Şimdi Ara

6500 TL Sistem Değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şöyle bir sistem kurdum. İstediğim ekran kartı EVGA GTX 1070 FTW Edition ama sinerjide olmadığı için vatandan alıcam kartı ekran kartıyla beraber 6500 TL civarı bir şey tutuyor sizin yorumlarınız nelerdir?

Ayrıca SSD eklemememin nedeni şuanki bilgisayarımda Samsung 850 Pro 256 GB var onu takıcam bu bilgisayara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufak15 -- 5 Eylül 2016; 12:49:02 >

•  6500 TL Sistem Değerlendirmesi

Ekran kartı ile birlikte 6000TL olur.

Bu bütçede İ7 alınmalı. Oyunlarda İ7 daha performanslı.

İ5 6600K Vs. İ7 6700

• ana kartı değiştirmenin bir nedeni var mı çok bir bilgim yok anakart bakımındanda

birde benim setupdaki 6600k yı 6700k la değiştirmeyi göze alırım ben 6700 TL civarı öderim ama alıcaksam tam alırım madem o zaman nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufak15 -- 5 Eylül 2016; 16:25:19 >
  • Ekran kartı malum oldukça pahalı almışken 3 yıl garanti veren markalardan seçin, Gigabyte alabilirsin.
  • yusufak15 Y kullanıcısına yanıt
    İ7 6700 çarpan kilidi kapalı olan bir işlemci olduğu için seçtim anakartı.

Overclock düşünüyorsanız anakart Z170 serisi alınmalı. Ve yanına da soğutucu.
    Bence sistem güzel.Hiçbir şey değiştirmeden alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufak15

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sistem kurdum. İstediğim ekran kartı EVGA GTX 1070 FTW Edition ama sinerjide olmadığı için vatandan alıcam kartı ekran kartıyla beraber 6500 TL civarı bir şey tutuyor sizin yorumlarınız nelerdir?

Ayrıca SSD eklemememin nedeni şuanki bilgisayarımda Samsung 850 Pro 256 GB var onu takıcam bu bilgisayara.

İşlemci i7 6700k yaparsanız güzel olur.

• İşlemciyi 6700k'ya çevirdim. Anakartı z170a gamimg m3 yaptım. Yeni anakart 2400mhz'i desteklemediği için ramleri kingston hyperx 2133 olarak değiştirdim cl 14'den 13'e düştü. Fiyat 6700'e çıktı ama bu son şekli heralde.

@LEON-X
    Bu alıcağımda 2 sene garanti veriyor diye biliyorum 2 sene kullandıktan sonra bozulmazsa daha sonra bozulucağını düşünmüyorum bozulursada giden 2 bin lira olsun şuan asus msi zotac gigabyte ın 1070 serilerini tek tek inceleyerek evga yı seçtim sadece 1 sene daha fazla garanti verdiği için aldıktan sonra keşke evga alsaydım demek istemiyorum.

Ayrıca yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Güzel sistem olmuş.Seçtiğiniz anakart 3600mhz'ye kadar ram destekliyor.https://tr.msi.com/Motherboard/Z170A-GAMING-M3.html#hero-overview
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.