Şimdi Ara

65' 4K TV - 12.000 TL ye kadar butce.. Mevcut modelleri düşünerek, tamamen anlamsız mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • albani hocam tesekkurler yorumların için. O zaman sana sorum şu: Hangi paneli alalım ya da zaten hepsi kötü 42" hd ready tv ile devam edelim mi? Bunları begenmiyorsun, peki hangisini begeniyorsun? Ona bakayım ben de..
  • valla içime sinen bir tek panel yok desem aynen yeridir! hele de rakamları görünce hepten uzaklaşıyorum paneller den
    ama rakamlar tatlı veya çok tatlı olsa amenna alın gitsin birisini diyebilirim

bana 5 kağıt bile çok aşırı fazla geliyor(maliyet konusuna hiç girmiyorum bile,ne boklar döndüğünü gayet iyi biliyorum çünkü)dolayısıyla 5 kağıt bana acaip yüksek geliyor
    bu teknoloji gebermiş ve her tarafı sorunlar içinde olan paneller için

yaw bu meretlerin Çin li markaları daha önce defalarca yazdım komik paralara satılıyor,zaten tamamen HW olarak aynı paneller,verdiğiniz rakamlar bir rüsü ıvır zıvır diğer
    şeyler içindir ama en önemlisi MARKA için veriyorsunuz bu rakamları,hani "değer" bir panel olsa buna da eyvallah derim ama öyle değil paneller!

Artık PDP de kalmadı ve ben zaten bundan sonra LCD tavsiye işini bıraktım! gidin ucuz yollu bir panel alın diyorum,herkesin parası kendisine ama bana göre bu rakamlar absürt!

Oled leri iyi takip edin LGE den gerçi bu da sorunlu ama en azından yeni bir teknoloji,kendinizi en azından böyle avutursunuz,yoksa gidip teknolojisi bitmiş ve abuk rakama
    LCD almaktansa,hele de Araba parası gibi rakamlar ödenirse o zaman avunamazsınız!

++

OLED by LGE

yaw uyanık ÇİN lilerin bazı ana üreticileri vardır Konka,Changhong veya Skyworth ve sanırım çok yeni HiSense de başladı bu herifler LGD den gidip Oled Modül alıyorlar ve Çin de
    satılmak üzere Oled TV leri bir senedir satıyorlar komik paralara

valla ben ÇİN lileri bekliyorum sahaya çıksınlar da Koreli/capon filan alayını sahadan atsalar da kendileri sadece oynasalar,zaten tüm paneller Çin den çıkıyor yaw,haybeye "MARKA" ya
    para ödeniyor özellikle Samy ve Sony nin gümlemesini istiyorum,bunlar artık başka işler yapsınlar ki gidişat da zaten öyle görülüyor,Çin li fena çıkacak gibi sahaya!
    ülen hem bizim hem de diğer tüm devletlerin dövizleri Kore/Japan a akıyor,bu zaten kaçınılmaz bir günümüz gerçeği ama en azından MARKA sebebiyle niye daha fazla enayi gibi
    kesilelim??? yine Çin den geliyor,hiç olmazsa direk Çine gider paramız ama bugün giden rakamın en fazla 1/3 oranı gider!

Sony/Samy piyasanın fiyat olarak anasını bellemişler artık,tam rezilliğini çıkardılar! 2012 den beri rakamlar yukarı kötü gidiyor,kalite ise yerler de! Çin liye üç kuruş fazla veririm
    bugünkü en kral panelden çok daha "kalitelisini" üretir! heriflerin altyapısı çoktan bitti,inanılmaz paneller üretecek bilgi sahibi haline geldiler

Taiwan bile işi bıraktı tamamen! tüm fabrikaları Çine taşıdılar sayılır!

++

TR de marka olarak yerli montajcıları saymazsam,Samy/LGE/Sony/Phil kaldı! ben bu sene Samy leri tutum ama "malum sorunları" çıkarma da durum yine hep aynı,işin o kısmına hiç karışmam gari
    bir süre daha bekleyip 2015 lerin ucuzlaması olacak ve o zaman alabilirsiniz,ya da elinde paneli olan adam varsa biraz daha sıkıp beklesin++

• albani kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Olay sadece hardware olsa tabii ki ok, ama bu işin görüntü işleme algoritmaları gibi konular bence fark yaratıyor ve bence Çinliler burada deneyime sahip olmadıkarı için istedikleri paneli üretsinler bahsedilen modeller seviyesinde cihazlar çıkaramazlar diye dusunuyorum. Tabii ki yanilabilirim, ama benim gorusum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonaventure

Anladım hocam. Olay sadece hardware olsa tabii ki ok, ama bu işin görüntü işleme algoritmaları gibi konular bence fark yaratıyor ve bence Çinliler burada deneyime sahip olmadıkarı için istedikleri paneli üretsinler bahsedilen modeller seviyesinde cihazlar çıkaramazlar diye dusunuyorum. Tabii ki yanilabilirim, ama benim gorusum bu.

