haklısınız hocam açıklamamışım garip duruyor şöyle bir durum var ben son dönem açığa geçtim hatırlayanlar vardır 2020de pandemiden dolayı açık lise sınavları yks'den sonra oldu yani ben yks'ye girdiğimde henüz mezun olmamıştım son sınavlara da girmemiştim haliyle. Bu yüzden sınavdan sonra açık lise sınavlarına girdim ve puanımı biraz düşürdüm |
64k --> 1.4k SAYISAL (3. sayfa)
-
-
**OBP niye bu kadar yüksek madem bu kadar yüksek ilk sene nasıl 64k yaptım?(neden farklı olduğunu yukarda yazdım)
normalde 12'yi 100 ortalamayla bitirsem diploma puanım 88 küsur olacaktı ben açığa geçtiğim için niye olduğunu bilmediğim şekilde puanım arttı ama genelde de lisede sınavlara bir gün öncesinden çalışan bi tiptim
-
Dostiler bu arada tavsiye konusu açmayı düşünüyorum ama ne yazıcağımı bilemiyorum aklınıza takılan her türlü şeyi bu mesajı alıntılayarak yazabilir misiniz o sorulara yer veriyim
-
sizden bunu duymak müthiş hocam forumdaki idölüm sizdiniz sizin kadar iyi yapamadık ama şükür
-
bu arada açığa geçmeden önce de yanılmıyorsa %8'lik dilimle alan bi anadolu lisesindeydim,hatta buraya da nakille gelmiştim yani benim senemde buraya giren en düşük puanlı öğrencilerden biriydim şalskdjşalksd (Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B32D98247
Bu mesaj silindi.Tıp yazcam hocam ya sadece boğaziçi ceng tutarsa gidecektim onla da aramda uçurum var zaten
-
7.5k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Messi kesinlikle daha iyi
Sağ ol hocam daha iyi olabilirdi de buna da şükür
Yine cok cok iyi çekiş
Tebrik ederim
1. Dershaneye gittiniz mi? Gitmediyseniz içsel motivasyonunuzun temeli neydi? Rekabet,hırs gibi negatif diye tanımlayabileceğimiz duygularla beslendiniz mi?Bunu nasıl sağladınız?
2. Sene içinde sizi zorlayan olumsuz düşünceleriniz,kaygılarınız nelerdi? Bir yandan ders çalışıp bir yandan psikolojinizi nasıl kontrol ettiniz?
3. Şu sıralamadan en fazla şuraya çekebilirsin diye bir istatistik ne derece mantıklı?(sonuçta 12.sınıfta 60 netlerle başlayıp 1k yapanlar takriri 300k den 1k ye çekmiş olmuyolar mı?)
4. Konsantrasyon probleminiz oldu mu?İçsel veya dışsal faktörlerin etkisiyle dikkatiniz dağıldığında neler yaptınız?
5. Aileniz çalışma sürecinde destek değil köstek olsa napardınız?
6. Süreklilik olayını harbiden nasıl sağladınız?
7. Daha fazlasını yapabilir miydiniz? Mesela şurda hatalı düşünmesem ilk 100 yapardım diyebiliyor musunuz?
Hocam tebrik ederim öncelikle.Sonralıkla da sorduğum görgüsüz sorular için kusura bakmayın.Böyle çekiş zor bulunur.Muhteşem.Hakkınızda hayırlısı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
3)Soru için ben cevap vereyim, 85 net civarı tyt ile başladım 105+ ya kadar geldi 25k'ya girdim. 60 civarı başlayan arkadaş 3k'ya girdi. Mezunluk için de böyle bir istatistik saçma ama yine de çoğunluk sıralamalaeı müthiş çekmiyor söyliyim. Çok iyi çeken her zaman olacaktır
Edit: 12yim ilk senemdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 30 Temmuz 2021; 11:30:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tebrikler bende 57'den 10'a
-
Nereyi yazacaksın hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ytü endüstri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X