Şimdi Ara

65bin tl hasar kaydı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her araç mutlaka satılır, fiyatını iyi belirlemek lazım.
  • Merhaba,

Arabayı siz bu şekilde mi aldınız sizdeyken mi böyle oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu şekildeyken aldım daha dogrusu annem aldı arabayı biz sehir disinda iken kandırmışlar simdi nasıl yapcaz bilmiyorum

• Bende volksvagen transporter marka aracım var.Arabada toplam 45 bin tl hasar kaydı var.Şuanda sıkıntısız kullanıyorum arabayı.Satmayada niyetim yok şuanda.
  • Ya aslında benım aracımında sıkıntısı yok gayet güZel ama sataam ne kadar zarar ederim onu ögrenmek istemiştim piyasa fiyatı 30 ila 35 bin arası degişiyo 65bin tl hasar kaydı var

• Şuanda satmak istemiyorsanız piyasasında 6-7 bin tl aşağına satın.Galerici biri size ulaşıp aynı aldığınız gibi yada vadeli satarlar.Ama bence sorun yoksa binmeye devam edin.
  • hocam hasarli fiyatina aldiysaniz ona gore satarsiniz, yoksa kotu. arabadan soguduysaniz ilana koyun bence, 2 3 gun sonra satmaktan vazgecip binmeye devam edeceginize eminim.
  • İnternette agir hasarli olanlar var 25bin tl benimki agır kasar kayıtlı degil ama 65bin tl jasar kaydı var kac para eder bilmiyorum:)

• Araçta bir tane 50.750 TL lik hasar kaydı var ve aracın piyasası 30-35 diyosunuz 35 bin tl fiyatı olan bi arabada 50 bin tl hasar nasıl oluyor ? Diyelim ki oldu neden perte çıkmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 26 Haziran 2016; 20:21:50 >
  • İşte bende onu anlamadıgım icin buraya yazdım aracın sıfır fiyatı 65bin tl bu aracta bi 50bin toplamda 65bin hasar kaydı var nasıl oluyoda perte cıkmadı anlamadım yasa agir hasar kaydıda görunmuyor

• 50 bin liralık hasar kaydı neden olmuş?
  • Carpma yazıyo plakayı sorgulattıgımda

• 15bin tl ye tofası vermiyolar bugun 15bin tl ye 2013 fiesta satmak aacmalık olur bence o kadar düsecegini zannetmiyorm

• Benim anlamadığım 50.000 tl hasar yazılmış bir kazada ama araç perte çıkmamış
  • Buçwn arac sahibi olarak benimde anlamadıgım konu o bu yuzden 5664e msj attım ve foruma yazdım bu konuyu bugun biraz arastırdım ve 50.745tl yanlis yazılmıs olabilir dediler peki yanlis yazılmıssa bunu nereden duZelttiricez yada nere ile irtibata gecmemiz gerek

• Buyuk ihtimalle arac cok buyuk hasar aldi fakat eski sahibi perte cikartmak istemedi yaptirip bindi.

Bu araci 65.000 TL hasar kayitli olarak alacak insan 25.000TL bile vermez. Sahsen gider agir hasarli alirim. Cunku o agir hasarli aracin hasari 10-15 bin. Sizdeki 65.000.

Araci ekspere soktugunuzda degisen boya sase durumu ne cikti hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-45 -- 26 Haziran 2016; 22:52:29 >
  • Değisen ön kaput tampon camırluklar boya ise komple boyalı bide farlar falan degişmiş

• Kesinlikle Tramer kaydında sorun var. Muhtemelen 5000₺ iken 50.000₺ olarak yazıldı bence. Diğer türlü mantık olarak hiç bir sigorta şirketi 25.000₺ değerindeki araca 50.000₺ onarım bedeli ödemez. Yani mümkün değil bence...

Öte yandan her kayıtta yazan bedelin doğru olduğunu kabul etsek bile, bu sefer 50.000₺ olan kazanın karşılığında "ağır hasar" yazması gerekiyordu ki, oda yazmıyor...

• birileri o arabadan çok para kaldırmış
  • Sonucu yarın gerekli yerleri arıyıp sise bildircem ya yanlislik var yada bu işte bi hata var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.