Bir arkadaşım benden tablet önerisi istedi bende bu işlerden pek anlamadığım için sizlere sormak arzusundan bulundum, bütçesi 649-849 tl arası işletim sistemi önemli değil ios, android, windows 8 olabilir ama sadece gold, vatanbilgisayar veya teknosadan almak istiyormuş yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
iPad Mini beyaz.
Eğer Android tercihse vede stabil olsun düzgün çalışsın derseniz Nexus 7 1. nesil olabilir. Çok hızlı vede NFC bulunduran nadir tabletlerden. Ancak 32 GB almanızı öneririm çünkü SD girişi yok. TR garantili fiyatı 400-500 TL arası. Ama işletim sistemi farketmez derseniz her türlü iPad mini derim ben. Kolay gelsin.
Önerenlere sormak istediğim bir şey var.Neden genelde ipad mini veya ios öneriyorsunuz? Ben pek anlamıyorum tabletlerden şu ara.Ancak ipad nedenini çözemedim.Bana windows 8 tabletler daha mantıklı geliyor?Hem genelde bu tabletlerde sd kart,hdmi girişi falan oluyor hem de sonuçta windows bu yani pcde yapabileceğiniz her şey var? Her program yüklenebilir bir sınırlama yok sonuçta?