Şimdi Ara

!! 65lvl^WARİOR -Vs -65lvl^BATTLEPRİEST !! Sonuç _?_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya zaten akilli bi preistda 1 vs 1 de asasine olmez cure un bitmesini bekler kendine 1920 basar kaçar geri cekilir tekarar debuff atar yani ben asasine olmem arkadasim

oynayan kişi işi biliyorsa olmez.. preistla oynadiysan bunu sende bilmelisin
  • ben sana şöle diyim
    lwl 62 bp - lwl 70 warrior
    lwl 62 bp alır
  • cz den bahsetmiyorum burda arena 1vs 1 den bahsediyorum cz de
    herkezin ilk hedefi mage ve bp lerdir zaten

Arenanın kralı bp mi oluyor bu durumda ?

bence bp asasin sonucu belli olmaz...
    ama bp wariorunki belli Bp alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

ben sana şöle diyim
    lwl 62 bp - lwl 70 warrior
    lwl 62 bp alır

Öhh be bilader yapma etme ne dion sen yaww...
    pls insaf for me okadarda deil yaniii
  • quote:

Orjinalden alıntı: l4mifl

ya zaten akilli bi preistda 1 vs 1 de asasine olmez cure un bitmesini bekler kendine 1920 basar kaçar geri cekilir tekarar debuff atar yani ben asasine olmem arkadasim

sen bp oynamıssın
    bp atagı bıraz dusurup defansı yukseltse bıraz nasıl olur
    str 200 de kalsa ınt 100 un az ustunde nasıl olur.

ogrenmek ıcın soruyorum.
  • ya dediklerimi mantıklı dusun bp full dd asasinde full sword def buraya kadar guzel

saglam asasinde 3500hp bp dede 3500 hp var

simdi ikiside zaten adam akilli dmg almiyor spike 600 vurcak turst vurdun 300 bp pot içdi aha sana can ful

o arada bp atak yapmiyor surekli debuff bi zaman sonra nolucak cure pot biticek asasinde

cure atamadigi zaman parasite yicek 1500 gibi bi hp bide torment yedi bp başladi minimum 500 500 dayamaya judgment zaten seri bi skill buna ne minor dayanir nede pot
    saygilar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

quote:

ya zaten akilli bi preistda 1 vs 1 de asasine olmez cure un bitmesini bekler kendine 1920 basar kaçar geri cekilir tekarar debuff atar yani ben asasine olmem arkadasim

sen bp oynamıssın
    bp atagı bıraz dusurup defansı yukseltse bıraz nasıl olur
    str 200 de kalsa ınt 100 un az ustunde nasıl olur.

ogrenmek ıcın soruyorum.

dedigin mantikli bunu bende denedim +7fp set yaptim str bonuslu
    +7reduceli ms aldim 1800 gibi bi ap oldu cokda saglam defansim oldu ve eski :PlayBoy: clanı biliyor
    1 tane 1920 healle dm kesdim ama bnm lvl ım biraz yuksekdi..

• quote:

Ya ztn ne olduğunu anlamdan yatıyorum ki ne heali ne debuffından bahsediyon. Hem combo yapan bi assassin sana dalmışsa keandini heallemeyi unut çünkü combo heali keser, kaçıp debuff atamazsın da assassin her zmn senden hızlı.
    Bpnin oynamayı bilemesi gerekmez, akıllı olması da gerekmez, bpnin yatması için assassinin oynamayı bilmesi gerekir..
  • offf YA BU ADAM HALA CZ HAVASINDA SEN BU DEDİKLERİNİN 3DE 1İNİ ARENADA 1 VS 1 DE YAPAMAZSİN İSTEDİGİN COMBOYU YAP PREİST DMG ALMİCAKKİ SENDEN AYRİCA HEAL 2 KERE FAİLD VERİR 3.UDE BASAR OLMADİ 4.DE BASAR 4 KERE FAİLD OLANA KADAR OLEMZ ZATEN POT İÇECEK VE MAX DMG 600

anladim asasin hastasisin ama 1 vs 1 de saglam preist karşisinda şansi olmadigini kabul et
  • oke beyler ben cevabımı aldım
    bp warioru 1vs1 de eşit şartlar altında çoğaltır

thnx for contact
  • evet bencede uzatmaya gerek yok
    Falchon da bigun anlar demek istedigimi
  • quote:

bnm lvl ım biraz yuksekdi

lvl kactı
  • ozamanlar 68 di zaten 70 oldukdan kısa bir sure sonra hacklendi char komple gitti:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnoktaQ

oke beyler ben cevabımı aldım
    bp warioru 1vs1 de eşit şartlar altında çoğaltır

thnx for contact

lvl 70 warriorla oynamışlığım var warriorla oynamayı az çok bildiğim için her türlü charı kesiodum nerdeyse ama iş oynamayı bilmekte seri olmakta
  • deja_vu__ madem eskısın benı tanıman gerek SuPerB | FreeDoM
  • biri şey demiş 62 bp 70 warrioru alır 70 warrior debuff malice zart zurt atsan ne yazar sona kalan senin canından biraz daha düşük bir can seninkinden yüksek bir defans
  • ewt warrior priest ile aynı koşulda olmasına rağmen genede priest yener çünkü o canını doldurup arttırabilir aynı zamandada defansını yükseltebilir
  • bence debufer biras zor alır ama priestte 62 den sora seri vuruyo.. debufer in hp si ne kadar olucakki?
  • baya olur ama priest yener
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

http://forum.donanimhaber.com/m_7257908/tm.htm

battle priest videoları ılk 2 sını ızlemenızı tavsıye ederım.

warıor bıcakcı farketmıyo

izleyinde zeronun halini bi gorun bp karsısında
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.