"düşünüyorsun" ama tamamen yanılıyorsun,amann devam etme düşüncene hocam

bu herifler zaten bu işi yapıyor yaw diğer tüm üreticilere,Pio hariç hiç bir ana üreticinin(Kore/Japan olarak) daha fazla yaptıkları bir şey yok!
    bilakis işin alengirli/atraksiyonlu işlerinde Çin li çok ama çok daha iyi bir gün herifler sahaya çok fena çıkınca manzaralar görülecektir!

Çin linin ayak sesleri taaa USA geldi bile,diğer ülkeleri/kıtaları sallayıp geçin,herifler USA da sahaya çıktılar bile,10 tana kadar ana üretici var
    yapmadıkları şey yok,bir de bizim bilmediklerimiz var ki bunları henüz tanıtmadılar,panel işi yakın gelecekte Çin e geçiyor!

Marka-imaj ve sonra Servis/Distribütörlük v.s bunlar sıkıntı Çin li için,herifler bugüne kadar hep "fason" cu oldular ama artık sahaya çıkmak istiyorlar!
    fason cu derken;sakın dalgaya düşüp de Vestel/Beko/Arçelik gibi düşünmeyin bizimkiler fason cu bile değil,komple elemanları ithal edip malı topluyorlar
    hiç bir şey ürettikleri(ana/ham maddeler v.s)yoktur,Çin li ise tam ana üreticidir A dan Zye

Gördüğün hemen hemen her marka panel(Japan/Korea/Taiwan) Çin den çıkıyor artık!

capon pısırık olduğu için Dükkanlarını kapattılar saylır panel işinde,Kore li ise müthiş cesur olduğu için caponu bitirdi saha da tek kaldı ama Çin linin cesareti
    Kore li den kat be kat üstündür,rakip filan tanımaz,nasıl şimdi Koreli rakip tanımıyor,Çin li sahaya çıkınca ortada Koreli moreli filan kalmayacaktır!

Ama kapalı "kapılar ardında" bazı işler dönüyor,örneğin neden bugüne kadar Çinli sahaya çıkmadı!!!! öyle büyük rakamlar dönüyorki bu işlerde,bir Samy
    denilen ana üretici TR bütçesi kadar ciro yapıyor yaw Devlet desteği arkalarında tamdır! "sıfır faizle" çok uzun dönem yardım alıyorlar hazine den!
    zaten Devlet vermese,Halk isyan eder "verin" diye! orası TR değil,biz de hep köstek hep eleştiri v.s v.s KORE böyle değildir "milli davadır" bu firmalar!

Bir dünya CEZA yiyorlar LGE ve Samy banamısın demiyorlar!(özellikle Sharp tarafından Lisansa aykırılık işlerinden)çünkü hepsi Sharp teknikleri kullanıyor üretimde!
    adamlar Davalara bile girmiyor yaw,kes cezamı ödiyeyim diyor aynen Devlet bu konuda da çok ciddi yardım ediyor! sanırım Cezaların hepsini Devlet ödüyor

Firma ödese bile hatta Devlet ödese bile,amann dövüzümüz dışarıya kaçmasın diye,bu sefer o risk bedellerini size ödetiyorlar ve diğer tüm risk bedellerini de sizler ödüyorsunuz
    ve yine çok büyük ihtimalle Devletin ödediği bu ceza v.s bedelelrin sizlerden tahsil ettikden sonrada getirip Devlete veriyorlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

valla içime sinen bir tek panel yok desem aynen yeridir! hele de rakamları görünce hepten uzaklaşıyorum paneller den
    ama rakamlar tatlı veya çok tatlı olsa amenna alın gitsin birisini diyebilirim

bana 5 kağıt bile çok aşırı fazla geliyor(maliyet konusuna hiç girmiyorum bile,ne boklar döndüğünü gayet iyi biliyorum çünkü)dolayısıyla 5 kağıt bana acaip yüksek geliyor
    bu teknoloji gebermiş ve her tarafı sorunlar içinde olan paneller için

yaw bu meretlerin Çin li markaları daha önce defalarca yazdım komik paralara satılıyor,zaten tamamen HW olarak aynı paneller,verdiğiniz rakamlar bir rüsü ıvır zıvır diğer
    şeyler içindir ama en önemlisi MARKA için veriyorsunuz bu rakamları,hani "değer" bir panel olsa buna da eyvallah derim ama öyle değil paneller!

