur kaliteli daha fazla gb pahalı olmasına raman % 57 indirim

maxtor 640gb la toshıbanın 750 gb lık olanını karsılastırsak hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar?
    ikisinden birini alıcam da artık hangisi ona karar veremedım yardımcı olursanız sevinirim

• Hala düşünüyor musun. Tabiki TOSHIBA...
  • arkadaşlar, kimse yorum yapmıyor düşüncesiyle gözümü kapatıp 2 tane sipariş ettim, geldi, şimdi baktım yorumları gördüm:)
    ben deneyimlerimi yazayım:
    1.alet 590 küsür gb hafıza ile geldi, taktım, hemen tanıdı, çalıştırdım.
    2. 7,5-8gb bilgiyi inca weeny id stickten bu hdd ye 4-5 dk. da attım. (inca nın okuma hızını falan bilmiyorum. bilip hesap edebilen varsa kaç mb cache var, öğreniriz. kutuda yazmıyor.
    3. daha sonraki denemelerimde bu hızı bulamadım, 5gb 20 dk sürdüğü oldu, bu benim makinadan kaynaklanıyor olabilir.
    4. adaptörlü, beklediğimden küçük (modemden iri, ajandadan küçük), ağırlığı 1,5 kg. altında. 1200 gram falan. cepte taşınmaz ama çantayla falan taşınabilir.
    5.kesinlikle ısınma sorunu yok, sesi hiç çıkmıyor.
    6.üzerinde düğme falan yok, sadece bir ışık var.
    SORUNUM:
    takılıyken bilgisayarı kapatırsam ve takılıyken açmaya çalışırsam, dos ekranında primary vs. yazan yerde donup kalıyor. bir kere inat ettim, yarım saat bekledim belki tanımaya çalışıyordur diye, olmadı. bunun çözümünü bilen varsa, lütfen yardım:(
    bu sorunu hem pc de hem laptopta verdi. pc güçsüz diyebilirim ama, laptop daha yepyeni, 3gb ram, 2,1ghz falan vista kullanan bir alet.

• quote:

Orjinalden alıntı: uzunsamsun81

arkadaşlar, kimse yorum yapmıyor düşüncesiyle gözümü kapatıp 2 tane sipariş ettim, geldi, şimdi baktım yorumları gördüm:)
    ben deneyimlerimi yazayım:
    1.alet 590 küsür gb hafıza ile geldi, taktım, hemen tanıdı, çalıştırdım.
    2. 7,5-8gb bilgiyi inca weeny id stickten bu hdd ye 4-5 dk. da attım. (inca nın okuma hızını falan bilmiyorum. bilip hesap edebilen varsa kaç mb cache var, öğreniriz. kutuda yazmıyor.
    3. daha sonraki denemelerimde bu hızı bulamadım, 5gb 20 dk sürdüğü oldu, bu benim makinadan kaynaklanıyor olabilir.
    4. adaptörlü, beklediğimden küçük (modemden iri, ajandadan küçük), ağırlığı 1,5 kg. altında. 1200 gram falan. cepte taşınmaz ama çantayla falan taşınabilir.
    5.kesinlikle ısınma sorunu yok, sesi hiç çıkmıyor.
    6.üzerinde düğme falan yok, sadece bir ışık var.
    SORUNUM:
    takılıyken bilgisayarı kapatırsam ve takılıyken açmaya çalışırsam, dos ekranında primary vs. yazan yerde donup kalıyor. bir kere inat ettim, yarım saat bekledim belki tanımaya çalışıyordur diye, olmadı. bunun çözümünü bilen varsa, lütfen yardım:(
    bu sorunu hem pc de hem laptopta verdi. pc güçsüz diyebilirim ama, laptop daha yepyeni, 3gb ram, 2,1ghz falan vista kullanan bir alet.

yorumlar için teşekkürler..
    pc acılıp kapanırken verdiği kilitlenme hatası biostan düzenlenebilir sanırım ama zaten bu hdd tasınabilir..yani flash bellek gibi görmesi gerekmezmi pc nin?? acılıp kapanırkende bir sorun olusmaması gerekli dolayısıyla..neden böyle bir sorun verdiğini bende tam anlayamadım?
    konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olan arkadaslar yardımcı olursa seviniriz..

• kardeş maxtor olması ve boyutu harika fiyatıda cabası bende sipariş vericegim
  • bugün aletten film izledim, hiç takılma yapmadı. direk içine download yapabiliyorum. açılırken kilitleme sorununu çözersem dört dörtlük olacak. everest ile kaç mb cache olduğunu öğrenirsin dediler, onunla baktım, hiçbirşey görünmüyor. usb maxtor vs. yazıyor. benden daha iyi anlayan birisi alsa da öğrensek aletin özelliklerini artık.:)
  • arkadaşlar bügün cihaz elime ulaştı gercekten cok guzel..sessız calısıyor..ıcerısınden cıkan adaptor usb kablosu yeterınce uzun..veri aktarımı yaklasık 1 dk da 1 gb diyebilirim..ısınma problemı yasamadım..640 gb ı 596gb olarak goruyor..cihazı kullanmadıgınız zaman bi süre sonra uyku moduna geçiyor..
    bence tek eksi yanı bir açma kapama düğmesinin olmaması..prizde takar takmaz alıyor ceyranı..sorun olusturabilicek bi ayrıntı gibi ama inş bişey olmaz..
    tavsiye ederim ;)
  • keşke bir kaç resim koysanız arakdaşlar
  • denedim, başaramadım. nasıl yapılacağını bilmiyorum. cevap bölümünden resim ekle dedim, büyük geldi, sonra da resmi küçülttüm, resim yükleme sayfasını açmaz oldu. becerirsem yollarım mutlak.

• MEŞHUR OLDUM!!!
    FOTOĞRAFTAKİ EKRANDA BENİM SON MESAJIM VAR :D
  • http://www.mavibilgisayar.com/ud/11343

arkadaşlar sizce bu cihaz nasıldır. sağlamlık, hız ve kullanış yönünden. lütfen yorum yapın.
    usb ve firewire mevcut. 1tb olduğu için bunu düşünüyorum.
  • maxtor un one touch modelleri hakkında pek iyi yorumlar görmedim..ama yinede kullanan arkadaslar da yorum yazarsa iyi olur..
    ben mesela benim hardıskı almadan once aynı paraya one touch modelının 750 gb lıgı vardı onla kıyasladım..640gb lık olan daha makul geldi..
  • Geçen gün amcam için sipariş vermiştik...Dün ılaştı elimize...Boyutları biraz büyük...Ama çok fazla hareketli olmıyacağı için sorun olmaz..Önemli olan fiyat/performans zaten, bu cihazda onu karşılıyor...
  • ben de ya maxtor 640 gb ya da toshiba 750 gb alacağım. karar veremedim bir türlü. yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar bence fiyat çok iyi.. marka da tartışılmaz zaten :)
    hemen bi tane kendime de alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardware2000

ben de ya maxtor 640 gb ya da toshiba 750 gb alacağım. karar veremedim bir türlü. yardımcı olursanız sevinirim.

Ben olsam Toshibayı alırdım ..
    Bence Bu aletlerin üzerinde açma/kapama dugmesi olmaması buyuk 1eksiklik..
  • bilgiler için paylaşımlar için teşekkür
  • Bu tip cihazların üzerinde açma-kapama düğmesi olmaması eksiklik değildir.
    Kablolarını takarsınız çalışır, sonra "Donanımı güvenle kaldır" dediğinizde cihaz kendisini stop eder.

Bende Seagate 1TB USB/Firewire/eSATA harici disk var, üzerinde düğme falan yok.
    Hiç de gerek yok.
    Çünkü düğmeden kapatmakla fişten çekmek arasında bi fark yok.
    Düğme de direkt olarak elektriği kesiyor.

Western Digital'in üzerinde düğme olanını da iyi biliyorum, hakikaten düğme gereksiz.

Ayrıca Maxtor çok eski ve köklü bi firma, güvenle alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drisert -- 10 Şubat 2009; 2:07:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.