Bildirim
6512___5817
Orret Home Araç İçi Park Oto Numaratörü Mıknatıslı Fosforlu : Amazon.com.tr: Otomotiv
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHWC1RNX
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
amin -
daha iyileride var -
289 ms 400 ms arasında gidip geliyor bzim serverda hiç lag yok neredeyse...Yalnız dün acaip bir şekilde 6 bin'e kadar çıktı oha dedim...İlk defa oldu yani herkeste bu kadar lag var anlamıyorum benim nedense hiç lag sorunum olmuyor -
benim genelde ms 400-600 arasında dolanıyor 1knın üzerine çıkarsa TTnet i arayıp bi küfür etmediğimi kalıyor adamlarda şaşırıyo biraz ama içim boşalıyo hiç değilse
Valla dün benim 200-250ms vardı ( 256k bağlantı kullanıyorum bu arada sınırsız ) arena yapayım dedim hazır ms düşükken 2v2 , 3v3 , 5v5 hepsini yaptım özellikle 5v5 de bufflarla crit change %36nın üstüne çıkına dağıttım ortalıgı ms de olmayınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FF00 -- 26 Nisan 2007; 10:16:28 > -
o 5817 ms senin sürekli lagınsa Blizard a ve WoW a diil TT ye söv bence ve rica et portlarını kontrol etsinler. Eğer küçük bi şehirde yaşıyorsan 10 dakkada hallederler ama İstanbul gibi bi cehennemde yaşıyosan Allah sabır versin.... -
boyle ms ler nadir oluyor ama nadir olması bıle sacmalık resmen bozuk ttnet wow söz muyom zaten ttnet e sovuyom ama genelde kırmızı 600 700 arada 840 1k bınde bırde 5k ama hep red 600 oldunmu oyun b... donuyor dırek quıt -
Su an bende muazzam bi lag var 1K gibi... Ahh ttnet ahh ben senin yapacagın işin taaa...... 2-3 gun ne güzel adam gibi oynadık onu bile cok gordun dimi sizin ben ......... -
rekorum 10.000 :D ama bi ss de 50.000 gördüm türk bi arkadaş yollamıştı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X