Şimdi Ara

650 Liraya 0 Telefon Alacağım Öneri Lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tns1

kendi kablosu zor girip çıkıyormuş. başka kablo kullanın diyorlar.

biliyorum fakat onlar eski parti olduklari icin belki simdi duzeltilmistir diye soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok yok aynı :) arkadaş 1 ay önce aldı 16 gb diğer ark da 1 ay önce 4gb aldı ikisi de zor giriyor dedi kablo değiştirdi.
  • dıscovery almada ne alırsan al...

http://forum.donanimhaber.com/m_83686887/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

quote:

Orijinalden alıntı: yunto

Arkadaşlar dün (17.12.2013 Salı) günü akşam Ankamall'de 16 GB hiçbir yerde yoktu ve tüm telefonculara sordum 4 GB ve 16 GB arasındaki tek farkın sadece GB farkı olduğunu,onu da SD Card ile çözülebildiğini söylediler.

Bende 16 GB daha fazla aramamak için (üşenmiştim) 4 GB almaya karar verdim.

4 GB her yerde 649 Lira fakat Migros'da indirime girmiş (indirim süresi 1 hafta kalmış,öyle dediler) 599 Lira.(Siyah ve Beyaz renkleri var)

599'a onu aldım + 16 GB'lik SD Cart aldım (28 Lira'ya o da Migros'dan) yani telefon 630'a geldi.

Dedikleri gibi 16 GB ile sadece GB farkı varsa,700 Liralık telefon 630'a gelmiş oldu.

Telefondan şu ana kadar çok memnunum umarım hiçbir sorun çıkmaz.Şu an her şeyi ile tam beklediğim gibi 4/4'lük gidiyor.

Şu an için alacak arkadaşlara gerçekten öneririm.

hocam sarj kablosu telefona zor girip cikma yapiyormu

Hocam açıkcası şarj sorunu yaşamadım şu ana kadar.Sokup çıkarmada herhangi bir zorlama yok.Ama yinede okuduklarıma göre yavaşça şarjı çıkartıp,yavaşça takıyorum ki bir sorun olmasın.

Şarjı da bana göre hızlı doluyor ve öyle çabuk bitmiyor.

• dmekki onlar telefonu hunharca kullananlar
  • Discovery çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

dmekki onlar telefonu hunharca kullananlar

hahah aynen :D
  • 512 ram değil 768 mB ram var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanbatuhan

512 ram değil 768 mB ram var

neyin kafasındasın anlayamadım
  • Ne kafası ben de anlamadım siz 512 ram demişsiniz bende 768 ram dedim o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanbatuhan

Ne kafası ben de anlamadım siz 512 ram demişsiniz bende 768 ram dedim o kadar.

hmm şimdi hatırladım doğru 718 mb ama 512 ile arada pek fark olmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisyen.sinan35 -- 7 Mart 2014; 18:54:37 >
  • O zaman 1gb la 768mb arasında da bir fark olmayacaktır.
  • 750 tl ye çiziksik simfree tertemiz iphone 4s aldım geçen ay. bence biraz daha kas ikinci el iphone al. android yavaşlığı, sorunları, hafıza kartı çıkartıldı hatası, şişmesi, abuk subuk hatalar vermesi, kurduğum custom romların kabak tadı vermesi android dünyasında 1200 tl altına telefon alınmaz bence
  • disco
  • Acelen yoksa GMD 2 bekle acelen varsa Huawei Ascend G610 öneririm.
  • Amma Gmd mereklısı var.P710 aldım mükemmel.
  • kardeşim paranı çöpe attığın için üzüldüm. o fiyata xperia M xperia L varken berbat tasarım malzeme kalitesi xperia m,l den kötü ekran kartı olan cihazı aldın bildirim ışığı bile yok

o kadar sorunlu ölü pixel soket

ve berbat garanti servisi

kamera ya girmiyorum bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru tercih yapmışsın o fiyata en uygun telefon. Ben 7-8 aydır kullanıyorum şarj soketi dışında hiç problem yaşamadım onu da 2 günde hallettiler para da almadılar. Ayrıca sık sık güncelleme geliyor çok ilgileniyorlar telefonla.
  • General mobile 4 gb alırsın 16 gb hafıza kartı alabilirsin ama general mobile 4 gb duyduğuma göre 1 gb ın üzerindeki uygulamaları hafıza kartına kopyalamıyor secim senin

• quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

dıscovery almada ne alırsan al...

http://forum.donanimhaber.com/m_83686887/tm.htm

Ben dahil herkez gmd yi öneriyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.