Şimdi Ara

64bit Windows 7 kurulum hatası yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar casper laptobum var üzerinde orjinal home basic 64 bit işletim sistemi var ama ben 64 bit ultimate kurmak istiyorum. İnternetten win7 ultimate 64 bit indirip dvd ye yazdırdım format sırasında yükleme tamamlandığında bilgisayar açılırken windows 7 logosunda pc kalıyor ve açılmıyor neyse bu sefer kendi home basic dvd sinin içerisinden ei.cfg dosyasını sildim tüm sürümleri ortaya çıkardım format attım bu seferde format biterken yükleme tamamlanıyor aşamasında ekranda bir hata belirdi ne yaptıysam bu bilgisayara home basic dışında bir işletim sistemi kuramadım ama masaüstü bilgisayarım aldığımda vista home basic 32 bit yüklüydü ben ultimate 32 bit kurup windows loader le orjinalleştirdim 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yok. laptobada 64 bit ultimate kurmak istiyorum acil yardım edin neden böyle oluyo :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar__1993 -- 8 Şubat 2012; 21:59:57 >

• Yeni indirdiğiniz DVD'nin üzerinde oynama yapılmadığına emin olun. Internetteki win7 dvdlerinin %95'i üzerinde oynama yapılmış. Bu yüzden çok sorun yaşanıyor. Temiz bir DVD arayın ve SP1 olmasına dikkat edin. Ancak SP1 sonradan entegre edilmiş olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia58 -- 9 Şubat 2012; 17:00:58 >
  • Bilgisayarıma windows 7 preminium kurmak istiyorum. Şu anda pcde 64 bit w7 home basic var.. Nasıl kurabilirim yardımcı olursaız sevinirim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 kurulum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.