Artık PDP de kalmadı ve ben zaten bundan sonra LCD tavsiye işini bıraktım! gidin ucuz yollu bir panel alın diyorum,herkesin parası kendisine ama bana göre bu rakamlar absürt!

Oled leri iyi takip edin LGE den gerçi bu da sorunlu ama en azından yeni bir teknoloji,kendinizi en azından böyle avutursunuz,yoksa gidip teknolojisi bitmiş ve abuk rakama
    LCD almaktansa,hele de Araba parası gibi rakamlar ödenirse o zaman avunamazsınız!

++

OLED by LGE

yaw uyanık ÇİN lilerin bazı ana üreticileri vardır Konka,Changhong veya Skyworth ve sanırım çok yeni HiSense de başladı bu herifler LGD den gidip Oled Modül alıyorlar ve Çin de
    satılmak üzere Oled TV leri bir senedir satıyorlar komik paralara

valla ben ÇİN lileri bekliyorum sahaya çıksınlar da Koreli/capon filan alayını sahadan atsalar da kendileri sadece oynasalar,zaten tüm paneller Çin den çıkıyor yaw,haybeye "MARKA" ya
    para ödeniyor özellikle Samy ve Sony nin gümlemesini istiyorum,bunlar artık başka işler yapsınlar ki gidişat da zaten öyle görülüyor,Çin li fena çıkacak gibi sahaya!
    ülen hem bizim hem de diğer tüm devletlerin dövizleri Kore/Japan a akıyor,bu zaten kaçınılmaz bir günümüz gerçeği ama en azından MARKA sebebiyle niye daha fazla enayi gibi
    kesilelim??? yine Çin den geliyor,hiç olmazsa direk Çine gider paramız ama bugün giden rakamın en fazla 1/3 oranı gider!

Sony/Samy piyasanın fiyat olarak anasını bellemişler artık,tam rezilliğini çıkardılar! 2012 den beri rakamlar yukarı kötü gidiyor,kalite ise yerler de! Çin liye üç kuruş fazla veririm
    bugünkü en kral panelden çok daha "kalitelisini" üretir! heriflerin altyapısı çoktan bitti,inanılmaz paneller üretecek bilgi sahibi haline geldiler

Taiwan bile işi bıraktı tamamen! tüm fabrikaları Çine taşıdılar sayılır!

++

TR de marka olarak yerli montajcıları saymazsam,Samy/LGE/Sony/Phil kaldı! ben bu sene Samy leri tutum ama "malum sorunları" çıkarma da durum yine hep aynı,işin o kısmına hiç karışmam gari
    bir süre daha bekleyip 2015 lerin ucuzlaması olacak ve o zaman alabilirsiniz,ya da elinde paneli olan adam varsa biraz daha sıkıp beklesin++

Merhaba Albani
    LG EC930 oles icin görüşleriniz nedir?
    Şuanda teknosa kampanya yapmış durumda fıyat 4.500tl
    Halen 42 hd ready pana plasma kullanıyorum
    Old dışında başka bir seçenek bulamadım
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese selam
    eski tv satıp ütüne yüklü bir rakam koyarak
    samsung 65 ju 7500 corved tv aldım.

internete giriş youtube v.s çok rahat 3d göterimi başarılı ancak kutunun içinden gözlükler çıkmıyor.

video formatlarında sıkıntı yaşamadım.

servis kurulumundan çok memnun kaldım.

samsung akıllı telefon kullanıyorum senkronize olması güzel. telefonun ekranını tvden görebiliyosun hatta ekrandaki görüntüyüde telefondan izleye biliyorsun

Dsmart tanıtımını yaptılar

Kumandası çok başarılı mouse kullanımı çok rahat hiç zorluk çekmiyorsun

ilk başta çok büyük geldi oha dedim ne yaptın sen bi git gel yaşadım şimdi alıştım film ve dizi seyretmek çok zevkli

verdiğim paraya deydi açıkcası...

Tavsiye edermiyim.... Ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.