Şimdi Ara

65.000 TL ye araç önerileri ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle citroen DS4
  • sedan istenmiş bu durumda c5 ama kasası eskidi onunda. başka ne var diye düşünüyorum öyle bir aralık ki birde sedan ve dizel istenince çıkan araçlar f/p açısından hep kötü.

avensislerde tam lpg uyumu var ve garanti bozulmuyor bence en mantıklısı o gibi. 55 falan üstelik parası cebinde kalır d sınıfı sıfır olur.

lpg istemese bile sınıfınn en az yakan benzinli aracıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Aralık 2012; 13:29:02 >
  • Reno kullanıcıları yanlış anlamasın ama reno ya 65 bin verilmez
    Passat comfort benzinli
    Passat cc 2.el önerilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sportage veya tiguan Yada Passat tercih edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Ankara Opiste Opel MOKKOnun test sürüşüne çıktım. 1.4 140 hp. cosmo modeli için ful+ful paket 67 lira fiyat aldım. Güzel bir araç incelemenizi tavsiye edeirm.
  • Superb te indirim vardı en son. Onu da inceleyebilirsiniz. 500 tl ye prestij pakette eklenebiliyor diye hatırlıyorum. Prestij Paket: 4 koltuk ısıtma, sunroof, bolero dokunmatik ekran ve 17' jant olması lazım.
  • Honda accord
  • Superb genişliğiyle tam bir aile aracı.
  • Öncelikle yorum yazan herkese teşekkürler .

Herkesin önerisini alacak arkadaşa okuttum .

SuperB için iyi araç fakat 2 .eli yok diyor bir nebze haklı ülkemi gerçekleri

Passat eğer temiz Gaziantep ve çevresinde bulursa Comfortline alacak . 1.6 TDI

Bir değer seçenek ki yıl ortasında bende yaşamıştım Dizel Albea önemli bir artı bütçe daha üstüne yetiyor fakat + ları diğerlerinin aradaki farkı karşılar cinsten değil!

qq ve Cmax için ayrıca tesekkür etti ama sedan düşündüğünü bahsetti .

Temiz 3.20 d bulunabilme ihtimali veya 65-70 arası temiz bir C düşerse ilk tercih bunlar . Tasarımdan ötürü aklı C serisinde lakin ben olsam C serisi kullanıcısı olduğum halde almam o yakıt tüketimiyle .
  •  65.000 TL ye araç önerileri ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

Merhaba değerli forumdaşlar

Yakın bir dostumuz için bu başlığı açıyorum .

Aracı alacak kişi şuan 308 HDİ kullanıcısı ve değişim düşünmekte . Bütçesi 65-70 arası . Ben ilk olarak C180 önerdim 70 civarlarına AMG paket bile mevct fakat yakıt tüketimi ortada .

Aracı düşünen dostumuz ise Jetta bakmış dizel fiyat almış 64.5 Highline dizel için Comfortline için ise 61 denmiş .

Ben Jetta'da kararlı ise 1.2 Comfort ve High önerdim

Sizlerden ricam Max . 70 , sedan aile için dizel veya az tüketimli benzinli araçlar , LPG düşünmüyor .

Şimdiden herkese teşekkürler .

bence mercedes'ten şaşmasın C serisi bir araba alabilir oldukça güzel ve yakıtı uygun araçlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-oto-nun-carsi-sinda-c180-komp-1.6-luxury-2009-model-49500-km-107043356/detay#
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-barcan-dan-sifir-gibi-mercedes-benz-106688798/detay#

bu iki araca bakabilir.
    Not: araçlar temsilidir kendi ilanlarım falan değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: leqend771

quote:

Aracı alacak kişi şuan 308 HDİ kullanıcısı ve değişim düşünmekte . Bütçesi 65-70 arası . Ben ilk olarak C180 önerdim 70 civarlarına AMG paket bile mevct fakat yakıt tüketimi ortada .

Aracı düşünen dostumuz ise Jetta bakmış dizel fiyat almış 64.5 Highline dizel için Comfortline için ise 61 denmiş .

Sizlerden ricam Max . 70 , sedan aile için dizel veya az tüketimli benzinli araçlar , LPG düşünmüyor .

bence mercedes'ten şaşmasın C serisi bir araba alabilir oldukça güzel ve yakıtı uygun araçlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-oto-nun-carsi-sinda-c180-komp-1.6-luxury-2009-model-49500-km-107043356/detay#
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-barcan-dan-sifir-gibi-mercedes-benz-106688798/detay#

bu iki araca bakabilir.

