Şimdi Ara

649-849 tl bütçeye uygun bir tablet önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım benden tablet önerisi istedi bende bu işlerden pek anlamadığım için sizlere sormak arzusundan bulundum, bütçesi 649-849 tl arası işletim sistemi önemli değil ios, android, windows 8 olabilir ama sadece gold, vatanbilgisayar veya teknosadan almak istiyormuş yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

• iPad Mini beyaz.
  • Eğer Android tercihse vede stabil olsun düzgün çalışsın derseniz Nexus 7 1. nesil olabilir. Çok hızlı vede NFC bulunduran nadir tabletlerden. Ancak 32 GB almanızı öneririm çünkü SD girişi yok. TR garantili fiyatı 400-500 TL arası. Ama işletim sistemi farketmez derseniz her türlü iPad mini derim ben. Kolay gelsin.
  • Önerenlere sormak istediğim bir şey var.Neden genelde ipad mini veya ios öneriyorsunuz?
    Ben pek anlamıyorum tabletlerden şu ara.Ancak ipad nedenini çözemedim.Bana windows 8 tabletler daha mantıklı geliyor?Hem genelde bu tabletlerde sd kart,hdmi girişi falan oluyor hem de sonuçta windows bu yani pcde yapabileceğiniz her şey var? Her program yüklenebilir bir sınırlama yok sonuçta?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.