Bildirim
650tl butçeye alınabilcecek en iyi tel?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
E72 olabilir. Fiyatlarını tam bilemiyorum. Ama o olmazsa E71 veya Nokia 5800XPM öneririm. Bende Nokia 5800 isteklerini karşılar. Hem ses hem de internet olarak. E71de sesi bilemiyorum. Üstüne paranda kalır. -
x10 mini alabilirsin -
KIZAKLI SEVİYOSAN W995 TE OLABİLİR.AVRUPA EN İYİ MÜZİK TELEFONU ÖDÜLÜNÜ ALMIŞ ÇİFT STREİO HOPARLÖRLÜ TELEFON
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensonic -- 21 Ağustos 2010; 1:54:34 > -
Dokunmatik İstiyorsan SE X10 Mini.İş Telefonu İstiyorsan Nokia E72.Eğlence Telefonu İstiyorsan SE W995. -
Kullanım amacına göre x10 mini ya da w995'i seç bence -
Lg gt540 veya gd900 -
Sony ericsson ın eğlence telefonlarından ağzı yanan kimse tanımıyorum dün akşamda ben kendime w705 sipariş verdim w995 ses kalitesi ödülüde var bence se w995 -
Ama Şunuda Söylemek isterim Dokunmatik tel alcaksan Samsung Waveden aşasını alma Hem parana yazık olur hem Sana Hiç bişiy yapamazsın Lütfen yorumumu beğenmeyen arkadaşlar 5800,Monte,Star, kullanmış arkadaşlar olsun netten araştırıp bu telefon iyi demekle olmuo ben 5800 kadar yavaş telefon görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: sensonic
KIZAKLI SEVİYOSAN W995 TE OLABİLİR.AVRUPA EN İYİ MÜZİK TELEFONU ÖDÜLÜNÜ ALMIŞ ÇİFT STREİO HOPARLÖRLÜ TELEFON
-
2. el iphone 3G yada wawe tavsiye ederim. Telefon konusunda cahil biri değilsen iphonedan çok memnun kalıcağına eminim. -
2.el iphone 3G fiyatları ne durumda? -
x10 mini güzel seçim -
Htc Wildfire yede bakabilirsin. Android 2.1 ile geliyor ve 2.2 güncellemesi olacakmış. Türkiye'de şuan sanırım sadece Teknosa'da satılıyor. -
Ben de X10 mini pro tavsiye ederim. Ama SAR değerine dikkat. -
bennce de w995 olabilir ya da nokia istersen bulması biraz zor oluyor ama n85 tavsiye edebilirim .. -
quote:
Orijinalden alıntı: sPe*
2.el iphone 3G fiyatları ne durumda?
garantili temiz 650 tlye bulunabiliyo.Garantisiz temizlerde 600 tl civarında.Haşarlarda 400-550 tl arasında
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- ipro smart 2.4s
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- kapalı kutu telefon satmak
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- play protect nedir
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X