Selamlar tekrar, 230 lira %8 Axess indirimiyle Vatan Bilg.'dan aldım PSU'yu. Arkadaşlar 2 saat aralıksız BF3 oynuyorum GX650W ile uçak hangarına dönen odamda gram ses kalmadı. Bu kadar sessiz olabileceğini tahmin etmezdim. Özetlersek;
Xilence SPS-XP800 aldım, tereddütlerim vardı gelip PSU değiştirene kadar, ancak kesinlikle aşırı sessiz. Hatta şöyle söyleyim 2 saat BF3 Full grafik zorlanmadan sonra kasayı açıp PSU ya kulağımı dayadım ve hiç ses çıkmıyordu. Fan bozuktur diye alta baktım fan çalışıyormuş :) Ancak şunu da ekleyeyim, modüler kablo olayı olmadığı için kasanızın iyi bir kablo saklama özelliği varsa tercih edin. Gerçi Harici fanlar vs yüzünden modüler bile olsa tüm kablolara ihtiyacım olacakmış sadece 2 tane Power kablosu boşta kaldı geri kalanın tamamı in-use :).
Düşünmeden alabilirsiniz eğer dediğim şartlar sizin için de geçerliyse. Hoşçakalın, Moderatörler dilerse post'u silebilirler ama googledan falan benimle aynı sorunu aratan biri olursa belki bu post işe yarayabilir. Sağlıcakla..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme