Şimdi Ara

65 LVL ROGUE (İTEMLİ-ORC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 65 lvl orc rogue'm satılıktır...full itemlidir...
    Nıck ismi: BLaster0068

Server:Ronark

İtemler:

Valkriye set..
    Çitin +1 reb göğüslük
    Shell +1 reb kolluk
    shell +1 reb donluk
    çitin +1 reb ayaklık
    çitin +1 reb kafalık
    shard +1 reb
    cleaver +9
    +8 küpeler
    kekury ring +2
    iron belt
    bankada 50 m para
    İron neck
    vs aklıma gelmeyen daha uniqe takılar...
    char cok saglamdır...
    valkrıe set daha yenıdır....char 3 haftalık oldugu ıcın np yok yalnız 150 cash var ustunde...
    np en fazla 300 cıvarıdır o da bdw den....
    pelerınlı klan baskanıdır...

isteyen charı görebilir oyunda iken....

Fiyat: 100 TL (sadece gb'lere verdıgım parayı alıyorum oyun emegını katmadım bıle)

0531 859 31 68
    geber_5283@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurermis -- 8 Temmuz 2010; 2:53:33 >

• Iron neck ve Iron belt var 100 TL
  • mecburen elımden cıkarmam lazım artık!... merak etme fake degıl,uniqe'lere ben para vermedım ınternet kafede calısıyordum patron hedıe ettı katmıyorum onları...bir nevi hediyeler..ama almaya kalksan tabi gözden cıkarıcan 20-30 gb'yı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurermis -- 8 Temmuz 2010; 5:01:31 >
  • Charın tüm bilgileri tam mı ? İtem kilitleme şifresi vs.
    Mümkünse chardan ss alabilir miyiz ?

Saydığınız itemler ve istediğiniz fiyat arasında büyük çelişki var.
  • bütün şifreler tamdır!...dediğim gibi isteyen char oyunda iken de görebilir...
    ve tkrar soyluyorum..hemen elden cıkarmak gıbı bır nıyetım olmasa 100 lira dan daha fazlası edecegını bılıyorum....ama bu 2 hafta ıcınde mutlaka elden cıkarmıs olmam lazım...

TEKRAR TKRAR SOYLUYORUM ITEMLER KITLI DEGIL....ISTEYEN OYUNDA IKEN GOREBILIR BUTUN ITEMLERI TEK TEK....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurermis

bütün şifreler tamdır!...dediğim gibi isteyen char oyunda iken de görebilir...
    ve tkrar soyluyorum..hemen elden cıkarmak gıbı bır nıyetım olmasa 100 lira dan daha fazlası edecegını bılıyorum....ama bu 2 hafta ıcınde mutlaka elden cıkarmıs olmam lazım...

TEKRAR TKRAR SOYLUYORUM ITEMLER KITLI DEGIL....ISTEYEN OYUNDA IKEN GOREBILIR BUTUN ITEMLERI TEK TEK....

İstanbuldaysan Alıyım?
  • İtemler kitli değil? Tamam alıcam PM bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

İtemler kitli değil? Tamam alıcam PM bak

Charı senden once ben alıyım istersen şehir istanbul benim ? senin bubrakcan
  • charı 110 TL veriyorum satma kimseye dostum char benimdir
  • hmmmmmm tamam oK
    Ciddiye almamak lazım ...
  • İTEMLERDEN IRON NECK VE IRON BELT SATILDI ARKADAŞLAR....FİYAT ITEMLER VE CHAR ICIN FIYAT GUNCELDIR....FIYATI 95 TL YE CEKTIM....BU CHARA ARABARTISIZI SOYLUYORUM 150 BILE BAKMADAN VERIRIRM DIYENLER OLDU AMA MAALESEF ITEMLERDEN DEDIGIM GIBI NECK VE BELT SATILDI....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurermis -- 8 Temmuz 2010; 10:26:45 >
  • CHAR AYNEN İTEMLİDİR NECK VE BELT DISINDA ALMAK ISTEYENLER FIYATI 95 TL DEN DUSUNMELERI RICA OLUNUR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurermis -- 8 Temmuz 2010; 10:26:59 >
  • char kirkleahmet isimli üye tarafından askıya alınmıstır saat 7'ye kadar!
  • adam palavra sallıyor iron belt ve iron neck ronarkta 250tl ortalama fiyatı adam sonra diyor iron setli 100tl iron set satılınca 95 tl

karşında cocuk yok kardeşim geç bu ayakları char varmı o bile kesin deyil ss koy char iron setsiz etse etse ma 40tl eder
  • neck ve belt yokmuş zaten sizi kandırmak için yazmış

Neyse charı diğer haliyle alıyorum. Rezerve edildi.
  • Sanırım bu da yeni pazarlama stratejisi.
    Iron set için değişen miktar 5 TL.
    O da güzelmiş.

KOK çalışsaydı keşke.Birazdan kalan itemler de yavaş yavaş satılmaya başlar.
  • 0068 sanirim Aksaray dasin. Dileyen arakdas icin aksam 6 dan sonra gidip chari ve satani gorebilirim bende Aksaray 'dayim. Ilan supheli dikkatli olmakta fayda var.
  • aksaraylı degılım adanalıyım....0068 rastgele yaptıgım bır seydı...su neck ve ıron belt olayı da yalan degıl...
    özelden ulaşın byrainsterio isimli biri aldın dun telefonuma nakıt olarak gonderdı 50 tl yı bende dırek verdım...eger bıraz daha okusaydınız ılanımı alacak kısıye bunların onemı olmadıgını belırttım zaten...eger bunları da fıyata dahıl etseydım 100 tl gıbı bır komık fıyat vermezdım emın olun...

defalarca kez belırtmekten sıkıldım....ihtiyactan dolayı boyle bır fıyat verdım...
    bılıyorum ınanmayacaksınız ama bu hafta ıcı muhakkak vermem gerektıgınden verıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurermis -- 8 Temmuz 2010; 11:39:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.