Vali şimdi açıkladı yakacağım onları dedi. 65 kişi alınmış içeri
niye alıyolarmış ki adam takımının maçına gidiyo suç mu işlio..
yasak değilmi kardeşim derbide rakip takım seyircisi
quote:
Orjinalden alıntı: adba_28
yasak değilmi kardeşim derbide rakip takım seyircisi
toplu halde gitmek yasak ama isteyen tek başına gider...tek başına gidip stadta toplanmak suç sa onu bilmiyorum
tabi tabi öledir kesin çocukmu kandırıyonuz herkes biliyodu böle olacağını hala tek tek diyonuz.
quote:
Orjinalden alıntı: adba_28
tabi tabi öledir kesin çocukmu kandırıyonuz herkes biliyodu böle olacağını hala tek tek diyonuz.
güzel kardeşim tartıştığın adam bjk li bilmem haberin varmı
evet biliyom ama o da biliyo nasıl olduğunu herkes biliyor.
emniyette ibne kadıköyü darman duman ettiler 10 kişi alınmadı :) yaw ne komik bir ülkede yaşıyoruz
tabiki uygulama gayet saçma aslında. ama kimse bu taraftar oraya tek tek gitti filan demesin. evet tek tek gitti tesadüfen hepsi aynı yerden bilet aldı ve tesadüfen hepsi aynı anda elbiselerinin altından fener forması çıkardı. biraz tuhaf gelmiyor mu kulağa. ama kesinlikle geçen sene bizim taraftarımızın yaptıkları engellenmeliyidi o da ayrı konu.
Ben bu 65 kişiden biri olsam, vali ve emniyet müdürünü dava ederdim. Nasıl oluyorda bir vali benim maça gitme özgürlüğüme engel oluyor ve nasıl oluyorda coplayarak beni gözaltına alıyor, arkadaşın dediği gbi geçen sene kadıköyü yerle bir eden serserilere neredeyse plaket verecek olan beşiktaşlı valiyi şiddetle kınıyor ve derhal istifasını vermesi gerektiğini düşünüyorum. Maçtan sonra yenilginin kızgınlığı ile ağzından tükürükler saçarak fenerbahçe taraftarına saldırması ibretlik bir olaydı.
Koskoca vali fanatikliğinin etkisiyle böyle bir açıklama yapıyor ve sporun ruhuna aykırı böyle saçma bir karar alıyor, cahil cühela bir sürü fanatik taraftarın olaylar çıkarması gayet normal gözüküyor.
Eğer emniyet bir maçın güvenliğini sağlayamayacak kadar acizse, görevi jandarmaya bıraksın.
Bir sözde Fenerbahçe yönetimine, taraftarlarına sahip çıkmamaları çok çok hemde çok ayıptı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme