Şimdi Ara

%65-75 Mekanik Klavye Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. %65-75(mümkünse 65), kablolu ve red switch bir mekanik klavye arıyorum. Bütçem 2000-2500 TL. Önerilerinize açığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

%65-75 Mekanik Klavye Tavsiyesi

Mekanik klavyeler, oyuncular ve profesyoneller arasında popüler bir seçimdir. Eşsiz tıklama hisleri, dayanıklılıkları ve özelleştirilebilir özellikleriyle bilinirler. Bu metinde, size %65-75 mekanik klavye pazarında mevcut en iyi seçeneklerden bazılarını sunacağız.

HyperX Alloy FPS

HyperX Alloy FPS, kompakt bir %65 düzenine sahip giriş seviyesi bir mekanik klavyedir. Cherry MX Red anahtarlar, hızlı ve hassas tuş vuruşları sağlar. Çelik çerçeve ve çıkarılabilir kablo, dayanıklılık ve taşınabilirlik sunar.

Razer Huntsman Mini

Razer Huntsman Mini, oyuncular için tasarlanmış kompakt bir %65 mekanik klavyedir. Razer Optik Anahtarlar, geleneksel mekanik anahtarlardan daha hızlı tepki süreleri sunar. PBT tuş başlıkları, dayanıklılık ve doku sağlar.

Ducky One 2 Mini

Ducky One 2 Mini, yüksek kaliteli malzemeler ve işçilik sunan bir %65 mekanik klavyedir. Cherry MX Blue, Brown veya Red anahtarlar arasından seçim yapabilirsiniz. İki katmanlı PBT tuş başlıkları, uzun ömür ve istikrar sağlar.

Leopold FC660M

Leopold FC660M, profesyoneller için tasarlanmış bir %65 mekanik klavyedir. Topre anahtarı, benzersiz bir taktil his ve sessiz çalışma sağlar. Kompakt tasarımı ve yüksek kaliteli malzemeleri, onu uzun saatler boyunca kullanım için ideal kılar.

Varmilo VA69M

Varmilo VA69M, özelleştirme seçenekleriyle öne çıkan bir %65 mekanik klavyedir. Farklı renkler ve anahtar türleri arasından seçim yapabilirsiniz. Alüminyum çerçeve ve PBT tuş başlıkları, dayanıklılık ve şıklık sağlar.

İhtiyaçlarınızı Belirleyin

Bir mekanik klavye seçerken, ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Oyun, yazı yazma veya programlama için bir klavye mi arıyorsunuz? İstediğiniz özellikler nelerdir (özelleştirilebilir tuşlar, arka aydınlatma, makro tuşlar)?

Bu klavye tavsiyelerini kullanarak, oyunculuk, yazma veya günlük kullanım ihtiyaçlarınızı karşılayan ideal %65-75 mekanik klavyeyi bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende konuya çok hakim değilim, oyun oynarken kulalnmak için sesi çok fazla gürültülü olmayan bir mekanik klavye arıyorum. Konu açmak için üye oldum ama sizin konunuz görünce buraya yazıyım dedim.

Bulduğum klavyeler şunlar;

Bu markanın ismini duymadıma ama sanırım remarketing ile reklam beni takip eidyor, sürekli giridğim sitelerde reklamı çıkıyor karşıma.

https://www.cimri.com/oyuncu-klavyesi/en-ucuz-xpg-summoner-oyun-klavyesi-fiyatlari,528007286

E-yooso markası ise amazon ve aliexpress üzerinde oldukça olumlu yorumları vardı, gezinirken trendyol'da karşıma çıktı. Türkiye'de hiç yorum göremedim ama dediğim gibi yurt dıındaki yorumları çok iyi.

Karar veremedim...

• Bütçe artarsa:

inventus
    GLORIOUS GMMK 2 Full Size 96 White GLO-GMMK2-96-FOXW, Fox Linear Switch, Modüler %96, Beyaz, RGB, Mekanik, Gaming Klavye - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14308
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.