Şimdi Ara

6600 FX 5700 9600XT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben olsam bi powercolor9600xt bravoedition yada his9600xt turbo alırım çünkü piyasada fiyat performansı en iyi 9550 lerden sonra bana göre bu kartlar
  • @vozer: hocam ti4200 ile bi 3dmark03 ve 3dmark 05 yap bide 6600 ile karşılaştır o zaman aradaki fark anlaşılır
  • düz 6600 digerlerinden iyi.
  • Evet arkadaşlar haklısınız. 3DMark 2003 ya da 2005'de 6600 TI4200'ü rahat geçecektir. Fakat TI4200'ün directx 9 desteği yok. Halbuki 3DMark 2001'de yaklaşık aynı skoru almalarını beklerdim çünkü her ikisinin de Directx 8 desteği mevcut. Test edilen sistemler de birbirine yakın. Bende ki P4 800 mhz veriyollu olsa belki o farkettiriyor diyeceğim ama Ben P4 2.4B serisi kullanıyorum. (533 mhz, 512 cache) Kuzenim ise Celeron 2.4 kullanıyor.

Şimdi siz de yazınca acaba işlemci mi bu farkı oluşturdu diye şüpheye düştüm. En yakın fırsatta onun kartı bir de benim sisteme takıp testi tekrarlayayım bakalım ne çıkacak.
  • genelde herkes 6600 diyor hatta biraz paran varsa 6600 GT al diyorlar.bende karar verdim (internette günlerden beri yaptığım incelemeler sonrasında ve sizin fikirleriniz doğrultusunda ) para konusunda kendimi biraz daha zorlayıp 6600 GT alacağım marka olarak winfast ya da Msi düşünüyorum ne dersiniz. biraz pahalı ama ne yapalım (gerçi parayı toparlayabilecekmiyiz bakalım) Marka konusunda onerisi olan var mı? üzerindeki soğutucuyu çıkartıp yeni soğutucu takacaktım kartın üstüne, vaz geçtim fanını çıkarmıyacağım orjinal fanı ve soğutucusuyla kullanacağım.
    ayrıca bir sorunum daha var sistemim altta yazıyor ve PSU 300W Aopen yeter mi acaba? onuda değiştirmem gerektiğini söylemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mendizabal

genelde herkes 6600 diyor hatta biraz paran varsa 6600 GT al diyorlar.bende karar verdim (internette günlerden beri yaptığım incelemeler sonrasında ve sizin fikirleriniz doğrultusunda ) para konusunda kendimi biraz daha zorlayıp 6600 GT alacağım marka olarak winfast ya da Msi düşünüyorum ne dersiniz. biraz pahalı ama ne yapalım (gerçi parayı toparlayabilecekmiyiz bakalım) Marka konusunda onerisi olan var mı? üzerindeki soğutucuyu çıkartıp yeni soğutucu takacaktım kartın üstüne, vaz geçtim fanını çıkarmıyacağım orjinal fanı ve soğutucusuyla kullanacağım.
    ayrıca bir sorunum daha var sistemim altta yazıyor ve PSU 300W Aopen yeter mi acaba? onuda değiştirmem gerektiğini söylemeyin.

marka olarak istediğini seç bence fazla fark yok aralarında mesela leadtek al en ucuz o herhalde
    güç kaynağı olarakta 64bit 3000+ palit 6600 gt filan var 300watt fsb yetiyor ama overclock işne girecem diyosan değiştirmen gerekir

• Ya 6600 al. Yada dişini biraz sıkıp 6600GT al. Çünkü 6600lar en yeni teknolojiyi destekliyorlar.(SM 3.0)
  • bence bu kart lar birbirlerine rakip deil ler
    tabiki 66
    ancak ben 66gt derim yani
    az daha dişimi skıkarım
  • yaw bende 5700LE var 3D Mark 2001 den 8695 puan aldım ne iş hemde oc suz
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Dün kuzenime 6600 aldık. (AGP) Hala şoktayım. 2400 Celeron, 512 DDR Ram ile 3D Mark 2001'den 7800 Küsür aldı. Ben P4 2.4B (533 mhz) 512 RDRam ile TI4200 kartımla 11.000'e yaklaşıyorum. Tamam p4 2.4 Celeron 2.4'den performanslı ama bu kadar da fark olmaması gerek. (Bu arada ikimizde aynı driver'ları kullanıyoruz)

Zaten saat ve bellek hızı 300/550. Benim tarihi eser olan TI 4200 bile 250/513 çalışıyor ki overclock ile 6600'ün default hızını geride bırakabiliyorum. Ben pek beğenmedim kartı. Şahsen şuanda kendime bir sistem toplasaydım, o karta o parayı vereceğime gider 80 - 90 YTL'ye TI serisi bir kart bulurdum. (Her ne kadar directX 9 desteklemese de yine de fikrim sabit)

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/leadtek-palit-pny-6600gt-01 burada 6600GT kartlar ile 6600'ün incelemesi ve testleri var. İsterseniz inceleyin.

Benim şahsi görüşüm 6600GT: Evet 6600: Hayır

• aynı sistemde test yapmalısınız. 6600 ü senin p4 e tak bakalım neler olacak. Yoksa elma ile armut karşılaştırılmaz, 3dmark2001 tamamen sistemi ölçüyor.
  • düzeltiyorum arkadaşlar bir önceki skor esnasında internete bağlıydım ve birkaç explorer sayfası açıktı işte yeni skor "9172" bence 5700LE gayet verimli...sistem de ocsuz
    AMD 2500+
    Epox8RDA3I
    2*256 Twinmos
  • 6600 GT alacağım marka olarakda MSI ile Winfast arasında kaldım Gigatek te MSI ın altında birsürü özellik yazıyor aynı özellikler winfast te de var mı? bazen aynı özelliklere farklı isimler veriyorlar veya herkesin bildiği özellikleri fazladan göz boyasın diye yazıyorlar. MSI da böyle birşey söz konusumu? sizce yazan fazla özellikler ne kadar önemli (eğer farklı özellikler ise)

Winfat :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1118
    MSI :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1161

• quote:

Orjinalden alıntı: Mendizabal
    6600 GT alacağım marka olarakda MSI ile Winfast arasında kaldım Gigatek te MSI ın altında birsürü özellik yazıyor aynı özellikler winfast te de var mı? bazen aynı özelliklere farklı isimler veriyorlar veya herkesin bildiği özellikleri fazladan göz boyasın diye yazıyorlar. MSI da böyle birşey söz konusumu? sizce yazan fazla özellikler ne kadar önemli (eğer farklı özellikler ise)
    Winfat :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1118
    MSI :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1161

msi vivo lu ve kutu içeriği daha iyi ne güzel değil mi ama forumu biraz araştırırsan sorun yaşayanlar da var.
    leadtek vivosuz.
    bu sorunlar olmasaydı şahsen msi vivo dan dolayı düşünürdüm ama bu şartlara göre leadtek winfast diyorum. ama sen yine de bi araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuazim -- 28 Mart 2005, 11:19:05 >

• Turkuazim peki özellikler arasında fark var mı biliyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.