Şimdi Ara

66 LvL Ka$ar Hood İn Xigenon.. Human !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ßugünden İtibaren 30 gün Gold Premiumu vardır ( 16 Şubat 2008 )
    Edanada veya Maneste +70 Charla Takas oLur..
    YTL iLe Satılabilir..
    Havale Olur..

İtemler :
    Dual Rebirth +1 Shard
    Rebirth +1 Shell Set
    Dual Ring of Life +0
    Elf Belt +0
    Priest Pendant +0
    Elf Metal Earring +0
    Silver Earring +0

I ve U Açık olan resim en alttadır. Resimde ''WOLF'' ve ''400 AC'' basılmıştır.

Resimlere geçelim ;

Okuyan Arkadaşlar Up'larsa Sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßerk -- 16 Şubat 2008; 18:20:19 >

• Beyler Adamlar Soymaya Calısıyor x Deki adamlarda dikkat etsin charın şimdi ismini cıkarıcam x Serverinda dikkatli olun msnden çalmaya çalışıyorlar!!!!!!!!
    DaReDeWiL3131 Hırsızdır Dikkat Edin..
  • Ben Berk'in böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammett

Ben Berk'in böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama....

Ortağınn Bütün Amacı Bu Berk bilmem yapmaz gibi ama dieri..Şeytanın Önde Gidenii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

Beyler Adamlar Soymaya Calısıyor x Deki adamlarda dikkat etsin charın şimdi ismini cıkarıcam x Serverinda dikkatli olun msnden çalmaya çalışıyorlar!!!!!!!!
    DaReDeWiL3131 Hırsızdır Dikkat Edin..

Senin varya ben burdan ta a..... Tamam mı ! qorceksin sen oLm cok yaLancısınız küfrettiniz hem hemde bizim paramızı bosa harcattiniz bosuna gold aldık tekrar xigenona başlıcaz abime ayıp oldu ben suclu durumdayım şuan sizin yüzünüzden.. Ayrıca İstanbul İçinde yüzyüze gel göstericem chari sende hile neymiş görceksin.. 1 haftadır beklettik chari az değilsiniz siz.. ßi de 9 gb ytl ile aldık dediniz sonradan anlaşıldı charinizda normalde 15 gb bulunduqu.. Sebebiniz de " daha fazla isticeksiniz gb " oLdu.. Dimi hadi bunada karşılık ver.. Tc Kimlik Numarası fln hikaye istedik vermediniz bizden istediniz vermedik noldu ? ßence sen git kumda oyna biraz senin ne mal olduqun ortada..

@Kirk Hammett

Teşekkürler..

• quote:

quote:

Ortağınn Bütün Amacı Bu Berk bilmem yapmaz gibi ama dieri..Şeytanın Önde Gidenii..

Orayı karıştırma onun yamuqu oLsa biLe bana qeLebilirdiniz herşeyim ortada bu forumdan Num@n'ın işe el atmasını isteyebilirdim tamam mı !? Hadi Uzatmayalım kaybol konudan..
  • daradewilin sahibi asıl sahibini tanıorum semih abi elinden bir sürü char çıktı şimdiye kadar sizin gibilerin ağzına düşcek hiç bişi yapmaz o düzgün konusun lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: katliam93

daradewilin sahibi asıl sahibini tanıorum semih abi elinden bir sürü char çıktı şimdiye kadar sizin gibilerin ağzına düşcek hiç bişi yapmaz o düzgün konusun lütfen

Teşekkürler .. Semih abi cok onurlu bi abimizdir zaten bunlar şerefsizlik yapiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: katliam93

daradewilin sahibi asıl sahibini tanıorum semih abi elinden bir sürü char çıktı şimdiye kadar sizin gibilerin ağzına düşcek hiç bişi yapmaz o düzgün konusun lütfen

daha Warmı arkınız savunan o cok onurlu abini ii tanıyamamışsın werdikleri cep tel kapalı acık diyor.ev teli kullanılmıyor yüz yüze dendiinndede yok karşı cok uzak bahaneler bahaneler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßerk

quote:

quote:

Orayı karıştırma onun yamuqu oLsa biLe bana qeLebilirdiniz herşeyim ortada bu forumdan Num@n'ın işe el atmasını isteyebilirdim tamam mı !? Hadi Uzatmayalım kaybol konudan..

o abine sorsana biz dedik ona aracı bulalım forumdan die gerk yoq dedi adam soymanız için büyümeniz gerekir 3 5 foruma daha açııcam merk etme..

• Lan telefon numaranı verseydin o arardı.. ßu adama inanmayanlar x1'e gelip pm atsın oyundayım arada bi dc yiyebilirim ama tekrar chara döndük..
  • Lan ne alaka ben Berk'e charımın şifresini verdim be çocuğa suç atmayın. Varsa sorununuz bana gelin Adam gibi olun kimseye bulaşmayın...
  • Saol BuRocK Abey
  • asd
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Lan ne alaka ben Berk'e charımın şifresini verdim be çocuğa suç atmayın. Varsa sorununuz bana gelin Adam gibi olun kimseye bulaşmayın...

Adam gibi nası olucaz cok korktum abi ltfen bişi yapma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.