Şimdi Ara

6600 Mı 6230i Mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6600 cok kaba bır telefon. bana sorsan 6630 al.
    ama bence ıkısı dandık.
  • Arkadaşlar cevap veren olumlu olmusuz herkeze teşekkürler.Aklım karışıktı,şimdi iyice kitlediniz beni :) ama genede saolun.
  • quote:

Arkadaşlar cevap veren olumlu olmusuz herkeze teşekkürler.Aklım karışıktı,şimdi iyice kitlediniz beni :) ama genede saolun.

ne kitlemesi kardesim1
    6600 ın çıktığı tarihe bak 6230i ninkine bak
    sende çok gerisin, ne diye topic açıyon lann...
  • 6230i
  • BENCE 6111 İ Bİ DENE cunku nokıa ıstıyorum dıyosun guzel sırın 6111 i dene ama yınede sen bılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1679fbhju

BENCE 6111 İ Bİ DENE cunku nokıa ıstıyorum dıyosun guzel sırın 6111 i dene ama yınede sen bılırsın

6111 telefonları toplanıyor diyorlardı topicde wardı

http://forum.donanimhaber.com/m_5333936/mpage_1/key_6111//tm.htm#5453171

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 25 Ocak 2006 10:44:01 >

• son anda wazgeçildi yani bi şey olmuştu toplatılmıyo galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

quote:

Orjinalden alıntı: simplex03

6600 lar 380/390 civarı yani bulunabilir.
    6230i lerde Mp3ler Mono çalıyor stero değil.
    Artık kıyaslayacam ama lütfen kendi beğendiğiniz telefonu değil objektif telefon markalarını yazarsanız sevinirim.

6230i stereo çalıyor diye biliyorum

6230i stereo kesinlikle.
  • Olay program yüklemek degil, ihtiyacın olan programı yuklemek.. adamlar telefon cıkarıyor, bas konusu cok ekstra bir ozellik olarak tanıtıyor.. Bu telefonda BasKonus var!! Ee nolmus 6600 programı yukluyosun onda da oluyo, agile messenger yukluyosun, instant messaging ozelligi oluyo.. Bundan bahsediyorum telefonunda bne gormek istiyosan programı varsa yukluyosun kullanıyosun ve kullanıyosun, ben bundan bahsediyorum.

Ok

quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

kesinlikle doğru bir tespit.kutluyorum.ben teli aldım 2 günde 100 tane pro oyun vs yükledim.şimdi pc ye bile bağlamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: brky

quote:

Orjinalden alıntı: theOC

Biriside 6600 dememiş.. Yaklaşık 1.5 yıldır 6600 kullanan birisi olarak sana kesinlikle 6600 tavsiye ederim.. Tabiki bu birazda ihtiyaçlarınla alakalı...

Ben 6600'ı program yüklenebilme özelliğinden, kişiselleştirilebilir olmasından ve Symbian İşletim sisteminden dolayı istemiştim.. 6230i ise klasik bir non-symbian. Yani diğerlerine göre arayüzü iyi gibi vs gözüksede beni tatmin etmiyor..

Sende doğru yolu bul

aslında dediğin doğru ama insan program yüklemekten bir gün sıkılıyor ve sadece tel olarak kullanıyor.
    yani 6600 sıkılmazsan iyi.

• Bir önemli olan tarih değil önemli olan telefon olarak yapabilecekli,iki bu başlığa istemiyosan cevap vermek zorunda değilsin,üç önce sen telefondan önce adam gibi konuşmasını yada yazmasını öğren,dört LANN diye birini tanımıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: buyukaslan

quote:

Arkadaşlar cevap veren olumlu olmusuz herkeze teşekkürler.Aklım karışıktı,şimdi iyice kitlediniz beni :) ama genede saolun.

ne kitlemesi kardesim1
    6600 ın çıktığı tarihe bak 6230i ninkine bak
    sende çok gerisin, ne diye topic açıyon lann...

• HER YERDE HER ZAMAN 6600... BOŞVER DİĞER TELEFONLARI KANKİ. KAFA KARIŞMASIN....
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

HER YERDE HER ZAMAN 6600... BOŞVER DİĞER TELEFONLARI KANKİ. KAFA KARIŞMASIN....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.