Sağolun hocam kendimde C serisi kullanıcısıyım , alıcı kişide yılda Max. 15 bin kmyi aşmaz , gönlündende C serisi geçiyor ama 10 lt civarı yakıt tüketimi dizel 308 den sonra gözünü korkutuyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

quote:

Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 70 bin lira.

Peugeot 508 Access - 1.6 e-HDi 112 bg Stop and Start - Auto6R 70 bin lira.

Fluence Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro 5 56 bin lira

Olmak üzere C sınıfı full veya D sınıfı orta donanım dizel araçlar düşünebilir.

Hocam ayrıca sizin aracınızdanda düşünüyor . Full Linea , higline Jetta'dan eksiği yok fazlası var. F/P aracı şuanda . Konunuzun linkini vereceğim .

Ne dersiniz eski 3 veya C ye veya Passata 70 vereceğine 45-46 ki indirim mümkün Linea kullanıcısı olarak sizce o kadar para elinde kalsa ?

Düşünüyorsa bana göre hiçbir eksiği yok üstad.
    Ben genelde fiyat sınırlaması 45-50 arası değilse kendi aracımı önermem. Kendim kullandığım için öneriliyor sanarlar, bir de hep bir önyargı vardır ama Yeni Linea çok mükemmel bir arabadır. Gitsin, görsün, test etsin derim.

Geçen gün 2012 model 65 bin km de 25 bin lira yazmışlar sıkıntısız olarak. Bu aracın sıfırı nedir? Sitesinden bakıyorum ama 32-33 bin lira sıfırı olan aracı insanlar 25 bine mi satıyor gerçekten?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leqend771

quote:

bu iki araca bakabilir.

Sağolun hocam kendimde C serisi kullanıcısıyım , alıcı kişide yılda Max. 15 bin kmyi aşmaz , gönlündende C serisi geçiyor ama 10 lt civarı yakıt tüketimi dizel 308 den sonra gözünü korkutuyor .

aslında isterse bmw de alabilir aslında.. bu tarz bi araç.. nasıl olsa bmw mercedes aynı firma
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-boyasiz-isik-paket-106517148/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

quote:

quote:

Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 70 bin lira.

Peugeot 508 Access - 1.6 e-HDi 112 bg Stop and Start - Auto6R 70 bin lira.

Fluence Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro 5 56 bin lira

Olmak üzere C sınıfı full veya D sınıfı orta donanım dizel araçlar düşünebilir.

Hocam ayrıca sizin aracınızdanda düşünüyor . Full Linea , higline Jetta'dan eksiği yok fazlası var. F/P aracı şuanda . Konunuzun linkini vereceğim .

Ne dersiniz eski 3 veya C ye veya Passata 70 vereceğine 45-46 ki indirim mümkün Linea kullanıcısı olarak sizce o kadar para elinde kalsa ?

Düşünüyorsa bana göre hiçbir eksiği yok üstad.
    Ben genelde fiyat sınırlaması 45-50 arası değilse kendi aracımı önermem. Kendim kullandığım için öneriliyor sanarlar, bir de hep bir önyargı vardır ama Yeni Linea çok mükemmel bir arabadır. Gitsin, görsün, test etsin derim.

Geçen gün 2012 model 65 bin km de 25 bin lira yazmışlar sıkıntısız olarak. Bu aracın sıfırı nedir? Sitesinden bakıyorum ama 32-33 bin lira sıfırı olan aracı insanlar 25 bine mi satıyor gerçekten?

Bendeki en full olan modeli. 45 bin lira liste fiyatı varken %0 faizle 42 bin liraya denk düşürdüm. 550 lira dosya masrafı ödedim, 23 peşin, 19 kredi kullandım.
    Tanıdık vardı, Fiat'ta lansman fiyatı + tanıdık indirimiyle süpere geldi bana fiyat. Şu anda 48 bin lira kredili fiyat çekiyorlar ama imzamda da gördüğünüz üzere araç full.

• Peugeot Sahibiyse bir daha peugeot kullanmayacağını düşünüyrum (bende 307 kullanıyordum)

Passat 1.6TDI Highline ;)
  • Peugeot düşünmüyor Passat bir arkadaş link vermişti gayet güzel bir ara fakat İstanbul'da olduğundan inceleyemedi .
  • en iyisi c serisi alsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.